torstai 21. marraskuuta 2013

TäydellistäAh-vihdoinkin-tämä-tapahtui. Saatiin aikaiseksi nähdä Ninan kanssa. Kokoajan siitä puhutaan, mutta sit duunit ja muut menot menee aina ihan ristiin..joten tätä taas nyt hetki sovittiin kunnes se lyötiin lukkoon. Menin Ninan liikkeelle jossa laitettiin mun tukka vihdoinkin kondikseen (tästä lisää myöhemmin)

Sanotaanko niin että melkein täydellinen ilta. Suunnattiin Kiilaan vielä buffettiin syömään ja kilistelemään maljaa yhdessä Leinan kanssa. Tänään tuli nimittäin tasan vuosi kun lähdettiin kuvaamaan Viidakon Tähtöset -sarjaa ja tutustuttiin toisiimme. Ihan uskomatonta. Haluttiin hieman fiilistellä. 

Ok. Tää oli täydellinen ilta. Ruuan yhteydessä nautittu skumppa ja kaksi pullollista punaviiniä verottaa. Siihen päälle vielä Helsinki-Kerava-Helsinki visiitti illalla + sauna. Taidan olla valmis nukkumaan. 

Palataan huomenna uuden tukan ja muiden juttujen parissa. Nyt nati-nati. XOXO 

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi. Tulee itekki hyvälle tuulelle ku tästä välittyy nii positiivine fiilis :)
  XOXO

  VastaaPoista
 2. Hyvä et kerkeet ähä kavereitaski joskus NIKO <3

  VastaaPoista
 3. Sulla on hyvä maku pukeutumisen suhteen! :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihana niko :) hei ainii ! mikä kamera toi oikee on ? :D ... oot varmaa kertonu sen täällä miljoona kertaa mut jos millää viitsisit vieeeelä kerran kertoo ? :) onko ollu hyvä :p ?

  VastaaPoista
 5. Tuo hiustyyli sopii sulle täydellisesti! :) Mite on mahollista etten koskaan löydä mistään hienoja ristikoruja ja sulla on kaikkia ihania niin paljon :D en ymmärrä.

  VastaaPoista
 6. parhaat viidakon tähtöset, Niko, Nina ja Leina. :) ja tosi hieno toi Ninan uusi liike, ihana sisustus!

  http://heartmelovely.blogspot.fi :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com