perjantai 15. marraskuuta 2013

The end!


Siitä se ajatus sitten lähti. 

Ystäväni oli jakanut facebookissa uutisen jossa oli muutamia lakiesityksiä tupakoinnista. Suomestahan halutaan vuoteen 2040 mennessä täysin savuton (hoh-hoi-jaa). Mun mielestä jos ylinmääräistä aikaa löytyy päättäjiltä niin voisi vaikka lähteä uusimaan listaa siitä millaisia tuomioita tässä maassa saa raiskauksista, murhista ja muusta rikollisesta toiminnasta.. 

Mutta ei. Seuraavia asioita halutaan tapahtuvan.

(+) Kaikki elokuvat ym joissa poltetaan tupakkaa tulisi muuttaa K18. Tämä siis tarkoittaa sitä että jatkossa alaikäiset eivät katsoisi edes Sinkkuelämää -sarjaa, koska Carrie polttaa siinä. Haha! 

(+) Tupakan hinta nousisi 7 euroon askilta ja tästä vuoden välein nopealla sykkeellä niin että hinta olisi muutamassa vuodessa askia kohden noin 10-12 euroa.

(+) Missään julkisilla paikoilla ei saisi polttaa. Se olisi siis jatkossa rikos joka pitäisi toteuttaa sisätiloissa, kotona, yksin, pimeässä. 

Hymyillään kun tavataan tupakkapaikalla! Eiku..eihän sellaisia kohta ole :') 


Ps. Muistakaa että syöpä voi tulla myös jos syö banaaneja rekkalastillisen. Myös iltalehti kertoi joskus että nuudelista voi saada syövän. Joku viisas sanoi joskus että kaikki me kuollaan joskus. 


Sain jokunen viikko sitten sähköpostia http://www.sauhuton.com/ sivustolta. Kyseltiin josko mä olisin halukas kokeilemaan jotain heidän tuotteitaan. Valikoima on niin laaja ja olen ihan hukassa noiden kaikkien eri osien ja makujen kanssa että päätin lähettää sähköpostia:

"Lähettäkää mulle joku alotuspakkaus. Eri makuja. Nikotiinitonta ja nikotiinillista. Haluan eroon tupakasta!"

Oonhan mä suunnitellut lopettamista kauan. Nyt se on ilmeisesti tosiasia että pakkohan sitä on pian tumpata viimeisen kerran tupakka, koska:

A. Haluan mennä katsomaan mahdollisesti Sinkkuelämää 3 -elokuvan ilman että multa kysytään paperit. 

B. Mulla on niin paljon muutenkin menoja että en ole valmis laittamaan 12 euroa päivittäin tupakkaan. 

C. Lisäksi en halua alkaa polttamaan tupakkaa missään pommisuojassa salaa yhteiskunnalta. 

D. Lisäksi haluan olla elossa vielä vuonna 2040! 

Ok. Otan haasteen vastaan ja koitan lopettaa tupakoinnin. Pahoittelen jo valmiiksi. Tulen olemaan äärettömän äkäinen, vittuuntunut, vihainen, katkera, ilkeä, tosikko, haudon varmana itsemurhaa, kahlitsen itseni patteriin, näytän keskaria kadulla jos tulet mua vastaan tupakka suussa..

Onneksi www.sauhuton.com verkkokaupassa on muutaman päivän toimitusaika. Meitsi meinaa vielä sauhutella kuin viimeistä päivää! 

22 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä iha älyttömän ylpee susta :) ihan mahtavaa Niko! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä Niko! Paljon tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Niko hienoo! Oon ylpee susta. <3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Niko ! Sie pysyt siihen <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä lopettamiseen! Muuten iltasanomat mietti myös tuleeko muumeistakin k-18 kamaa, kun muumipappa polttaa piippua. :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä Niko! :) Itekkin oon ollu savuttomana nyt pari viikkoa ja kyllä se kuule onnistuu kunhan vaan päättää onnistua! Tsemppiä sulle.

  VastaaPoista
 7. Koska sulta on tulossa taas videoo tubeen?=)

  VastaaPoista
 8. jesss ! (:: vaik tuntuu iha murhalta elämä vierotusoireiden kaa ni älä anna periks, kaikki se tuska on kotii päin ! (:

  VastaaPoista
 9. Olin kolme viikkoa ilman yhden yhtä tupankkia. Sitten se vaan lipsu, sitä kiukun määrää ei voi edes kuvailla ja vitutusta. Tsemppiä! :) .... Kannustava kommentti. haha

  VastaaPoista
 10. Tsemppii Niko! (: Mut ihan älytön toi laki, meinasivatko tehä Muumeistaki K-18 ? :DDD

  VastaaPoista
 11. toi ois aikä hyvä et tupakka askin hinta ois jtn 12e sais olla 20e suunilleen puolillakaan tupakoijista ei ois rahaa tupakoida loppujen lopuks

  VastaaPoista
 12. Tsempit täältäkin. Ekat pari viikkoa on pahimmat. Itselläni tulee kohta kolme kuukautta ilman tupakkaa, joten se on näemmä mahdollista, vaikka on poltellut monen monta vuotta.

  VastaaPoista
 13. Kyl sä pystyt siihen Niksutin ;3 !

  VastaaPoista
 14. mulla tulee maanantaina 2 vkoa siitä kun lopetin ! (:

  VastaaPoista
 15. Just näin sut tällä viikolla foorumin ulkopuolella röökillä, eipähän tuu toivottavasti toistumaan ;)
  Tsemppiä, sä pystyt siihen!

  VastaaPoista
 16. Tsemppiä! Ite oon ollut reilu puoli vuotta ilman tupakkia ja kyllä on olo paljon parempi, jaksaa paremmin ja mieli on vireempi :3

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. nauttiain kun kontissa olis hinaajia täynä ja niitä kaasutettais..se väninän määrä

  VastaaPoista
 19. Oi Niko! <3 Ois tosi hyvä jos pystyisit lopettaa röökin polton, vaik omasta kokemuksest tiiän et vaikeeta se on :/ Itekki polttanu jo yli 2 vuotta, ja oon täyttämäs kuitenkin vasta 16 vuotta.. Että itekkin aattelin sen lopettaa, ennen kun sitten se on vielä vaikeempaa! Eli tsemppii kans sullekki! Just noi nikotiinijutut on hyvii, esim. purkat ja muut! Ja muuten, näin sut yks päivä siel Glitteris, nii olit niin ihana! Oot niin symppis ja ystävällinen! Oot mahtava tyyppi! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com