torstai 14. marraskuuta 2013

JEE!


Täällä on ollut oikein tehokas aamu tänään. Ennen yhdeksää oltiin jo lenkillä koirien kanssa ja ennen kymmentä oli pyykit pyörimässä koneessa. Ja illalla täällä jopa kokattiin. Sitä ei ole tapahtunut öö.. ehkä kesän jälkeen? Tehtiin savulohipastaa sen verran paljon että sitä riitti myös nyt syötäväksi. Asunto ei nyt vieläkään ole mikään paratiisi, mutta sanotaanko niin että Vietnamin sota on saatu loppumaan. 

Nyt päiväkahvit, koirille ruuat ja lenkille. Illaksi pitääkin suunnata töihin. Tässä teille muutama kuva eiliseltä :) Mulle lähetettiin selätin postissa ja voi hemmetti että mua nauratti eilen kun aloin treenailemaan. Tuli niin mieleen BB-talossa tehdyt treenit ("treenit"). Itse kun teen muutaman minuutin ja kyllästyn. No josko nyt sais fiilistä kun löytyy masiina kotoakin. 

Hommasin tuossa jokunen viikko sitten korurasian. Tuntuu että tää asunto on muuttunut korukaupaksi. Koruja siellä..täällä..vähän tuolla.. No sanotaanko niin että ei tää ongelma tuon rasian myötä oo oikeastaan parantunut. 

"Home"- kyltin ostin sieltä surullisen kuuluisasta Primarkista. Kuten sanoin mä oisin voinut tuoda sieltä rekkalastillisen kamaa mukana kotiin. Toi kyltti oli sattumalta jätetty jonku hyllyn päälle ja bongasin sen kassajonossa seisoessani & pakkohan se oli mukaan napata. Se makso yhden punnan. YHDEN PUNNAN!

Energistä torstaita kaikille! 

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa! Iteelläkin oli hyvä fiilis koko aamun ja ulkona on ihanan aurinkoinen ilma. Mutta... Myöhästyin bussista mihin olin ostanu lipun etukätee.. Nyt menee 25e hukkaan.. Ehkä tää tästä. Mahtavaa torstaita sinne :) ps. Sun takia oon eksyny liian usein Glitterii, hihi

    VastaaPoista
  2. Sähän oot ollu taas niin reipas että :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com