perjantai 7. kesäkuuta 2013

Niin kiire että rannalla makoilukin menee työstä!


Ääh. Alotin kirjoittamaan pitkää tekstiä Viidakon Tähtösistä, mutta päätinkin siirtää sen suosiolla vaikka viikonloppuun. Mun aivot ja voimat jäi totisesti tänään rannalle jossa maattiin melkein seitsemän tuntia. Hesen kautta kotiin ja kaupasta pullollinen siideriä. Nyt tuntuu että oisin ihan valmis nukkumaan.. harmi vaan että tässä asunnossa on kuumempi kuin paskimmissa solkuissa joten nukkumisesta ei taida vielä muutamaan tuntiin tulla mitään. 


Huomenna oon tuolla syömässä ( Dinner in the Sky ) ja mestahan löytyy Rautatientorilta. Tulkaa siis moikkaan mua 20-21 välillä sinne. Ennen kuin nousen ilmaan siis.. eli teidän ei tarvi varata mukaan kuumailmapalloa, hehe. Tämän tapahtumanhan mahdollistaa Elämyslahjat.fi kandee tutustua heidän nettisivuilleen, koska sieltä löytyy kaikkea siistiä ja greisiä aina! 

 Tää salaatti on muuten ihan loistova! :) Oon näitä nyt mutustellut tässä ihan "muutaman" viimeisten viikkojen aikana. Suosittelen! 

En oo ostanut seiskaa varmana vuoteen.. mutta nyt oli ihan pakko, koska pikkulinnut visersi että siellä ois meikäläinenkin tänään. Tajusin että miks helvetissä mulle ei vielä tule tätä kotiin kannettuna?! Onhan toi nyt sellainen raamattu ja piristys että ainakin näin kesällä kelpaa istuskella pihalla ja lueskella. 
 Turha kai hehkuttaa tätä ainetta sen enempää? Sen saa napattua alennuksella nyt Yves Rocherin sivuilta.. jossa on muuten alennukset ihan kohdillaan muutenkin ;)

London ei saanutkaan tänään kirmailla vapaana, koska tonne rannalle ei saanut viedä koiria ja meidän vieressä oli noin tusinan verran huutavia kakaroita jotka potki palloa ja halusin suojata mun rakkaimmat kolhuilta. 

Äiti on aloittamassa lukemaan samaa kirjaa jota itsekkin luin sata sivua päivässä.. kunnes se innostus lopahti ja nyt en tiedä missä toi edes on? Pakko kai koittaa ettiä ennen kuin ne tekee tosta sen leffan niin onpahan ainakin jotain mitä odottaa :) 
Ps. "Salakuvaajat" jotka otitte musta vastaavia kuvia puhelimillanne.. voitte unohtaa niiden julkaisut. Kerkesin ennen teitä! Ps. "Salaa kuvaaminen" on taitolaji. 

Taidan naputtaa teille huomiseksi yhden postauksen valmiiksi, koska en varmana taaskaan kerkeä kovinkaan kauaa tässä koneella maleksimaan. Viikonloppu on hieman buukattuna ja toivotaan että ilmatkin ois kohdillaan. Perjantaina ja lauantaina olisi duunia, mahdollisesti hieman biletystä (..jos vanhalla kunto riittää lauantaina) ja sitten Sunnuntaina onkin luvassa "jtn" tuolla Kouvolan suunnalla vai oliko se Kokkola? En tiedä.. liian samanlaiset nimet ja eiks ne oo kuitenkin aika lähekkäin?

Muistakaa että instagram kulkee mukana jälleen koko viikonlopun eli sieltä aina hieman maistiaisia tulevasta (nikosaarinen) ja lupaan että videoita on myöskin luvassa SeiskaLivessä, seurailkaa ja kurkkikaa myös siellä suunnalla!

31 kommenttia:

  1. Mäkin sekoitin aina nuo kokkola ja kouvola, mutta sitten tajusin et kouvola on ihan etelässä ja kokkola jossai pohjanmaalla! :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. aww ei ne kyl oo lähekkäi mut :D

    VastaaPoista
  4. Huii miten tonne ylös uskaltaa es mennä :o
    Aww London <3

    VastaaPoista
  5. Oooh mitä sä kouvolassa? Ja eheeeei, kouvola eteläs tosiaa ja kokkola iha helvetin kaukana täältä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kaikkihan sen nyt varmasti sai selville et missä sä asut ? :D

      Poista
    2. ai oikein ihan helvetin kaukana xD no mut hei tajuux kuin kaukana se Kouvola on Stadista? XD

      Poista
  6. Salakuvaaminen on kyl aikamoinen taitolaji. Ite en koskaa onnistu salakuvaa ketää ku aina huomataan, vaikka ois kameran äänetkin pois päältä nii silti jään aina kiinni. Toi kanasalaatti näyttää/näytti tosi herkulliselt pitäs itekkii kokeilla. Sun koira/koirat on ihanii ja sulosii. Oot siekii ihana ja sulonen. Love you. pus pus <3 :)

    VastaaPoista
  7. Oot epäreilun ruskee! Epäreiluu on myös se, että pääset taivaalle syömään. Epäreilua kerrassaan kaikki. :'D

    VastaaPoista
  8. mul on heränny kysymys jo pitkään ja haluisin kerranki tulla kysymään sitä tääl (: eiks sul oo enään omaa tv ohjelmaa? ooks sä koskaan käyny lohjal ? millo viimeks?

    VastaaPoista
  9. Näin sut tänään häklillä:) ja eih, en ollut niitä " salakuvaajia " !(;

    VastaaPoista
  10. millon vastauspostaus?

    VastaaPoista
  11. ompas iljettäviä kuvia nuo makoilu kuvat. haluaisit ilmeisesti olla pumpattu akka? alappa käyttäytyä iso mies.

    VastaaPoista
  12. Miten kukaan voi makaa 7h auringossa :o kreisi oot..

    VastaaPoista
  13. miksi pidät koiraasi tuollaisessa kammottavassa loukussa?!? vain kuono näkyy.. sama kuin heittäisi koiran kuumaan komeroon.

    VastaaPoista
  14. Seiska on oikeesti paras lehti, kun siellä on tyhmimmät jutut - onneks mamma tilaa sen mulle! :D Ja tuli mieleen, et mä oon kyllä oikeesti hyvä salakuvaaja.. Mielummin pysyn kauempana ja zoomaan tai sit kuljen vaikka ohi "puhelimessa puhuen" ja oikeesti saa hienon vinokuvan. Seiskaki maksaa mitä turhimmista jutuista ja huonoimmista kuvista ihan kivan lisätienestin. :') Mut ei hätää, mäkään en oo ollu sun "salakuvaaja".. <3

    VastaaPoista
  15. Omg noi sun koirat on ihanat <3 mut ite oot 100 kertaa ihanempi ! :)<3

    VastaaPoista
  16. Omg noi sun koirat on ihanat <3 mut ite oot 100 kertaa ihanempi ! :)<3

    VastaaPoista
  17. Olis kyl huikeeta päästä safkaamaan tonne! :DD

    VastaaPoista
  18. olisin niiii halunnu sun messii syömää tonne taivaalle! :d

    VastaaPoista
  19. älä polta sun koirien lähellä pliis :(

    ps oot ihana.

    VastaaPoista
  20. Ota kamera mukaan sinne ja ota valokuvia ja videoita siellä, jooko;)

    VastaaPoista
  21. Kelpais ittellekki tommone rantapäivä!:):)

    VastaaPoista
  22. Maailman söpöin koiruus sulla :)

    VastaaPoista
  23. Herkullisen näköset eväät,söpöt koirulit & ihana NIKO <3.Älä sit putoo sielt ylhäältä. mansikka

    VastaaPoista
  24. näin sut häklillä:D

    VastaaPoista
  25. mitä toi yves rocherin aine on :o

    VastaaPoista
  26. Suosittelen lukemaan noi kirjat englanniksi ne huomattavasti parempia. Minun mielestä koko kirja on suomennettu ihan perselleen! Mut tosi hyvä kirja!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com