torstai 13. kesäkuuta 2013

Kohti viikonloppua!


Täällä sohvan uumenissa makoilee väsynyt, mutta onnellinen poika. Teitä ihania kävi mun työpaikalla oikeasti satoja! Hurjaa. Ennen vuoron alkua olitte tukkineet koko meidän myymälän ja olitte mua kamerakännyköiden kanssa vastassa, hurjaa! Toivottavasti teitte kivoja löytöjä alesta ja samalla menolla jatketaan huomennakin, eikö? 


Päivittelen nykyisin myös toisinaan tuota meidän GlitterSuomi -profiilia tuolla instagramissa ja tänään innostuinkin stailaamaan Londonia. Meidän 2,50e maksavista käsikoruista on moneksi ;D 

Laahaan nyt hieman kuvien suhteen perässä täällä blogini puolella. Saatte vielä kattavaa tilitystä Elämys Lahjat.fi järkkäämästä illallisesta jossa olin viime perjantaina, mutta ennen sitä (jotta teen blogistani mahdollisimman sekavan) hyppäämme suoraan sunnuntaihin. Oltiin työporukan kanssa tuolla Suomenlinnassa päivä. Oi että mä meinaan karkaa sinne heti kun vapaa + aurinko sattuu samalle päivälle!




Sinnehän mennään siis lautalla.. Ja vieläkö siellä joku maaseudulta kehtaa huudella että Helsinki ei ole kaunis kaupunki? Helsinki on kaikkea mitä ihminen vaan voi toivoa elämältään täällä kotimaassa. Mulla ei ole sen suurempia hinkuja koskaan ollut asua ulkomailla. Siellä on kiva käydä, mutta kyllä kotiin on aina kiva palata ja musta tuntuu että mä kuulun näihin maisemiin.. 

Haaveilin tänne muutosta aina. Siis ihan aina. Muistan kun Salatut Elämät alkoi yli kymmenen vuotta sitten ja mä silloin jo päätin että tonne mä muutan. Pihlajankadulla ei vielä sentään asuta.. mutta ei tässä nyt enää kaukana kai siitäkään olla. 






Nautittiin ihanasta säästä, hassuteltiin ja syötiin. Mä palvoin aurinkoa ja muut koitti löytää mahdollisimman varjoisia paikkoja etteivät pala. Itsehän olin jo palanut joten kaikki säteet jotka iholle vaan sai oli plussaa. "Eilisen puna on huomisen bruna!" ;) 




Jokaiselle jaettiin tyhjät paidat. Sen jälkeen jokainen sai vuorotellen kirjoittaa toisen paitaan jonku pienen viestin tai ihan vaan yksittäisen sanan mitä tulee toisesta mieleen. 

Näin minun työkaverit kuvailivat minua:

"Mahtava persoona!"

"Kekseliäs ja kaveliiiii"

"Ihanan iso sydän"

"Hyvä huumori" 

"Huumorintajuinen sarkastinen kaikkien kaveri, hyvä tyyppi!"

"Lämmin sydän ja kiltti! Mei tähti""

"SUPER = täysillä mukana kaikessa mitä tekee!" 

"Sun kanssa on hauskaa,rento,ihana,mehevä"

"Hauskat jutut :D"

"Hauska ja leppoisa" 

"Ihana,hauska,hyvän fiiliksen luoja!" 

HA! Siitäs saitte anonyymit. Pelkkää ylistystä! Mutta samaa pitää sanoa ihan jokaisesta. Onhan tuolla niin omanlainen porukka että ihan järjetöntä. Kolme kuukautta talossa ja tuntuu kuin oisin ollut tuolla ehkä aina?











Ps. Kaupungin paras burgeri löytyy ehkä edelleenkin Hard Rock Cafesta! Ja noi jälkiruuat oli jotain ihan käsittämätöntä..yamiiiii. 



Hassua oli kirjoitella nimmareita puhelimiin. Lupasin tälle tytölle että sen puhelin pääsee mun blogiin ja mä oon sanojeni mittainen mies. Siinä se on ja lepää. Hurjaa! :)

Toi pussi jota pitelen kädessäni on muuten yllätyspussi sen sisällä on koruja peräti 35-45 euron arvosta, mutta se maksaa vaan 6 euroa! Noita löytyy meiltäkin vielä ihan hurja määrä.. joten jos kaipaa elämäänsä pientä jännitystä niin tuu ihmeessä hakemaan omasi huomenna ;) 

Nyt pää tyynyyn että jaksaa taas huomenna melskata niin töissä kuin vapaallakin! XOXO 


40 kommenttia:

  1. Eikä ihana London!! :D
    Oon tulossa loppukuusta, tai heinäkuun alussa käymään joku päivä Helsingissä. Toivottavasti sillon näkisin sua kun nyt ei päässy! :)

    VastaaPoista
  2. Moneenko asti oot huomenna töissä? Ku mietin et kerkeisinkö tulla käymään kattomassa sua :)

    VastaaPoista
  3. Laita postissa tulemaan toi yllätyspussi laskun kans ;) mut hyviä unia ihanuus! <3 pus! -tuija

    VastaaPoista
  4. näin sut glitterissä, en heti älynnyt että se olit sä :D

    VastaaPoista
  5. Jos vaan asuis lähempänä nii kävisin siellä!:( Mut ne on onnekkaita jotka sua pääsee kattomaan !:) Nauti sun töistä täysillä !!:)<3

    VastaaPoista
  6. Tekis mieli tulla aina vaan moikkaa sua.. mut kai sulle nyt työrauha pitää antaa :) :* ja harmittaa ku ei riittäny rahat toho nevahööd pussiin :( 50 senttii puuttu D:

    VastaaPoista
  7. onks tuol pussissa sillee jokaselle ihmisille jotakin ? esim . jos siel on iPhone kuorii eikä jollai sellasta kännykkää ole nii eihä nois oo mitää järkee ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on jokaiselle ihmiselle jotain :) No mä en usko että siellä pussissa on kännykkäkuoria, koska tosiaan kaikilla ei ole samaa kännykkää.

      Tosin siellä on varmana esim. jossain pussissa korvakorut ja kaikilla ei ole reikiä korvissa.. mutta tosiaan pussi sisältää monta tuotetta ja sieltähän voi sitten yhden tuotteen antaa vaikka kaverille lahjaksi jos se ei ole itselle mieleinen / tarpeellinen :)

      Poista
  8. oli toooosi ihana nähä sut siellä!! :)
    toi kuori on nyt niiiin ihana kiiitoos ♡♥

    VastaaPoista
  9. Kiitos Niko kivasta blogista. Osaat kirjoittaa mukavan rempseästi. Arvostan myös suorapuheisuuttasi, koska olen sellainen myös itse. Sanon mitä ajattelen. :) Olen jo "vanha" (34) ja aikoinaan bbssä kun olit pidin sinusta jo siellä. Blogiasi olen seuraillut tovin, mutta kovin laiska aina kommentoimaan, nyt näin illan ratoksi ajattelin sen tehdä kun mies ja koira kuorsaavat tuossa vierellä.

    Pidän myös Helsingistä. Se on mielestäni erittäin kaunis ja viihtyisä kaupunki. Joskus aina harmittelen kun ei tullut nuorempana lähdettyä sinne opiskelemaan. Mutta onneksi ihan hirveitä ei junassa tarvitse istua kun mieli sinne halajaa.

    Tarvitseekin tulla poikkeemaan joskus forumin glitterissä, jos sattuisit olemaan vaikka paikalla.

    Ihanaa kesää sulle ja koirille

    VastaaPoista
  10. Oon tulossa sinne päin kesällä ja tuun ihan ehottomasti käymää glitterissä, koska haluun nähä sut, heheh (:

    VastaaPoista
  11. Oot tosi ihana ja pirtee persoona. :3

    VastaaPoista
  12. Tsemppii töihi !(: oot ihan mahti tyyppi, pus ! Tuu helsinkiin heti ku saan mopokortin että pääsen juna asemalle(: voisitko viiä terkut äitilles et on synnyttäny ihanan pojan;) ?xoxo

    VastaaPoista
  13. Vitsi mua nauratti kun pikku tytöt otti kuvia sun kanssa, niin söpöä! Oli kiva moikkaa vaikka olikin vähän turhan nopee, mulla oli kiire kamppiin palauttamaan mekkoa :D Mut löysin teidän liikkeest hienon pannan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Joo mullakin oli siinä kassalla joku tilanne just päällä (no varmaan just valokuvaus) että en kerjennyt sen enempää moikkailemaan itsekkään, mutta kiva jos löyty edes se kiva panta! Ellet sä sitten juokse huomenna sitäkin jo palauttamaan?! :Dhahaha.

      Poista
  14. Niko,olen seurannut sua erilaisissa tv-jutuissa ja mitäenemmän olen seurannut, sitä enemmän olen tykännyt. Olet hassu ja hyväsydäminen ja ilmeisen aito kaikessa mitä sanot ja teet. Hyvä niin! ps. ja minä olen sentään jo viisikymppinen,asiallinen täti.

    VastaaPoista
  15. Oottelinkin uutta postausta! Hahah, tulen huomenna uudestaan sinne! :D

    VastaaPoista
  16. Kiitos tästä päivästä, sä teit siitä upeen, puss <3 Meidän kuvastakin tuli oikein hyvä vaikka näytinkin haamulta sun rusketuksen rinnalla :D

    VastaaPoista
  17. Niko kai sä olet Glitterissä paikan päällä 17, 18 tai 19 kesäkuuta eli ensiviikon maanantaina, tiistaina tai keskiviikkona? Mun on pakko nähdä sut livenä ku kerran pääsen silloin Helsinkiin shoppaan! Oot upee ihminen ja arvostan tosi paljon sitä et sä oot just sä etkä yritä miellyttää muita ihmisii olemalla jotain muuta mitä oikeesti oot.

    VastaaPoista
  18. Ois pitäny tulla(: mut emmä sitte tullukkaa ku onhan sinne kummiski vähän matkaa enkä ois kumminkaan kehdannu ottaa kuvaa ku oon niin lyhyt:D ja näytän viel nuoremmalt mitä oon.

    VastaaPoista
  19. Joka on lyönyt poikaystävänsä sairaalakuntoon..

    VastaaPoista
  20. aww ihana London :D ! ja ihanan näkösiä ruokia! :)

    VastaaPoista
  21. miksen asu hesassa?:( näkisin sut pus :*

    VastaaPoista
  22. Himoitsen tota pussia! Voi nyyh, miks asun niin kaukana Helsingistä:( Ehkä mä taas joskus saan itteni raahattua sinne:D

    VastaaPoista
  23. Voi ei, toi London on älyttömän sulonen. :3 Tuun joko tän kesäkuun lopussa tai sit heinäkuun alussa sinne glitteriin, toivon et oot sillon duunissa ni näkisin sut.

    VastaaPoista
  24. mikä toi salaattin on ! se näyttää ihan järjettömän hyvältä

    VastaaPoista
  25. Londonin ILME!Noi safkat saa veden kielelle. Hyvää vkonloppua NIKO <3 mansikka

    VastaaPoista
  26. Oon niitä blogi-lukijoita, jotka ei koskaan kommentoi, mut nyt tuntu siltä, et pakko. Aloin lukemaan tätä blogia siinä mielessä, että sun jutuille saisi nauraa (sori; oon rehellinen...) mut ekasta sun kirjotuksesta sain sen kuvan, et sä oot kaikkee muuta mitä koskaan oon ajatellut :-) Osaat kirjottaa tosi hyvin, sun blogi on aivan mahtava! Kuljet pää pystyssä, vaikka kuinka väki sanois mitä ja elät elämääs just miten sulla hyvä. Arvostan. Kaiken kaikkiaan oot aika mieletön tyyppi :-) Jatka samaan malliin. Pus.

    VastaaPoista
  27. Olin tänään siel kaverin kans, mut lähettii aika nopeesti pois nii en huomannu sua siellä :D Ois ollu siistii tulla juttelee, mut ens kerralla sitte! (;

    VastaaPoista
  28. Ääh ois ollu niin ihana tulla kattoo sua!<3 Mut asun nii kaukana ette pääse vaanku kerra vuodes hesaa:( mut ilmotteleppa jos oot tulos tampereelle päin!:):)

    VastaaPoista
  29. Niko oot niin ihana ja tommonen symppis!:) Mut pakko kysyä että ooks tehny mitää koskaa mitä kadut vieläkin?;0

    VastaaPoista
  30. Saat varmaa kirjotella aika paljo nimmareita ja esiintymään yhteiskuvissa nyt kun oot noinkin näkyvällä paikalla duunissa. :D Eikä siinä mitää, itekki oon pari kertaa siinä käyny mutta empä keksiny mitää järkevää sanottavaa, haha.

    VastaaPoista
  31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  32. ootko töissä ensviikolla? koska vois tulla sinne ihan vaan sun takia mut jos en tiiä millon oot töissä niin turha reissu ois tulla :D

    VastaaPoista
  33. Se jos mikä on ainakin varmaa, kuka oli viidakon tähtösissä tämän kauden turhin julkkis...Johan se nimikin kertoo ketä sinne haettiin, TÄHTÖSIÄ, eikä mitään nobodeja kuten sä, joilla ei ole mitään saavutuksia tai meriittejä siihen miksi edes "julkkis" saatikaan tähtönen nimikettä voisi käyttää. Tähtösissä naiskilpialijoilla oil sentään ulkoisia avuja, miksi sarjaa varmaan suurin osa katsojista seurasi.

    En tajua miksi sun pitää väkisin ängetä aina ruutuun kun ei ole sinne mitään annettavaa oikeasti. Lähinnä kännisekoilua,kiroilemista ja ihme valittamista kaikesta. Pahaa tekee ajatella, jos edes muutama nuori lapsi seurailee sua ja pyytelee nimmareita...huoh. Voisit vähän ottaa vastuuta kun kerran ruutuun on aina välttämättä päästävä. On kauhean hyvää esimerkkiä nuorille kun pitää esim aurinkorannan "tähtösissä" ensi töikseen ostaa vaan hirveesti viinaa ja olla päivät kännissä kiroillen ja shoppailen jotain ylihinnoteltua rihkamaa. Ei hyvin menee jos joku nuori susta ottaa mallia. Huoh...

    Antasit todellisten tähtien olla siellä tv:ssä kuten hyvien laulajien tai tv-sarjojen näyttelijöiden, jotka ovat kovalla työllä ansainneet paikkansa. JOS SAA KYSYÄ NI MITÄ SÄ OOT OIKEASTI TEHNYT SELLAISTA ETTÄ SUA VOIS MILLÄÄN TASOLLA PITÄÄ JULKKIKSENA?Voisit pudota jo sieltä pilvistä ja keskittyy töihis ruudun ulkopuolella. Sulla kun tuntuu tuo julkisuuskuva olevan yhtä absurdi kuin tuksulla.

    VastaaPoista
  34. niko mikä sen sun työ paikan osoite on??? :) Ku tekis mieli joskus käydä, ni jos joskus meen käymään helsingissä niin voitais käydä sun työpaikalla :))

    VastaaPoista
  35. Oot ihana,söpö, pakko tavata sut joskus <3<3<3! Mäki haluun tietää missä työskentelet ja kuinka usein. Tuun sinne pyytää nimmaria!

    VastaaPoista
  36. Ostin eilen tollasen samanlaisen "lippiksen" ku sulla tässä :---D
    Glitteristä, mutta Porista (:

    VastaaPoista
  37. ihana ! oon täs nyt selaillu sun blogii, oot iha huppi tyyppi !!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com