lauantai 15. kesäkuuta 2013

Dinner in the Sky!


Sain kunnian jo toistamiseen nousta taivaalle illastamaan. Ensimmäisen kerran Rautatientorin yläpuolella oltiin viime vuonna ja nyt toistamiseen. Elämyslahjat.fi  järjesti tapahtuman jo toistamiseen tosiaan täällä Helsingissä. Vaikka mä olen äärettömän ranttu ruuan suhteen ja tälläkään kertaa ruoka ei ihan uponnut meikäläiselle niin meinaan olla taivaalla niin taas vuoden päästä. Kokemuksena aivan uskomaton ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille :) 


Juomat ja maisemat kruunasivat tänäkin vuonna tapahtuman. 


Se fiilis kun olet ihan ytimessä ja 45 metrin korkeudessa. 


Avokadoa jossa oli kastike tehtynä anjoviksesta. Pakko sanoa että ihan yhden pienen haarukallisen otin. Onneksi vieressä istuvalla tytöllä oli nälkä ja se söi tämän annoksen. Olen kerran vahingossa syönyt anjovista ja oksensin kaksi vuorokautta sen jälkeen. 


Tänä vuonna tapahtumassa oli myös esiintyjä joka nousi kuin tyhjästä nosturin kanssa ja alkoi laulamaan. Tämä teki tämän kertaisesta illallisesta vielä paremman. Vaikka ensimmäiset kaksi ruokaa jäikin syömättä.


Seuraavaksi tarjoiltiin raparperia ja hanhenmaksaa. Mun on pakko sanoa että jälkimmäisestä tulee mieleen ihan Uuno Turhapuro ja meinasin tukehtua nauruun kun mietin mitä Uuno sanoisi jos olisi 45 metrin korkeudessa appiukkonsa kanssa illallisella. Tästä annoksesta maistoin kaikkea, mutta pakko sanoa että enemmän taisi jäädä lautaselle kuin mennä suuhun. 


Kun pääruoka tuotiin eteeni meinasin hypätä alas taivaalta. Olin koko päivän ollut syömättä ja multa alkoi jo hieman loppumaan usko sen suhteen että saisin itseäni ravittua tällä reissulla.. Jotenkin ensimmäinen fiilis oli että edes viidakossa ei ollut näin karun näköisiä ruokia. Kysyin hieman varovasti että mitä tämä on ja voiko tätä syödä? Sain vastauksen että eteeni oli juuri kannettu kyyhkystä. Mitä helvettiä? 

Laitoin ennakkoluulot sivuun ja päätin maistaa annosta. Se oli taivaallinen. Se oli kertakaikkiaan ihanaa. En voi uskoa että kymmenen minuuttia myöhemmin lautasella oli jäljellä enää noi kynnet (..ja luu). Seuraavaksi jos näen jossain menussa kyyhkystä niin meinaan varppina syödä. Tää suorastaan suli suuhun. Yam! 


Taivaalla oltiin oltu noin 45 minuuttia kun maisemat alkoivat vaihtua tälläisiksi. Ihan sama mitä siellä oli ruoka.. voisin maksaa vain siitäkin että saan istua tuolla ylhällä, nauttia skumppaa ja katsella maisemia. Laskeuduimme vielä alas hakemaan jälkiruokaa.. 


..ja nousimme ylös. Joimme vielä lasilliset punaviiniä ja nautimme jälkiruuasta joka oli herkullinen. Tunti kului hieman turhankin nopeasti. Jos sinulle tulee joskus mahdollisuus kokea tämä sama niin suosittelen sitä käsi sydämmelläni. Mene ja nauti! 

Elämyksen tarjosi www.elamyslahjat.fi kiitos ihanat! 

45 kommenttia:

  1. Oliko hyvä jälkiruoka? Ja ihanat maisemat <3 niko oot ihana:)

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä epäilyttävältä toi kyyhkynen... :D Oliks se oikeesti hyvää? Mä en ois varmaan pystyny ees maistamaan tota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä usko että se nikosta hyvää oli vaikka niko sitä tossa nii ylisti. hei herätkää ihmiset jo :D

      Poista
    2. ei ruokkivaa kättä voi haukkua

      Poista
  3. Oi sika ihanan näköstä, mut joo en kyl mee tonne koska mul on ihan hirvee korkeenpaikan kammo :o ja ku noi jalat roikkuu tollein nii hyyi !Mut jos pääsen aikuisena yli siitä ja jos toi on viel olemas :) nii kokeilen ehdottomasti! Puss :*

    VastaaPoista
  4. Aivan älyttömän siistin näköinen tuo ruoka! :)
    + täytyy itsekin käydä tuolla ruokailemassa joskus.

    VastaaPoista
  5. Hyi helkkari toi kyyhkynen näyttää karmivalta :D En varmaan olis pystynyt syömään, kun noi kynnet vaan aiheuttaa väristyksiä... yy...:D

    VastaaPoista
  6. siis apua onpa pelottavan näkönen toi jalka!! upeelta kyllä näyttää, skumppaa voisin mieluusti tuolla ylhäällä juoda, mutta noihin ruokiin en varmaan koskis... :SS ps. kysyit torstaina että mistä mun puhelimen kuoret oli, niin https://www.hudomishop.net/ :)

    VastaaPoista
  7. Ruoat näyttää ihan hyviltä, täytyy myöntää että ite en varmaan uskaltais koskee hanhenmaksaan ja tohon kyyhkysen jalkaan :D

    miten noi tuolit tossa oikeen on kun tossa neljännessä kuvassa näyttää että ne roikkuu ihan tyhjän päällä?! :o

    VastaaPoista
  8. mitä hinaaja onko perse kipiä montako veteraania on elossa? olitko pikku pillujen kanssa tirskumassa ja hihittämässä kaupunkilla hääh. muiSTA LAITTAA HUULIPUNA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot niin säälittävä ku tuut tänne toisen blogiin haukkuu nikon homoutta ja viel kaikenlisäks anonyymisti !!! Taidat olla itte kaapissa niin saatanan syväl ettei toivoo oo ja sua vaan ärsyttää koska niko pystyy olee julkisesti oma itsensä ja on ylpee siitä !!!

      Poista
  9. Mikä esiintyjä siel oli?

    VastaaPoista
  10. onko faijas ylpee susta epäilen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sen mutsi ja mummohan vasta innoissaan onkin kun kasvatus on TÄYSIN EPÄONNISTUNU.

      Poista
    2. isähän on nikolle leikki kuollut.
      sen pitäisi antaa nilkille vähän "isin kädestä" jos sitten oppisi elämään

      Poista
    3. Mikä teitä vaivaa me eletn 2000-luvulla teillä ittellänne taitaa olla aika pussipäässä kasvatus ku ette ymmärrä että homous on normaalia eikä kukaan voi valita sitä ja uskon että nikon perhe on varmasti ylpee omasta pojastaan ! Musta olis ainakin tosi sairasta kasvattaa lapsi pussipäässä ja te kolme siitä isän kädestä tarvisitte!

      Poista
  11. Voi sua hönttiä! :D Ruokatarjoilut ovat olleet niin uskomattoman upeita ja sie vaan äklöilet... Hyvä kun kyyhkynen kelpasi kuitenkin. Niin ja kiitti vinkistä, alankin kokkaileen aivan taivaallista anjovispastaa - kun näyttää jääkaapissa olevan yks anjovisrasia.

    Kivaa viikonloppua sulle! <3

    VastaaPoista
  12. Hyi vittu, mä en ois syöny mitään jolla on paistettuna vielä kynnet :D
    Hei muuten, oon jonain päivänä tulossa hesaan, ja voisin käydä siellä glitterissä missä oot töissä (: Koska ois tosi kiva nähä sut, joten minä päivinä oot töissä?

    VastaaPoista
  13. melina leotta on läski melina leotta on läski melina leotta on läski...

    VastaaPoista
  14. Ooks sä viel huomennakin töissä? Nimmaria tulisin hakeen , vaikka tänään hankittiin jo kuvat , mutta nimmari unohtu :( Oon Tampereelt ja kuolen jos en saa sitä nimmarii!!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mee ihmeessä hakeen se nimmari vaikka ei toi homo mikään julkkis ole,neiti turhake se persreikä rasvapurkkineen on.

      Poista
    2. Just... Sä oot ehkä maailman tyhmin ja idiootein ihminen ever

      Poista
    3. voi voi kun pikkuvittu veti herneen nenään,koita kasvaa aikuiseks ensin ja uhoo sit vasta vitun pentu.

      Poista
    4. anteeks mitä? Anonyymi hei voisit vähä miettii mite toisille puhutaa ja epäilen myös ikääsi vähän koska ketään yli 15 vuotias ei noin kirjota ellei ole jotenki häiriintyny.. - siiri

      Poista
    5. Mulle on tiekkö ihan sama mitä sä musta ajattelet ja jos välttämättä ottaa noin törkeesti päähän , niin hauku mua just niin paljon kun haluut , niin sit sun ei tarvi haukkuu Nikoo. Ja epäilemättä sä oot ite joku 15-v jätkä , joka haluu olla kauhee kovis..

      Poista
  15. Anonyymit jotka puhui nikon epäonnistuneesta kasvatuksesta... Ensinnäkin millä tapaa se on epäonnistunut? Ette te tän blogin perusteella tai jonkun ohjelman perusteella voi häntä millään tapaa määrittää. Eiköhän se oo ihan nikon oma persoona. Ja Nikohan on aikuinen ei mikään teini vuosia elävä teini joten eiköhän hän olisi käytöstään muuttanut jos se epäonnistuneesta kasvatuksesta olisi johtunut. Hänellä on oma persoona niinkuin meillä kaikilla on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siitä tuli homo, eikö se riitä epäonnistumiseen

      Poista
    2. Ja miten se sun elämää liikuttaa? ei mitenkään eikö niin... Tiiätkö tuskin sä itekkään oot mikään täydellinen.ja homous ei ole epäonnistumista, se on syntyessään jo ihmisen mielessä sitä ei voi itse päättää ootko homoseksuaali, hetero tai mikä ootkaan et voi sitä itse päättää. Aika lapsellista touhua ihan oikeesti.. ootte vaan jotain kateellisia jotka haluu purkaa tylsää päiväänsä turhiin kommentteihin keksikää muuta tekemistä. Kiitos.

      Poista
    3. Ja jos sä oot niin homoja vastaan niin miksi sä ylipäätään luet tätä blogia?

      Poista
  16. Vois sanoa että ERÄILLÅ ANONYYLEILLA on se kasvatus menny vikaan ku pitää tånne tulla Nikoa haukkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi jopa luulla Emmin kirjoittamaksi??

      Poista
    2. Anonyyleilla....Nauroin perseeni irti.

      Poista
    3. Sepäs kiva, mistäköhän se paska sitten tulee? :) Suusta näkäjään. Tiesitkö muuten että pisteen jälkeen tulee väli? Multa tais lähtee nyt pää irti, ku niin kovasti naurattaa.

      Poista
  17. niko vois osallistua mr gay finland kisaan, niin isä saarinen saisi olla taas hiukan ylpeämpi pojastaan.

    VastaaPoista
  18. Mikä teillä anonyymeillä on nikoa vastaan? Niko on hauska ja paljon kommenttienne yläpuolella. Ja mitä sitten vaikka hän onkin homo? Miten se teidän elämään vaikuttaa? Olette vain kateellisia hänelle, ja teitä vituttaa se kun niko on teitä menestyneempi. Kukaan ei pakota teitä lukemaan tätä blogia.

    VastaaPoista
  19. paulinaaaaa lopeta uliseminen

    VastaaPoista
  20. laita niko siitä ihanasta melinasta kuvia kun se on niin kaunis

    VastaaPoista
  21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  22. näin sut lauantaina kun olit töissä, oli tosi kiva nähdä vaikka nähtiinkiin vaan ihan ohimennen! se oli kyllä päivän piristys, ihanaa kun jaksat olla niin positiivinen! :)

    VastaaPoista
  23. Hauska toi pedon jalka ruokapöydässä :)
    Onneks ei hirveetä myrskyy sattunu, mut en tiiä oliks vähän viileetä. Jos haluut viel parempia maisemia nii kannataa mennä www.ballooncamera.com

    <3 Jarza (ja tiina)

    VastaaPoista
  24. huii! siis oliko noi penkit ns 'ilmassa', vai oliko siinä joku alusta jaloille tms? :-D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com