keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tukka hyvin.. kaikki hyvin!


Jes! Vihdoinkin tänään pääsin istahtamaan Jeren käsittelyyn & laitettiin mun tukka kondikseen. Tätä oli muuten odotettu kuin kuuta nousevaa:) Mulla laskee itsetunto aina jos mulla on hiukset kamalassa kunnossa tai olen liian kalpea. Voiko ihminen kuulostaa enempää pinnalliselta? 


Jere on kingi! 

Aikoja voitte varailla (09) 753 0552 tai www.voxy.fi 

Plus siellä ainakin myydään sitä hopeashampoota joka on mun lemppari (postaus muutaman vuoden takaa täällä). Ja tästä multa kysellään aina.. Pitää varmana käydä ostamassa vielä omakin purnukka kun lähdetään sinne reissuun ja mun toiveissa nyt olisikin että tää taittuis hieman hopean suuntaan. 


Lähtötilanne oli aivan kauhea. Hiukset oli menettäneet täysin mallinsa + olin leikannut niitä yhdessä ventovieraan tytön kanssa humalassa. Väri täysin pois ja joukkoon sählätty kaupasta hommattua väriä. Nhää! On suorastaan itsemurha hiuksille että niitä menee itse sorkkimaan kaupan väreillä. 


Ps. Joskus yläasteella mulla oli jakaus noin. Voi apua! Miksen mä koskaan uskonut äitiä joka sano että kampaa nyt poika perkele hiukses.


Datailua puhelimen kanssa, kasa tuoreita lehtiä ja kahvia. Ja pesupaikalla ne perinteiset "päiväunet". Voxyssa on hierova pesupaikka.. voin sanoa että luxusta on ;) 


Tyveä tummanruskealla ja latvoihin lisättiin hieman vaaleaa & lopuksi sitä vielä sävytettiin, leikittiin hieman sillä paljon puhutulla hopeashampoolla joka on muuten monella ammattilaisella jopa käytössä kun lähdetään taittamaan väriä.


Aika "perus", mutta meitsi tykkää ja juuri tuollaista toivoin. Toi vaalea tulee vielä muuttumaan hieman pesujen yhteydessä kirkkaammaksi. Nythän siinä tietenkin hieman väriä tuosta tummasta osiosta kun sitä pestiin. Nyt vaan ahkeraan käyttöön hopeashampoo ja kelpaa aurinkorannalla temmeltää. 

Plus seuraavaksi reissun jälkeen (mahdollisesti ennen sitä) mulla ois haaveissa tehdä yks äärettömän "ei Nikomainen" -tempaus mun hiuksiin, mutta pyörittelen ajatusta vielä hieman päässä. 

Kuvat: Google.fi

Mulla on maanantaina eräs kuvaus ja siellä meinasin vielä edustaa blondina, mutta jotenkin mulle tuli tänään sellainen "PIM" -fiilis. Oisko tää ihan järkky?


Jippi-jai-jei-jei! 

34 kommenttia:

  1. PS. ANONYYMIT EIVÄT VOI ENÄÄ KOMMENTOIDA BLOGIANI.


    tiedän että joukossa on myös ihania anonyymeja, mutta teille suosittelen tunnuksien luomista (jos siis haluatte jatkossa kommentoida postauksiani).


    *) Mulla vaan tuli tänään mitta täyteen noiden kommenttien suhteen ja nyt en todellakaan jaksa niihin enää kuluttaa aikaani yhtikäs enempää :)

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä noitten kaupan värejen kans :D yli hienot hiukset tuli , sopii sulle :) ! ja muuten mä kans tempasin viime kesänä ja laitoin vaalenpunasta iha reilusti tukkaan ja se oli kyll tosi kiva sellane piristys kesään :) ! suosittelen !

    VastaaPoista
  3. kelly osbournen lilaharmaa tyyli noissa latvoissa ton tumman kanssa vois olla aika makee!

    VastaaPoista
  4. Heeei noi hiukset on hienot :) tollaset vaan sopii sulle!
    Ps.terkkuja junasta, oon selviämäs kotiin...ehkä

    VastaaPoista
  5. sä oot niiiiiin komee muru marry me ;)<33

    VastaaPoista
  6. Toi jakaus on sulonen :'D

    VastaaPoista
  7. Tosi tyylikkäät tuli sopii sulle!:)

    VastaaPoista
  8. Toi tyyli sopii sulle tosi hyvin! :) Ja meinasitko tossa että olisit laittamassa ehkä vaaleenpunasta hiuksiin? :)

    VastaaPoista
  9. Hyvä päätös ettei noi nyymit kommaile tänne! Hei piti kysästä et leikataanko sulla noi reunat koneella vai ihan saksilla :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen otettiin koneella, mutta nykyisin haluun niihin sen verran pituutta että pystyn muotoilemaan niitä.. joten nykyisin ne menee ihan saksilla :)

      Poista
  10. Aaw, oot suloinen tossa alimmassa kuvassa! :) ♥ Ja noi hiukset sopii sulle super hyvin! :)

    VastaaPoista
  11. Hiukset on kaiken A ja O! :D Tuli todella hyvännäkönen lopputulos!

    VastaaPoista
  12. Tulipa kiva tukka! Kyllä se vain aina piristää mieltä ja reipastaa ulkonäköä kun käy vähän istumassa aloillaan ja antaa muiden tehdä työt! Itse värjään kotona tyveä Elumenilla, se on kyllä ammattilaiskäyttöön tarkoitettu väri. Saksasta tulee kotiin asti ja yksi pullo riitää useaan värjäykseen. Anonyymien suhteen päätös on ainoa ja oikea, ihme että jaksoit näinkin pitkään. :)

    - Karoliina.

    VastaaPoista
  13. Sulle sopii tosi hyvin noi hiukset ! Entiset oli myös kivat mut nii :D

    VastaaPoista
  14. Hei tiiätkö yhtään millon toi aurinkorannan tähtöset tulee nettiin?:-)

    VastaaPoista
  15. Söpö Niko! Ja noi hiukset oikeest sopii sulle :3

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. aivan ihanat hiukset ! sopii sulle älyhyvin! :)

    VastaaPoista
  18. Parempi kun pidät lippiksen päässä, hiukset ovat tosi homot.

    VastaaPoista
  19. heii wou olis aika mageet jos tota väriä jotenki sun hiuksiis :) näin sen jo sieluni silmin ja hyvältä näytti! go for it :))) !

    VastaaPoista
  20. Musta tuntuu et noiden kaupan värien kans leikkiessä on vähän omista hiuksistakin kiinni millaset tulee :) joillakin se vaalentaminenkin on kotona täys katastrofi, hiukset on päältä vaaleat, pituuksilta oranssit ja muuttuu ruskeiksi latvoja kohti. Mulla on ollu hyvä tuuri tän suhteen, oon kerran vaalentanu mustasta platinablondiin ja punaisesta myöskin, mut väri on lähteny heti niin tasaisesti ja nätisti ilman mitään läikkiä ja oon kyllä tosi tyytyväinen etten oo joutunu järkyttymään värituloksista :'DDD

    En oo ikinä kampaamoissa käyny värjäileen kun kotona on onnistunu vaan niin hyvin, eikä opiskelijana oo rahaa värjäyksiin kun kampaamoissa se on aika pirun kallista.. Sit ku oon joskus töissä niin eiköhän sitä tuu kokeiltua sitä kampaamovärjäystä, oishan se aika luksusta kun joku muu tekis ;D Ja oikeilla hiustuotteilla kyllä pääsee pitkälle! Lorealin hopeashampoo on parasta ikinä vaaleeseen tukkaan ;) Ja näin shokkivärien ystävänä, mun mielestä ois niin hieno tommonen söpö vaaleanpunainen ! :D

    VastaaPoista
  21. Toi vaaleanpunainen vois olla aika hyvä veto. Ite myös seuraavaks värjään varmaan vaaleanpunaisella <3 Ihana väri :)

    VastaaPoista
  22. Värjää sun hiukset sinisiks :)?

    VastaaPoista
  23. Niko noi sun hiukset on ihanat!!! <3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com