torstai 2. toukokuuta 2013

Bileitä - uutuuksia - lahjuksia ja mahdollinen flunssa!


Joo-o. Nää kuvat on roikkunut tässä koneella jo ihan turhan kauan. Mun piti postaa jo aikaisemmin, mutta jotenkin mulla saunan jälkeen tuli hieman semmonen olo että en kai oo tulossa kipeeksi.. Niimpä heitin peiton korviin ja makoilin koko illan tässä sohvalla & katselin telkkaria. Kulunut päivä tuntu ihan sunnuntailta.. ja huominen työpäivä tuntuu ihan maanantailta. En oikeen diggaa pyhäpäivistä jotka on keskellä viikkoa. Ne laittaa blondin aina ihan sekaisin.

Hard Rock Cafen kemut viikko sitten oli ehkä tarjoilujen puitteissa yhdet parhaimmista aikoihin. Ilmaista viinaa ja ruokaa oli kuulemma aina pilkkuun asti tarjolla. Itse lähdin kemuista hieman aikaisemmin pois, koska menin frendin synttäreille. Saatiin vielä lähtiessä tuollaiset kivat pussukat jossa oli t-paita & pieni pullo viinaa.

Uusia koruja Glitteristä. Tykkään! 

Novasta lähetettiin mulle toi kirja.. en valitettavasti vielä oo kiireiltäni sitä lukenut ja en tiedä tulenko edes lukemaan, mutta käyttöä sille tulee sillä äiti on jo varannut sen itselleen.

Eksyin yks päivä ennen työvuoroa H&M shoppailemaan. Sieltä sitten tarttui muutama paita tosiaan mukaan.. mä perustelen tätä ihan vaan sillä että en oo pitkään aikaan ostanut mitään itselleni ja siellä oli ihan törkeen hyvät alet menossa! Jos paita maksaa 5 euroa niin mun kielellä se tarkoittaa = ilmainen. 

Ps. SeiskaLivessä uusia videoita päivittäin meikäläisestä, joten käykää kurkkamassa ja luomassa tunnukset sinne! Pääset mun sivuille suoraan tästä

Nyt nukkumaan tää olo paremmaksi. Huomenna sitten toivottavasti ihan uudenlaisella energialla päivään.. tää päivä kun oli hieman sellainen "en saa mitään aikaiseksi" -päivä. Sellasta se sitten toisinaan on. Öiiiiiitä!

Psss. Se eilinen tyttö joka tuli pyytämään mua kuvaan ja osottautui mun lukijaksi löytyi & hänen blogistaan pääsette kurkkaamaan miltä näyttää juuri hetkeä aikaisemmin herännyt krapulainen ihminen joka on koirien kanssa ulkoilemassa ja tuntee ihmispelkoa. Postaus täällä! Ihana Roosa :) 

22 kommenttia:

  1. Oot paras! Ihana päivän piristäjä,tui tuii :*

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo ostokset! Hae sinne iholla- sarjaan mukaan! Sun elämä on niin kiinnostava että sitä on kiva luke täältä blogista käsin sekä myös videoistasi ;) hae sinne mukaan nyt heti!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä !! olin just tulossa tänne sanomaan tuosta :-D!

      Poista
    2. Joo se ois aivan mahtavaa, jos sie pääsisit sinne! Ja ne varmasti valitsis sut <3

      Poista
    3. Vittu lopettakaa jo kakarat se Iholla vouhotus.

      Poista
    4. Joo hae siihen pliiis! Oisit niiin paras :)

      Poista
  3. Kivoja vaatteita on lähteny sinun mukaan :) Tuo eilinen vapaa päivä on pistäny kyllä viikon ihan sekaisin, mutta ihan kiva kun vain 2 työpäivää ja sitten taas vähä vapaata ;D kiitti piristyksestä aamuun!

    VastaaPoista
  4. ÄÄÄ löysin sunn antaman nimmarin parii päivää sit luulin et se on kadonnu kokonaan ! :D Muistatko kaks "pientä" tyttöä jotka tuli keravalla ahjon oloneuvoksen viereiselle bussi pysäkille pyytämään nimmareita :P ?

    VastaaPoista
  5. Tää postaus piristi mun päivää (: Oot ihana Niko!

    Ja awws, ihana toi kuva tuol Roosan blogissa :D

    VastaaPoista
  6. niko oot ihana, osaat aina piristää päivää!:) ja kivsuja vaatteita ja koruja!

    VastaaPoista
  7. mäki haluun su kaa yhteiskuva!! Tuu vierailee joskus Heinolas et saisin sellasse! ;DDDDD

    VastaaPoista
  8. Tänää oot tainnu päästä yhteiskuvaan Glitteris joidenkuiden jätkien kaa?(tai jossaa muussa liikkees,en oo varma,mistä liikkeest se kuva on:D)

    VastaaPoista
  9. kaikki roosat rakastaa sua x))) ps. mulla on vapaapäivät tupannu nykyään olemaan sellasia makaan sohvalla kokopäivän kun ei jaksa tehdä mitään.. mutta ehkä se on ihan sallittua? x)

    VastaaPoista
  10. Kuka voitti viidakon tähtöset? :)

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita :] Älä tuu kipeeks!!Tässä katselen viidakon tähtösiä.

    VastaaPoista
  12. Sori, mut teidän joukkue o ehkä pikkase ylimielinen tos viidakon tähtösis :D:D

    VastaaPoista
  13. Oon monesti miettinyt, et tykkäätkö Jeffree Starista?
    Ps. Katon sua telkusta :>
    Oot ihana!!! :3

    VastaaPoista
  14. Moi niko! Pakko tulla tänne blogiin asti hehkuttamaan sun upeutta! Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä, sun sydän on kultaa<3
    Luin jotain vanhoja postauksia ja kuuntelin jotain haastattelua, haluaisitko avata vähän tätä tuhopolttoasiaa:o?

    VastaaPoista
  15. Vauu hienoja vaatteita ja koruja! Ihana Niko <3 Mua jäi vähän mietityttää tänään viidakon tähtösissä se, että olikohan ne Tarzaneiden narut solmittu tahalteen liian tiukalle jotta te voittaisitte sitä rahaa tällä kertaa... Ja täytyy sanoa sille hiirelle, että lepää rauhassa <3

    Muttamutta pommit rulaa ja Niko rulaa Jee :)!

    sarzza.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Iiih ollaana samiksii! Mul on samanlainen paita ku sulla. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi mikä on tos toi viimenen paita ton ruskeen nahkatakinkaa :)

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com