keskiviikko 13. marraskuuta 2013

KÖHÖM? KÖHÖM?


Vielä tänäänkin mä joudun toisinaan nipistämään itseäni kun eteeni tulee tyttö jolla on sylissään maailman pehmoisimmalta näyttävä pehmolelu ja hän ojentaa sen minulle.

Ootte ihmeellisiä! Ajattelinkin pitää pienen breikin siivouksesta ja napata muutaman kuvan teidän iloksi tänne :) 

Tässä on uusimmat ystäväni. Sieltä löytyy jo kaksi nimettyä kappaletta, Aatos ja Elmeri. Ihania! 

Ja miten paljon näettekään vaivaa noiden kaikkien korttien ja kirjeiden kanssa :*


Ja nää teidän piirustukset. Wau! Ettekä te tietenkään koiriakaan koskaan unohda. Jenita antoi mulle niin kamalan kasan herkkuja että mä saan hemmotella mun chihuja vielä pitkään :) 


Teiltä ei oo myöskään jäänyt huomaamatta se että mä rakastan ristikoruja! Nää on nyt mun kaulassa kokoajan ja tuo mieleen aina sen porukan (..eli teidät) joka siellä ruutujen toisella puolella on <3


Lisäksi ootte ilmeisesti päättäneet että suklaa ei ainakaan tuu tästä taloudesta loppumaan kesken.. Mä en kerkee edes sitä tahtiin syömään tätä kun ootte näitä mulle tiputelleet. Lisäksi sain lakanat! Siis lakanat! Miten ihanaa onkaan päättää tää siivouspäivä puhtaisiin lakanoihin jotka on tullut ihanalta Riitalta. 

Kiitos ihanat! On ollut ihan mahtava lukea teidän kirjeitä ym. Osa niistä on annettu kasvotusten ja osan oottekin postittaneet suoraan minulle tuonne postiin eli:

Niko Saarinen / Poste Restante / 00320 Helsinki 

Tuollaisella osoitteella saan teidän jutut perille, mutta nyt on riennettävä. Harmi että kukaan ei ole vielä keksinyt postittaa itseään luokseni. Täällä meinaan kaivattaisiin apua tämän siivouksen kanssa. Ei vaan. Mukavaa päivää kaikille xoxo. 

16 kommenttia:

 1. Oi vitsi kui ihania lahjoja ja kaikkee :) ja hihi, meillä on tolle yhelle noita herkkuja vieläki yli 50... :) mullon sulle yks taulu mikä pitäs postittaa. Voin tulla auttaan sua siivoomisessa, haha. Vaikka omaki kämppä pitäs siivoo. Mahtia päivää PUS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI ja se juttu! Se alkaa hahmottua! :) Vielä tämän vuoden puolella. Pus! Oon suhun yhteydessä. No mutta herranjumala. Kirpullahan on ihan onnenpäivät siispä ;D

   Poista
 2. Hie hui iiks! Ihan mahtavaa :) eli yhteydenottoasi odotelldessa, hihi. Joo Kirpulla on todellaki ;D

  VastaaPoista
 3. Voi ei Niko,tuo ristiriipus jonka sait minulta! Näin tuon kuvan ja tuli mieleen se hetki ku näin sut, meinasin pyörtyä ja sä olit vaa nii ihana ja nyt oon valmis itkemään :D

  VastaaPoista
 4. Mä tuun illalla käymää sun siistissä kodissa?!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. ohhoh! pitäiskö alkaa julkkikseksi kun sun ei vissiin tarvitse ees kaupassa käydä kun fanit hoitaa sen sun puolesta :'D

  VastaaPoista
 7. Aww tuolla on mun antana pehmolelu :---3 <3 Love you Niko :3 <3

  VastaaPoista
 8. Toi kultanen ristikoru on multa :3 Ihana oot <3

  VastaaPoista
 9. kumpa joku lähettäs mullekkin postissa suklaata, anyone? :)

  VastaaPoista
 10. Oot kyllä saanu niin paljon hyvää sun faneilta ja ansaitset ihan kaiken! Selvääkin on että paskaakin tulee niskaan mutta näillä pienillä jutuilla tiedät että susta tykätään sitäkin enemmän <3 ite tykkään susta siks että oot aina niiin ihana oma ittes, ja yhtä menevä ja hauska ihminen kun ite. Suhun ois hauska tutustua! Haha, pakko varmaa alkaa kiikuttaa kirjettä sulle... Niii tai suklaata ku se näyttää olevan aika suosittua. ;-)

  VastaaPoista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Mäki haluisin ton pinkin pehmolelun jolla on noi sydänsilmät *-*

  VastaaPoista
 14. Sulla on kyllä ihania faneja! =)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com