perjantai 18. lokakuuta 2013

Ollakko vaiko ei?


Kuukausi edellisestä päivityksestä. Ei varmana tarvitse selittää kenellekkään mistä tämä hiljaiselo johtui? 

Kiitos ihan jokaiselle äänestäjälle. Ihan ei äänet riittäneet sijalle yksi, mutta voin sanoa että finaalissa vain 1% jääminen voitosta tuntuu melkein voitolta. Olen kuitenkin kokenut tuon talon jo kolmesti & vietin tällä kertaa talossa puolet vähemmän kuin muut asukkaat joten en edes uskaltanut odottaa vastaavaa sijoitusta. Kiitos! Olette ihan mielettömiä ja ihmeellisiä, muistakaa se :)

NORMISETTI. VÄSYNYT. kuva sub.fi/bigbrother 

Tämän illan ei pitänyt olla se ilta kun kirjoitan teille postausta. Harmillista myöntää, mutta mietin että olisiko tätä postausta enää edes ollut tulossa. Meinasin nimittäin lopettaa bloggaamisen ja keskittää vähäisen vapaa-aikani johonkin ihan muualle. Tää ei liity mitenkään Big Brotheriin tai sieltä mukana tuotuihin fiiliksiin vaikka pakko myöntää että kyllähän tässä ihan hieman on viikko mennyt enemmän tai vähemmän koomassa. 

Tiistaina olin ensimmäistä kertaa yksin viikkoihin ja havahduin siihen että istuin tässä sohvalla ja tuijotin kiinni olevaa telkkaria liki kaksi tuntia. Päätin peruuttaa kaikki haastattelut ja jättää menemättä sovittuihin paikkoihin. Sainkin eräältä toimittajalta hieman tylyn viestin jossa minut ammuttiin kyllä viimeistään maahan. 

"Kuka sä luulet olevasi?" 

MIETI ENSIN, TOIMI VASTA SITTEN. kuva sub.fi/bigbrother

En vain luule olevani, vaan tiedän olevani, ihminen. Fakta on että kaikkeen väsyy ja joskus jostain jutuista pitää ottaa hieman etäisyyttä että ne tuntuu jälleen mielekkäiltä. Enkä siis puhu nyt mistään yksittäisistä haastatteluista että mun pitäisi saada niistä etäisyyttä vaan ihan yleisesti :) 

Olen saanut huolestuneita viestejä teiltä missä on kyselty blogini kohtalosta ja siitä miksi sitä tuoretta päivitystä ei ole ilmestynyt. Työpaikallani on vilissyt kymmeniä ja taas kymmeniä ihmisiä kyselemässä blogistani ja plaa-plaa. Arki on siis alkanut. Halusin päästä nopeasti rytmiin taas ja sekin hieman huolettaa, koska tulevaisuuteen mahtuu jälleen jos minkälaista juttua. Näissä hommissa ilmeisesti on turha haaveilla sellaisesta "tasaisesta arjesta".

Outoa. Hämmentävää. 

TALOSSA VIETETYT SYNTTÄRIT OLIVAT TÄYDELLISET JA ENEMMÄNKIN! kuva sub.fi/bigbrother

Vielä huominen rutistus arkea ja sitten muutaman päivän "loma". Loma tarkoittaa nyt tässä tapauksessa sitä että hoidan juoksevia asioita kondikseen (niitä on miljoona). Ensi viikolla lähden Ouluun moikkaamaan teitä ihania lukijoita ja siitä seuraavalla viikolla hyppäänkin koneeseen ja vierin kohti Lontoota. Josko siellä sitten olisi vihdoinkin se "loma". 

Niin tai näin. Hiljaiselo täällä blogissa jatkuu nyt vielä toistaiseksi muutaman päivän (ehkä). Kaikkien näiden vuosien jälkeen tuntuisi ehkä turhan raa'alta heittää vuosien työ & ahkerointi hukkaan. Pitää vaan saada jostain se innostus ja halu kirjoittaa takaisin. Voin vannoa että ilman teidän tsemppauksia se olisi ollut niin paljon helmpompaa.. nyt kuitenkin pitää todeta että olen sellainen tuuliviiri että mielummin kattoo hieman etäältä tätä touhua ja vasta sitten alkaa tekemään niitä päätöksiä. Myöhemmin saattaa kaduttaa. 

Pss.

Arvata saattaa että myös sähköposti on hieman juntturassa. Puretaan nyt sitäkin sen verran että heitän tähän teille ihan mahdottoman hyvän diilin joka on peräisin Nellyltä. Pääsette shoppailemaan ennen muita aleen ja tekemään ne parhaat löydöt!





*)kirjoita koodiksi vipsale ja ale aukeaa myös sinulle! 


Ja nyt kun alan olemaan valmis tästä tilityksestä niin heti on kivempi fiilis. Ehkä mä vaan jännitin tätä ensimmäistä postausta ja otin siitä jotenkin turhan isot paineet. Mun piti siis vaan sanoa kiitos-anteeksi-ja-ootte-mahtavia. Teillä on tuhat ja miljoona kysymystä joten antaa tulla! Kuvaan teille vaikka videon jossa vastaan niihin. Ehkä se voisi olla kivempaa ja helpompaa. Saisin siis purkaa fiiliksiä ihan kunnolla ja syvällisemmin.

Ihanaa viikonloppua xoxo!

102 kommenttia:

  1. sie oot ihana <3pus

    VastaaPoista
  2. vittu menin sitte helsinkiin täältä oulusta ja toinen tarkotus oli nähä sut glitterissä nii et sitte ollukaa siel. ootin vaikka kuinka kauan sen sun instapäivityksen jälkeen muttei sua näkynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sille voi mitään. Ei Niko kaikkialle ehdi .
      Life is Life

      Poista
    2. Huhhuh, ei Nikolla ole mikään velvollisuus päivystää fanejaan missään.

      Poista
  3. nikoo puspus<3 ihanan rehelline teksti :)

    VastaaPoista
  4. muista että oot meille kaikille tooosi tärkee <3 !

    VastaaPoista
  5. Itse olet ihan mahtava <3 Pidä etäisyyttä ihmeessä, jos siltä tuntuu, kyllä siekin joskus ansaitset ihan sitä kunnon lomaa ja rauhaa :) Ei me kuolla ilman sun postauksia, vaikka niitä halutaankin lukea :)
    Oot ihana. Pus! Jaksamisia hurjasti. :)
    ps. Kirpulta terkkuja

    VastaaPoista
  6. oot ihana niko ! <3 koita pärjätä, ja saada ees vähän lepoo " loman " aikana ! oli ihana nähä sut tänään C;

    VastaaPoista
  7. tsemppiä ja jaksamista sulle♥

    VastaaPoista
  8. olisit ansainnu voiton ! asd rakastan vaa nii paljo sun luonnetta ♥ olisit sanonu sille toimittajalle et "daa, niko saarinen?" ;) ja heeei kävin tänää glitteris ottaans sunkaa yhteiskuvan (joo et varmaa muista) enkä kertonu sulle kui ihana oot koska aattelin et oot jo varmaa vähä kyllästyny näihi teinityttöihi :D

    VastaaPoista
  9. äänestin sua fiinalis n. 13 kertaa ja vaikka et voittannu nii sä oot mulle/meille aina voittaja ! On ollut ihan helvetin ikävä näitä sun postauksia kun olit siellä bb talossa. Toisaalta jos et olisi ollut talossa niin se olisi ollut samalla tavalla tylsää kun katsoisit yhtä valkoista seinää tunnin putkeen joka arkipäivä klo:22:00 ! Eli SÄ olit se väripilkku siellä ketä kaikki jakso kattoa ! :) Mutta ihanaa että nämä sun postaukset on taas täällä <3 MUTTA NIKO SÄ ET SAA LOPETTAA BLOGIN PITÄMISTÄ ! Sanon ihan käsi sydämellä että tää sun blogi on maailman parhain/ihanin/hauskin = TÄYDELLINEN ! Tätä sun blogia oikeesti jaksaa lukea ! <3 oot ihana <3

    VastaaPoista
  10. Niko oot nii sulone ja ihana ihminen!!<3 Oli ihana nähä sut glitteris :* <3

    VastaaPoista
  11. Aaaaa ihana Niko :)!!!

    VastaaPoista
  12. Aww, mikä päivä oot tulossa ouluun? :33 mun on pakko päästä näkee sut <333

    VastaaPoista
  13. Moi Nikooo :) Kiva lukee pitkäst aikaa sun postaus ja kiitos taas kuvasta, jonka sain sun kaa tänään (en enää tiiä et monesko oli) :D Ja jos kerkeet ja jaksat nii tee ihmees video, ois super kiva! :)

    VastaaPoista
  14. Nikooo oot ihanin ja parhain!!!!! <3 ♥♥♥ annoin sulle paaaljon ääniä jopa :)♥♥

    VastaaPoista
  15. Kiitos edes tästä tiedon murusta.. mun satasen lasku sun äänestämisestä ei edes haittaa yhtään.. pidä lippu korkealla.. enkä sis ole mikään 15v kakara vaan ihan aikuinen nainen 25v. Olet niko ihana.

    VastaaPoista
  16. Olit ehdottomasti se ykkönen siellä talossa, harmi että voitto jäi niin täpärälle! Ajattelin itekki jo yhessä välissä että mitenköhän et oo laittanu postausta ja laitatko sitä ollenkaan, mutta ajattelin että sulla on varmasti niiin paljon kaikkee hommaa nyt että blogi jää takasijalle :) olisko mahollista saada tarkkaa päivää siitä ku tuut Ouluun, koska oon reissussa ja sit pitäis saada matkat hommattua jos ei keretä palata?:)
    -Sanna

    VastaaPoista
  17. ihana sinä♥ helpottavaa kuulla susta jotain tän blogin kautta, ku on nähny sua vaan telkussa kauan aikaa :o <3 Oot ihan mahtava tyyppi!

    VastaaPoista
  18. Ei paniikkia. Kyllä se inspis siihen kirjottamiseen vielä löytyy. Ota aikaa äläkä stressaa sitä. Tuut sit kirjotteleen ku mieli tekee. :)

    VastaaPoista
  19. Oot ihana!!! Ps mie meen ens viikolla lontoosee :3

    VastaaPoista
  20. niko oot ihana ! :* <3

    VastaaPoista
  21. Mä en tykänny susta juuri ollenkaa vielä vähän aikaa sitte ja olin ihan sillee eiii ku kuulin että meet taloon. Mutta mun mielipide muuttu susta melkein heti kun menit taloo ja susta tuli mun suosikki samantien! Niko sä oot ihana ja aivan mahtava persoona! <3

    VastaaPoista
  22. Sä oot ihan huippu tyyppi Niko! ♥

    VastaaPoista
  23. Varsin inhimillistä Niko! :) Olis kyl kiva jossain vaiheessa kuulla, että onks sulla ja Aleksilla jotain sutinaa? Ihastuitteko kenties talossa? Hurjia huhuja liikkuu, mutta tiedä sitten totutta.

    VastaaPoista
  24. Mikä oli pahinta BB-talossa?

    Niko ota kaikkeen oma aikasi, älä ota paineita, anna mennä vaan. Sä tiedät itekkin että ristiriitaisena ihmisenä jaat mieipiteet vahvasti, joten älä välitä mitä susta aatellaan, oot aivan super ihana täysin omana itsenäsi ja BB:täkin katsellessani mulla oli kokoajan pieni virne kasvoillani kun katoin kuinka söppänä oot. Pot ihan mahtava persoona ja pystyn niin vahvasti samaistumaan sinuun.. itsekkin olen aika ristiriitainen ihminen kuulemma ja joko ihmiset tykkää tai ei tykkää, enkä ees jaksa välittää. Sä oot ollut mulle esimerkki siitä kuinka pitää olla oma hiukan erikoinen itsensä aina, vaikka muiden sanat satuttaisi. Tsemppiä sulle valtavasti arkeen ja muista aina, että sun kuuluu olla todella ylpeä itestäsi!! Tsemppi hali sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO PAHINTAHAN SIÄ BÖBILÄSSÄ OLI KUN EI SAANU PERSETTÄ,EI SE TOINEN NAPPULAKAAN ANTANU,MEILLE HOMOILLE TARVIS JÄRJESTÄÄ IHAN OMA BB..SAINPAHAN AINAKIN OLLA TVssä NÄKYVILLÄ.

      Poista
    2. Kysymyshän ei ollu osoitettu anonyymeille..

      Poista
  25. Aloin itkemää tätä lukiessani :'| oon tosi ilonen et oot taas täällä, mutta haluan että oot myös kunnossa. Jos sä tarviit lomaa blogista, ni ota sitä! Ei me (ainakaan mä) kadota mihinkään koska sun terveys on tärkeempää. Jännä että mulla on niin iso ikävä vaikka oon nyt nähny sua joka ilta omassa huoneessa, bbssä ja siinä häähommassa. Tuntuu nii oudolta että merkkaat mulle niin paljon vaikka et ees tiiä kuka mä oon. Mutta asiaan, mä tuen sua jokaikisessä päätöksessä:) tää on kuitenkin vaan blogi, joka ei katoa ja odottaa siihen asti kunnes tulee fiilis kirjottamiseen. Huh tää avautuminen oikeesti auttaa:D pus ! Jos luet tätä ikinä ni terkut koissuille! muista pistää oma hyvinvointi ykköseks.oot paras♥

    VastaaPoista
  26. Ää, oli ihanaa tavata sut glitterissä! ;* Otit meiän kaa kuvan ja annoit nimmarit, et kyllä varmaan muista, mut oltiin ne ujot tytöt:33

    VastaaPoista
  27. NIKOO :3 ite en kattonu bbt vast ku kuulin et sä tuut taloo! ja monet kerrat oon blogis käyny tarkistaa onks postauksii tullu ja nyt se sit ilmesty.. huh! oot nii ihana höpsö päivien piristäjä,kaikkee hyvää sulle! <3

    VastaaPoista
  28. Haista vittu saatanan näppyläkives

    VastaaPoista
  29. Mikä päivä oot oulussa ?:)

    VastaaPoista
  30. Olet aivan mahtava ihminen, kaikinpuolin! Olet sitä jotain aitoutta mitä pitää nykyään etsimällä etsiä, kun ei uskalleta olla räväkkiä, eikä sanoa mitä mieltä asioista on, vaan pitää sulautua vaan aina massaan, ettei vaan tuijoteta.. Mut sä kyl pärjäät elämässä missä tilanteessa vaan, ja kunhan muistaa kuunnella sydämensä ja järkensä ääntä välittämättä välillä muiden sanoista, pääsee yli ja ohitse vaikeistakin tilanteista! Ja se v*tun toimittaja vois kattoo kyl peiliin et kuka se oikeen kuvittelee olevansa ja millä oikeuksilla ihmisille tuolla tavalla töksäyttelee! Ihanaa talven odotusta sinulle Niko ja toivon, että jatkat tätä bloggaamista, tuot päiviin aina piristystä näillä! (:(: <3 Nim. Oulun tyty

    VastaaPoista
  31. oot ihana ♥
    kyllä me susta vielä kuultais vaikka lopettaisitki blogaamisen :p

    VastaaPoista
  32. nikoo <3<3<3 oot ihan älyttömän ihana ja söpö :3

    VastaaPoista
  33. Moi niko, mä ja mun kaveri ollaan ensi viikonloppuna tulossa Helsinkiin ja haluattais tietää ootko silloin glitterissä töissä. Kiitos jos vastaat ! <3

    VastaaPoista
  34. voi rakas Niko, sä et ymmärrä kuinka paljon mä sain sellasia hellyyskohtauksia kun katoin sua talossa! oot vaan niin valloittava <3 paljon pusuja oot meiän ikuinen suosikki!

    VastaaPoista
  35. Ihanasti kirjotettu teksti, pidä taukoo jos haluat, tosi diggarit jää oottaa kunnes palaat <3 oma terveys ekana eiks vaan? :) mut voi perse ku olisin ens pe tullu moikkaa sua glitterii ku mul on synttärit ni ooisin halunnu synttärihalin just SULTA :( <3 nooh aina ei voi voittaaa :( oot ihanin :) <333

    VastaaPoista
  36. Pus <3 Kiva et oot taas ihmisten ilmoilla. :)

    VastaaPoista
  37. Pus <3 Kiva et oot taas ihmisten ilmoilla. :)

    VastaaPoista
  38. Voi ihanaa tulihan se uus postaus sulta, sitä onkin ooteltu :) ! <3 Kivaa lomaa sulle Lontooseen <3 Voimia ja jaksamisia syksyyn!!! :) -Eve

    VastaaPoista
  39. Niko sä oot aina meille se ykkönen ! <3 OLIT parhain asukas bb.ssä ja oisit kyllä ansainnut voiton , sä et esittäny mitään kuten jori ja anu ja muut asukkaat , olit aito ja ihana niko! - Tanja

    VastaaPoista
  40. Olinkohan sitten ainoa joka katsoi 24/7 ja kuuli ne Jorin uhkailu jorinat tässä yhtenä yönä olet se todellinen voittaja!

    Ei tuommoisilla kommenteilla ja käytöksellä olisi pitänyt antaa Jorin edes jatkaa talossa :0 Tähänkö maailma on tosiaan mennyt että tv ssä saa uhata henkeä..Niko tiedät mistä puhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko anonyymi varma et niko jaksaa lukea sun viestejääs ??

      Poista
  41. Oot ihana ihminen&blogisi on mahtava ja innolla sitä seuraan (: voimia sulle Niko !

    VastaaPoista
  42. Olet Niko suurenmoinen!! Heinoa kuulla että olet myös ajatellut elämää!! Hah, pidä ittes miehenä ja tsemiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei tota voi mieheks sanoa. täys akka

      Poista
    2. muute vaa omaa miehen sukupuolielimet... :Dd

      Poista
  43. Yritin äänestää sua useasti mutta kännykkääni laitetut estot juuri tälläisiä äänestys juttujen takia eati mut. :c sulle olis kuulunut voitto, olet upea ihminen muista se! Anna itsellesi aikaa me jaksetaan odottaa sua täälä vaikket kirjoittaisikaan pitkiin aikoihin. Tärkeintä on sun jaksaminen ja hyvinvointi. Ei se mitä me kaikki muut halutaan. <3 love u <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin oli esto puhelimessa ja otin porukoitten kännyt käyttöön ^^:*
      monia hyvii muistoi jäi susta rakas bb talolta. Voi elämä oikeesti, tämän kauden bb'n aikana tajusin että sä oot oikeesti ihana ja avoinhauskatäydellinen -ihminen ja pidän susta paljon (: Ootko tulossa Jyväskylään millon?♥;* Mua ei haittaa vaikket kirjota usein, samaa kun EpiAda, sun terveys,jaksaminen ja hyvinvointi on nyt tärkeintä (: <3 loveya ♥♥

      Poista
  44. Niko olit julkkis bb:n pelastus :P Ilman sua sielä ois jatkunu "hiljaiselo" ja tylzyys.

    VastaaPoista
  45. Sun ansiostas saatiin monet naurut, mitä ei ois bb'stä saanut ilman sua! :D Varsinki se sun synttäripäivä oli aivan huippu, kun illalla pk huoneessa kerroit isoveljelle itkien, kuinka MAHTAVAT synttärit sulla oli! :D Harmittaa kun en päässyt sua tapaamaan niissä glitterin jutuissa, mutta ehkä vielä joskus?

    Tänään muuten kun katsoin sen leipomisohjelman, niin tuli mieleen että annoitko sitten sille kokille nimikirjoituksen niinkuin se johdatteli sua? :D
    Ja kun talossa sanoit, että sua häritsee kamalasti, jos lausetta ei päätä pisteeseen (vaikka siinä olisi hymiö), niin pakosti pisti silmään tuosta tekstistä ettei pisteitä ollut hymiön jälkeen ;). Vai olitko se sittenkään sinä niinkuin muistelen? :D

    VastaaPoista
  46. Koinka moni rasvainen, isomunanen karju on vatkannut ulostetta peräaukossa bb jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pikkumunanen kiilapää mylleri kait sitä paskareikää rassaa.

      Poista
  47. sekoittiko bb noin pahasti pääsi että meinasit lopettaa blogaamisen

    VastaaPoista
  48. Mä tykkään ihan mielettömästi lukee sun blogia ja mahtavaa olis jos et lopettais. Sun ei kuiteskaan tarvi ketään täällä miellyttää ja tottakai sulla muukin elämä on, mutta oikeasti sun blogi on yks ihanemmista mitä tiiän ja tykkään sun persoonasta niin paljon :)
    Koita rentoutuu ja hemmotella ittees paljon! Älä nyt ainakaan tästä blogijutusta ota liikaa stressiä, tän kuuluu olla sulle vaan mukava harrastus. Kirjotat seuraavaks vaan kun jaksat ja sä ite haluut!

    VastaaPoista
  49. ziljoona pikkupillua kuolaamasa inho hinttiä ahahahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinua ei kuolaakaan kukaan ikinä, harmittaako?

      Poista
    2. "kuolaakaan" Mitä vittua koitat kirjoittaa, opettele aakkoset apina

      Poista
  50. Oii, käytiin tänää helsingissä ja näin sut glitterissä <33 olin se ujo ja silmälasipäinen tyttö jonka äiti hääräs kokoaja siinä vieressä :D tuli tosi hyvä kuva, kiitti ku jaksoit ottaa sen ja olla nii ilone vaikka sulla on ollu varmaa tosi rankkaa viime aikoina, ainaki tästä postauksesta päätellen. Voimia, pus :*

    VastaaPoista
  51. olit ihan paras BB:ssä sun olis pitäny voittaa <3 katoin ku olit kaksi julkkista ja yhdet häät ohjelmassa olit todella hyvän näkoinen puvussa ;) kiva ku pääsit taas kirjoittaa blogia ja toivottavasti et päätä lopettaa kirjoittamista se olisi sääli :( yritä saada innostus uudestaan, pidä vaikka pieni tauko kirjoittamisesta :) ja hyvää lomaa <3

    VastaaPoista
  52. oot paras♥ puspus

    VastaaPoista
  53. Tätä sun blogia on aina niin ihana lukia ku tulee niin hyvä mieli :) Tseppiä sulle tämän ankean syksyn keskelle, pijä itestäs huolta ja lepäile ja ota rennosti niinä vapaina päivinä kun semmosia löytyy :)

    VastaaPoista
  54. Oot kyllä Niko ihan mahtava persoona! Blogijuttujas on kiva lukea vaikka niitä tulisikin vain harvoin, että älä ihmeessä lopeta! :) Ja hyvää alkavaa lomaa!

    VastaaPoista
  55. Hyvää matkaa Lontooseen. Se on ihana!
    Blogiloma tekee toisinaa hyvää. Toivottavasti et kuitenkaan ihan kokonaan lopeta. :)

    VastaaPoista
  56. Koita olla välittämättä noiden ilkeiden anonyymien ja muutenkin ilkeiden ihmisien haukuille. Oot oikeasti tosi mahtava persoona! Se, miten oot oma aito itsesi ja seisot sanojesi takana. Tsemppiä niko!

    VastaaPoista
  57. JOS SUA PYYDETTÄIS TANSSII TÄHTIEN KANSSA OHJELMAAN, MENISITKÖ? :) oot upee ja ihana ihminen..piristit aina mun päivii ku katoin sua bb:s<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOTTAKAI SE MENIS VAIKKA EI MIKÄÄN TÄHTI OLEKKAAN,PÄÄASIA ETTÄ SAA KULUNEEN PÄRSTÄNSÄ RUUTUUN..ÄKLÖ HINURI SE ON.

      Poista
    2. Ehkä säkin joskus saisit miesystävän, jos oisit vähän kivempi ihminen :-)))

      Poista
  58. Ihana vihdoinki kuulla susta! :) ja oli ihana huomata bb:ssä kuinka paljon sä ootkaan kasvanu vaan muutaman vuoden aikana mut oot samalla just se sama ihana Niko ku aina oot ollutki! Paljon voimia ja haleja <3 pidä hauskaa Lontoossa, se on upea kaupunki :3

    VastaaPoista
  59. älä ikinä lopeta bloggaamista

    VastaaPoista
  60. Moi Niko! ♥ Olit ihan paras koko BB:ssä, sun olis ehdottomasti pitäny voittaa! :) Ja älä koskaan lopeta bloggaamista ! ♥ <3 Tullaan pian oonan kanssa kattoon sua :) Toivottavasti olet sillon paikalla! :D ♥ Pusuja sinne! :* ♥

    VastaaPoista
  61. Näytät välillä hieman vittuuntuneelta työpaikallas, nii pakko kysyä että ärsyttääkö välillä sinne pyrkivät fanit tai kuvien kysyminen kesken työpäivän? :) oot muuten ihan superihana !

    VastaaPoista
  62. "Voin vannoa että ilman teidän tsemppauksia se olisi ollut niin paljon helmpompaa.."
    Ymmärsinkö ton lauseen jotenkin väärin, vai tarkoititko että meidän tsemppauksista on ollut vain haittaa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. = olisi helpompaa lopettaa bloggaus jos ei olisi teitä tsemppaamassa, nyt se on vaikeaa koska olette niin ihania että tsemppaatte. eli ihan oli kehu :)!

      Poista
  63. Moi oot ihanin muru ;3 <3 ! ps. Voitko tulla joskus Kouvolaan;)<3?

    VastaaPoista
  64. Awwwwwsss miten onnistut olemaan noin söpö? oot ihanin pus♥♥♥

    VastaaPoista
  65. Otin sun kaa Lauantaina yhteiskuvan <3 ♥

    VastaaPoista
  66. Omg niko kuulin et olit Järvenpään keudas tänää, mun poikaystävä kerto oisin nii halunnu nähä sut oikeesti !!:( eikä mun poikaystävä kehannu tulla kysyy sult mulle ees nimmariii :(

    VastaaPoista
  67. pysy jo hintti pois julkisuudesta sua ei kukaan halua nähä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymina on helppo huudella,hohhjoih.. Mut jospa siitä tulee parempi fiilis itselle,kun muita voi haukkua..Köyhä elämä..

      Poista
  68. vai taas meinaat lomaa pitää,no olithan sä peräti 3pvää muka"töissä"pikkupilluille rihkamaa myymässä,et oo tainnu ikinä oikein töissä ollakkaan (40h/vko) justhan sä olit 3vko lomalla siä böbilässä ryyppäämässä ja löhöömässä,toivottavasti sulla on vaan menolippu sinne Lontooseen,ei sua jää kaipaamaan kun nää muutama 100 pikkupillua..tervemenoo hinuri .

    VastaaPoista
  69. Milloin tulet ouluun!? :)

    VastaaPoista
  70. Miten Suomessa onkin näin homovastaisia törkeitä juntteja vielä näinä päivinä. Huh huh!

    VastaaPoista
  71. Haista ano perseen sijasta välillä vittua!

    VastaaPoista
  72. Niko oon sun ykkös fani rakastan sua ihan sikana ja oot just tollanen mun unelma mies!!♥ :) oli ihana nähdä sut sillon forumin glitterissä ja rupesin vaan itkee! Äää oot vaan nii ihana.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com