torstai 8. elokuuta 2013

Zombailua keskustassa!


Kirjoittelinkin teille aikaisemmassa postauksessa  kuinka suuntasin viettämään sunnuntaina krapulaani jalkahoitoon. Tämä sinäänsä oli saavutus minulle joka ei yleensä liiku kotoaan juuri mihinkään krapulassa. Tai jos liikun niin yleensä vasta illalla kun nälkä yllättää niin haen lähikaupasta jotain mättöä. 

Ulkona oli täydellinen ilma ja vatsani suorastaan huusi Bravurian täydellisiä pasta-annoksia. Ps. Ne maistu ihan hyvältä ilman siideriä tai skumppaa. 


YAM.


Tiina oli laittanut päähänsä suurimmat aurinkolasit mitä se oli löytänyt. Seuraava koko olisikin jo pitänyt käydä hakemassa jostain pilailukaupasta. Söps!


Katselin haikeana kamppiin ja mietin että vain vajaa vuorokausi aikaisemmin olimme järjestäneet tuolla häät. Käsittämätöntä. Ja vain vajaa 10 tuntia aikaisemmin olin hypännyt dösään ja sammunut sinne (taas). Kuski herätti minut ja neljä muuta jossain päättärillä. Allekirjoittaneella oli jälleen akku loppunut puhelimesta ja jouduin juoksemaan jonku tytön kiinni, joka varmana luuli että mä oon käymässä sen kimppuun ja se meni vielä nopeempaa mun edellä. Ha. Kiitos vaan sinulle, soitit mulle taxin joka oli äärettömän ystävällistä. Reittiopas tabissa meinaan antoi ohjeita että 1 tunti 20 minuuttia olisi ollut kävelyä kotiin. Ei kiitos. 


Espalla törmättiin maailman suurimpiin saippuakupliin. Juuri kun ne pääsi lentoon niin noi kakarat hypäs ne kiinni ja rikko. Ok, mä olisin rikkonut kanssa jos vaan oisin kehdannut.. 


Napattiin matkalla Espalle maailman makoisimmat lattet. 


Tiina kuvasi uutta profiilikuvaa facebookkiin..


Ja mä kuvasin mun uutta pussukkaa jonka ostin tabille (H&M). Että nää on näitä hetkiä kun oikeasti miettii että miks helvetissä me ei vaan frendien kanssa soiteta toisillemme videopuheluita ja istuta himassa kädet sipsikulholla? 


Tässä syy.. Espalta voi bongata hyväkroppaisia.. eiku siis taitavia miehiä jotka tekee kaikkia hauskoja temppuja!


Vaikka mua ihan kamalasti kiinnosti myös noi saippuakuplat niin kyllä me taidettiin Tiinan kanssa katsella näitä temppuja mielellämme. Puuttu vaan lapset jotka ois tökkinyt noita kumoon. Haha! 


Kierrettiin muutama kauppa. Mä ihastuin Weekday -myymälässä tohon haalariin joka oli alennuksessa, mutta luojan kiitos Tiina kielsi mua ostamassa sitä. Nyt voisi hieman olla morkkikset kun tollanen vankila-asu pyöris täällä nurkissa (vaatekaapithan on mulla sanonut sopimuksen irti aikoja sitten). 

Täydellinen sunnuntai. Oikeasti täydellinen. Mulla muuten tuli se krapula vasta maanantaina. Se päivä onkin kiva jättää täältä blogista kokonaan pois, koska silloin ei tainnut tapahtua mitään, ei siis mitään. 

17 kommenttia:

  1. Olisit ostanut jumpinin! Mä en kyllä ite saa sitä pois päältäni kun on niin ihana!:D ihania kuvia ja ihana Niko!!:3

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi, nyt kuullosti ihan mahtavalta sunnuntailta. :) Ihania kuvia ja hyvin hauskasti kirjoitettu teksti, piristit päivääni. KIITOS :*

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. En kuitenkaan niin oksettava ettäkö et vierailis joka postauksessa jtn kommentoimassa:)

      Poista
  4. Toi haalari sopii sulle täydellisesti... harmi, kun et ostanu sitä. :c Itellänikin on niin mukava haalari, et se on varmaan jo kasvattanu juuret muhun - tai toisin päin? Mut taas ihania kuvia tossa postauksessa, love u (:

    VastaaPoista
  5. Ne sun uudet hiukset on tosi söpöt! :) muistan kun joskus aiemmin laitoit tänne blogiin kuvia ja mietit sen värisiä ennenkun leikkasit lyhyeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on hyvä muisti :) se väri oli ihan lottovoitto ku satuin löytää kaupasta:)

      Poista
  6. Vankilahaalari :D.. heh, onneks et ostanut!

    VastaaPoista
  7. Oot niin hauska :D Aina saa nauraa sun hyville jutuille täällä blogissa ja telkkarissa ;)

    VastaaPoista
  8. musta on hassuu et aina kun satun tuleen hesaan oot töis :D tänää sähläsit taas jotai omaas, mut hymy tuli huulille. oot päivän piristeruiske ;)

    VastaaPoista
  9. awww:3 mua harmittaa kun aina ku tunn hesaa sä ET ole siellä.. mitä mä keksisin ? Haluun nähä sut ! :(

    VastaaPoista
  10. pyydettiin mun tyttöystävän kanssa että saataisko me ottaa susta kuva niin haittaisko sua jos laittaisin sen kuvan mun blogiin? c:

    VastaaPoista
  11. AHAHA katoin just viimesimmän jakson Aurinkorannan tähtösiä ja pieni repeeminen siinä lopussa :D paras!

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Oot ihana Niko ja tää sun blogis on paras :D haahhh aina niin suoraa puhetta.. i like! (:

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niko miks sä julkaset tällasia kommentteja? :(

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com