keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Oi-Oi-Rakkautta!


Se oli melkein täydellinen. En ollut turhaan odottanut sitä vuoden verran. Se olisi saanut jatkua vaikka toisetkin kaksi tuntia. Nyt odotan jo seuraavaa osaa.

Mistä ihmeestä mä puhun?


Nälkäpeli - Vihan liekit!

Päästiin eilen ensimmäisten joukossa katsomaan elokuvan ennakkonäytös. Tästä osasta teki poikkeuksellisen se että en ollut koskaan saanut kirjaa päätökseen eli minulla oli jännittämistä ihan elokuvan loppuun saakka. Huhu. Jos ensimmäinen elokuva löi ällikällä niin tämä teki taatusti saman. Mahtava!


Iso kiitos Glitter & Nordisk Film jotka tarjosivat tämän elämyksen meille eilen.

Nyt pitää rientää kohti keskustaa. Saan tänään vihdoinkin hiukset kondikseen ihanaisen Ninan käsittelyssä. 

8 kommenttia:

 1. Mäki kävin kattoo jo ja siis aivan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Varmasti hyvä leffa :) Mites muuten kun sulla on eshishoja, niin onko askissa olevat eshishat kaikki hyviä vai onko joku kakkosluokkaa eli kuluis nopeemmin ? :) oon testaillu niitä yksittäisiä ja ovat ihan priimaa. Jossain haukuttiin että monipakkauksen eshishat on paskempia xD

  VastaaPoista
 3. Sanoinhan mä ettei Nälkäpeli petä. Hyvä et oot tyytis NIKO <3

  VastaaPoista
 4. Trailerin perusteella keskiverto toimintaleffa. Olisikohan nyt niin, Niko, että kunmenneellä viikolla kaikki elokuvat olivat pettymyksiä, niin tällä kertaa sponsoroitu ennakkonäytäntö vaikutti arvioosi. Minen mene Finkinon elokuviin, kun siellä esitetään pelkkää p....kaa. Aiemmista kommenteistasi pidin erityisesti siitä, että Oscar tms. palkinto ei sinua vakuuta. Itse olen sitä mieltä,että Oscar tms. palkinto on melkeimpä takuu siitä, että elokuva ei minua miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olin tosiaan odottanut tätä elokuvaa yli vuoden että en usko että se että mä näin tämän elokuvan vuorokautta aikaisemmin kuin muut, vaikutti millään tavalla siihen arvioon jonka mä tälle elokuvalle annoin :)

   Oon onneksi onnekkaassa asemassa blogini suhteen että tämän sivuston sisällöstä päätän minä. Vain ja ainoastaan minä. Mun ei tarvi siis tikkua laittaa ristiin jos en niin halua. En myöskään ole ostettavissa 12 euron elokuvalipulla eli kyllä tää arvio nyt tuli ihan sydämmestä ei niinkään siitä että se oli minulle ilmaista. Olisinhan tosiaan maksanut sen 12 euroa seuraavana päivänä itse ja mennyt katsomaan elokuvan.. ja varmana kirjoittanut aivan samanlaisen postauksen aiheesta :)

   <3

   Poista
 5. Kävin kans katsomassa eilen ennakkoon, tai 00:02 aikaan keskiviikkona alko näytös. Kirjotin juur omas blogissa siitä ja sanonkin nyt myös että _se loppui kesken_ sit kun alkoi tapahtumaan niin se loppui ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. pidin siis tästä elokuvasta kuitenkin paljon kuten ekasta ja aion nyt lukea kirjat läpi :)

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com