perjantai 22. marraskuuta 2013

Infoa - Faktaa - Tietoa - Jotain mitä ilman ei ehkä pärjää


Äh! Ärsyttävää. Mulla alko taas hampaassa ihan jumalaton särky (juurihoito kesken). Nyt sitten aamulla 08.45 herätys ja samantien aikaa kipupäivystykseen. Siitä on kiva alottaa viikonloppu. 

Lauantaina on Demi-päivä ja mä haluan olla täydessä tikissä siellä. Mä en luonnollisestikkaan ollut kuullut vastaavasta koskaan, koska en välttämättä istu ihan heidän kohderyhmään ja ehkäpä mä oon siellä vähän niinku työni puolesta nyt sitten lauantaina. En niinkään siis fiilistelämässä mitään uusia trendejä tai mitä toi päivä ikinä pitääkään sisällä. Sen tiedän että siellä on kuulemma monta sataa tyttöä + Mikael Gabriel, ha! 

Nähään siispä siellä eli täällä. Glitterillä on siellä piste ja mä luonnollisesti olen siellä.

Kuva meikäläisen instagramista ( nikosaarinen ).


Tämän tarkempaan kuvaan en uusien hiuksien osalta pysty. Ehkä noi instassa esiintyneet kuvat ei oikeen antaneet oikeutta tälle pehkolle. Oon niin tyytyväinen tähän väritykseen nytten että oksat pois! 

Ei koskettu tyveen nyt lainkaan (yleensä tummennan sitä) vaan heitettiin sitä itseasiassa hieman vaaleammaksi, koska halusin että kun mun hiukset näkee niin eka fiilis niistä on se että ne on vaaleat..ei tummat. Pelkäsin hieman että mennään kohti keltaisuutta taas, mutta niin ne vaan ammattilaiset osaa hommansa ja lopputulos oli ihan mahtava. Nyt kun hiukset on "auki" (=eli juuri värjätyt) niin niiden väritykseen pystyy vaikuttamaan aika hyvin itsekkin eli pesen ne nyt seuraavat kerrat hopeashampoolla.

Sain itseasiassa IdHairilta kokeiluun hopeashampoon joka on osottautunut tässä muutaman viikon aikana ihan toimivaksi tökötiksi. Mun sydämmen kuitenkin on sulattanut MUOTOILUPUUTERI

Hiuspuuteri.. muotoilupuuteri.. miksi mä törmään siihen vasta nyt? Miksei mulle ole aikaisemmin suositeltu sellaista? Tuntuu että mun monta "Bad hair day":tä olisi voitu pelastaa tuolla ihmeaineella. Oon jopa hieman vihainen että mulla on sellainen vasta nyt käytössä. On kuitenkin ihanaa että 27-vuotiaana voi vielä yllättyä ja vastaan tulla jotain sellaista mitä ei ole koskaan aikaisemmin kokeillut. 


Tämä SexyHairin muotoilupuuteri lupaa selostuksessaan seuraavaa: 

"Muotoilupuuteri, jolla luot nopeasti ja helposti näyttävää volyymia ja rakennetta kaikentyyppisille hiuksille vain sekunneissa! Käyttö: Sirottele hiusen tyveen luodaksesi runsaasti volyymia ja kohotusta tyveen tai kevyesti kauttaaltaan hiuksiin luomaan volyymia ja rakennetta".

Tätä siis vaan tyveen - hieronta päänahkaa myöden - asettelu - lakkaa ja voin kertoo että POW!
Se on ja pysyy. Mä heitän yleensä tätä hiuksiin ja viskaan pipon päähän. Sitten painelen duuniin ja muotoilen siellä vasta tukan. Oon jopa huomannut että tää konsti toimii mulla paremmin kuin se että mä laittaisin suoraan hiukset. Saan niistä jotenkin "luonnollisemmat" kun en sotke sitä välittömästi. 

Mä oon nyt sanonut mun vahoille ja muille hetkeksi moi-moi-moi & todennut että tällä pääsee ja pitkälle. 


Ihanaisella Ninallahan on nykyisin liike tuolla mechelininkatu 22 osoitteessa. Eli Premier Hair. Paitsi että Nina on mun ystävä niin se on myös kampaaja joka on tehnyt näitä hommia vuosia eli voin vakuuttaa että ootte luotettavissa & ammattitaitoisen ihmisen käsissä jos päätätte piipahtaa liikkeessä  laittamassa vaikka vähän piristystä tukkaan näin pikkujoulujen alla :) 

PS.

Liikkeessä voi piipahtaa myös suihkurusketuksessa. Solsticen tuotteet on ihan parhaita. Oon myös joskus saanut näitä ihan kotikäyttöön ja voin sanoo että tästä ei bruna parane ;) 

Sain puhuttua teille hyvän diilin. Kun varaatte ajan suihkurusketukseen ja kerrotte että luette mun blogia niin saatte rusketuksen 20 eurolla (norm 29e)!

Aikoja voitte varailla 041-4943248 numerosta! 


*) Ja koska blogimainonta on nyt niin kortilla ja siitä ihan uutisissakin jauhettiin niin kerrottakoon nyt vielä teille kaikille (jos ette tekstistä tajunnut). Sain tuotteet ilmaiseksi IdHairilta. Ja Nina laittoi minun hiukseni ilmaiseksi, koska me ollaan ystäviä & toisinaan ystävät tekee erinäisiä palveluksia toisilleen. 

6 kommenttia:

 1. Hammassärky on jotain ihan kamalaa! Hyh, koita pärjäillä :) ja noi sun hiukset on vaan upeet, ne sopii aopii sulle hyvin. Oon joskus miettiny itekki tota hiuspuuteria, mutta en oo uskaltanu testata.
  Puspus ja hyvää viikonlopunalkua!

  VastaaPoista
 2. Hiuspuuteri on kyllä taivaan lahja! :) Sopii itellekin kyllä hyvin lyhyemmillä ja pitemmillä hiuksilla. :3

  VastaaPoista
 3. hiuspuuteri on kyl niin jees juttu, sillä saa ihanan luonnollisen lopputuloksen. tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Hiuspuuteri: jumalan lahja maailmalle. Suosittelen eritoten miehille joilla on irokeesi ja sivut kalju/siili ei saa millään paremmin pystyyn :)

  VastaaPoista
 5. Hiuspuuteri joo mutta KUIVASHAMPOO on lahja maailmalle <3

  VastaaPoista
 6. Pitäs tässä itelläki värjäillä hiuksia, alkaa tuo juurikasvu pilkottamaan sen verran pahasti :D ja oikeestaan leikata myös.
  Ja Nina on niiin kaunis :3!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com