lauantai 23. marraskuuta 2013

Kun yksinkertaisesti ärsyttää ihan kaikki!



Joitain lukijoita (..mahdollisesti entisiä sellaisia) on kiukuttanut suuresti se että mun blogista on tullut sellainen yltiöpositiivinen. Kaikki on aina ihanaa ja lässynlässynläpätilää. Tehdään nyt hieman toisenlainen postaus ja kerrottakoon että tänään melkein kaikki asiat on hammassärystä johtuen ärsyttänyt (vituttanut). Ja josko täällä nyt on liiaksi ruusuilla tanssittu niin tänään on kyllä tanssit ollut hieman toisenlaisia ja oon tainnut jammailla koko päivän piikkipensaiden päällä.

Tänään mua on kiukuttanut melkein kaikki, siis ihan kaikki. Jossain vaiheessa kävellessäni kotiin mun oli pakko melkein alkaa hölkkäämään, koska mua vitutti kaikki mitä näin ja kuulin ympärilläni. Ajattelin että mitä nopeammin oon kotona, sen parempi. 

#1
-Mua harmitti se että lähikaupassa oli lihava nainen joka tukki pienen käytävän leveellä perseellään kun valitsi itselleen illaksi sipsipussia. 

#2
-Mua vitutti että junassa kaksi humalaista pissaliisaa puhu ärsyttävän kovaan ääneen ja melkein joka toinen lause sisälsi tekstiä englanniksi. "Mä oon niin rich bitch" ja seuraavassa lauseessa kertoi ettei omista penniäkään rahaa ja matkustaa nytkin pummilla. Ok? 


#3
-Mua ärsytti eräät ihmiset jotka tulivat kameran kanssa mun naaman eteen ja ilmoitti että nyt otetaan yhteiskuva. Öö, ei? Sä kysyt että otetaanko kuva, et ilmoita että nyt me otetaan kuva.

#4
-Näin kerrostalon ikkunasta keski-ikäisen miehen joka söi keittiössään ilman paitaa. Mun teki mieli heittää kivellä sitä ja huutaa että pukee päällensä tai laittaa rullaverhot kiinni. 

#5
-Mua harmitti se että junassa mun edessä olevan naisen jalat kosketti melkein koko matkan ajan mun omiani. Meinasin kysyä siltä että onko sillä epämuodostuneet koivet vai miksi ihmeessä yleensä vastapäätäni istuvat ihmiset onnistuvat olemaan koskettamatta mua. Meinasin myös ehdottaa hänelle kohteliaasti matkustamista omalla autolla jossa kukaan ei ole tiellä ja saa pistää jalkansa vaikka tuulilasista läpi ilman että ketään kiinnostaa. 

#6
-Mua suututti myös se että eräs vartija joka palloili juna-asemalla oli laittanut niin paljon partavettä lähtiessään töihin että ihan pahaa teki. Mietin että onko se mahdollisesti koittamassa treffejä itselleen vai ihan oikeasti pitämässä järjestystä? Myös hiukset oli niin uitetut geelissä että veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa. Loistavaa! Tuollaisten hartioilla se sitten rauha ja järjestys lepää. 


#7
-Mua ärsytti tänään ihmiset jotka kulkivat starbucksin kahvit kädessä niin että se käsi tuli ekana ja sitten vasta se ihminen (tajuutteko?). Onhan se hienoa että keskustassa on nykyisin tuo kahvila, mutta onko se nyt hemmetti niin ihmeellisistä kahvipavuista tehtyä settiä että yks hemmetin muovikippo tekee susta "kaupungin kuumimman"? Tuonne kahvilaan nyt kuka tahansa voisi kävellä sisään ja tilata ihan samanlaisen kahvin. Tosin fiksut ei tässä tapauksessa tee sitä, koska siellä on kuulemma 45 minuutin jonot. Tsemppiä! 

Ps. Helsinki-Vantaan lentokentällä on näitä kahviloita kaksi. Tietäisitte kyllä jos joskus lentäisitte jonnekkin. Hahhaha! (Kadulla kuultua: "On se vaan niin siisti tunne kun on käyny suomen ekassa starbucksissa ekojen joukossa". Faktahan on se että vantaa taidetaan laskea myös siis kuuluvaksi suomelle?)


#8
-Tänään meinasin räjähtää kun huomasin että heti kun lisäsin instagramiin kuvan multa lähti yksi seuraaja pois. Ei tainnut ruokakuva olla ihan mieleinen? Fuck you! Miksi aloit seuraamaan alunperinkään? HAHAHA. 


#9
-Meinasin hyökätä jonku ihmisen kimppuun rullaportaissa kun se seisoi vasemmalla puolella vaikka meillä Helsingissä on tapana että se puoli pidetään aina vapaana että me ihmiset joilla on kiire voidaan mennä halutessamme siitä ohi. Sen jälkeen kuulin kun se puhu ruotsia. Annettakoon sille anteeksi, ei se voinu tietää. Siinä tilanteessa se kuitenkin kiukutti. 

#10
-Tänään kun istuin hammaslääkärissä ja mua kuulutettiin nimellä sinne huoneeseen niin kiitti vaan sille rouvalle joka päästi aivopierun: "Mitä toi täällä teki?". Myös mulla on hampaat suussa ja tarvin aina toisinaan samanlaista hoitoa niihin kuin kaikki muutkin. Kertokaa toki jos ootte luullu muuta. 


Mä oisin voinut tehdä tästä listasta "TOP 100". Niin paljon mua on tänään kiukuttanut. Onneksi päätin tehdä tämän postauksen ja pikakelasin tämän paskan päivän läpi, koska nyt mua jo naurattaa.

Öitä ja kiitos että sain jakaa tämän kaiken teille, pus :*

37 kommenttia:

  1. ahhhaha, mua on vituttanu tänää myös harvinaisen paljon mm. kaikki! mut nyt loppu se vitutus ku seinään, naureskelen tälle postaukselle joka pelasti mun päivän täysin! :D kiitos siitä sulle Niko! Toivottavasti sulla on huomen parempi päivä... ja mulle myös! :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 oi mukava kuulla että tästä oli apua myös jollekkin toisellekin! Itsehän siis piristyin heti kun tajusin kuinka idiootti mä olenkaan, mutta kun vituttaa... niin vituttaa :D minkäs sille mahtaa! :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Muaki vituttaa usein iha kaikki pienetki asiat just tollaset tekis vaa mieli vetää kaikkii turpaa. Mut huomen on taas uus päivä ja toivon et se on sul parempi! :) pus :*

    VastaaPoista
  4. Muaki vituttaa usein iha kaikki pienetki asiat just tollaset tekis vaa mieli vetää kaikkii turpaa. Mut huomen on taas uus päivä ja toivon et se on sul parempi! :) pus :*

    VastaaPoista
  5. piristi kummasti tää ! kiitti niko, että sinuakin vituttaa joku päivä, pelasti nimittäin minun perjantai yön ! :D :*

    VastaaPoista
  6. Siis apua en oo aikoihin nauranu millekkää nii paljoo ku tolle Starbucks-jutulle, siis niin totta! :DD Piristää aina kovasti mun kemoterapiadarroja nää sun blogipäivitykset, oot ihana!♥

    VastaaPoista
  7. Luultavasti vastaavan mielentilan seurauksena on tehty hyvä biisi: http://www.youtube.com/watch?v=qSeMRsU8hSo

    VastaaPoista
  8. Voi, että tää toi kyl piristystä huonosti alkaneeseen päivään! Joskus vaan niitä kiukkupäiviä tulee ja mielestäni saakin tulla. Ei kaikki voi kokoajan olla naamasta perseeseen astit täyttä onnea ja hymyä, tai jos on niin sitten kyllä on todellakin asiat täydellisesti :D ! Mut oikein mukavaa viikonloppua sulle :) !

    VastaaPoista
  9. Voi hitto sittenki, hyvä että oot jo paremmalla mielellä NIKO <3 Hyvää vkonloppua =D

    VastaaPoista
  10. Hyvä etten oo ainoo, jolla ei ihan menny eilen päivä putkeen :D ! Tää on niiin kivaa ku mä huomaan että oot taas laittanu uuden postauksen :) ♥ Saan aina kunnon naurut ja päivän piristyksen :) Hyvää viikonloppuu ♥

    VastaaPoista
  11. Itteäkin vituttanu kyllä ihan kaikki viimeset pari päivää ja tää postaus sai mullekkin hymyn huulille! Suuri kiitos Niko rakas kun piristät täällä blogin puolella ihmisten elämää, vaikka sitten näillä vitutuspostauksilla, mutta silti! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana postaus.. mut se jono kestää vaa 15min jos ees sitä XD. Ja ehk osa noil muovimukeil *leveilee* mut mä ainaki oon yhtä nopeesti sen juonu ku saanu ��

    VastaaPoista
  13. Hahahha 7 kohta on ehdottomasti paras kohta..Vantaa ei kuulu Suomeen :D

    VastaaPoista
  14. tää oli ihan törkeeen nasta postaus! Ja just toi kahvisetti oli paras! Ihanan erillainen postaus siihen mitä yleensä sun postaukset :)

    VastaaPoista
  15. hahaha oot kyl niin huippu kirjottaan, taas nauroin vedet silmissä :DD

    VastaaPoista
  16. Tuo samaan kuvaan käskeminen nyt kyllä oli jo vähän ilkeätä. Itse olen monet kerrat sinutkin nähny kun sinnepäin oon eksynyt, mutta en oo koskaan oikeen kehdannut/viitsinyt tulla pyytää nimmaria tai mitää kun aattelen, että on ihan kiva säästyä edes siltä yhdeltä perässä roikkujalta...en mie koskaan oo ketään muutakaan julkkista kyllä kehdannu häiritä ikinä just tän takia :-D♥ Joskus jää vähän kaihertaan kun en oo menny mut toisaalta se et oon antanu edes omalta kohdaltani sen rauhan, merkitsee joskus varmaan jo paljon.

    Ja ei toki meidän luokan tytöillä ollu ihmettelemistä kun sanoin niille, että kyllä se Starbucks on Suomesta löytyny jo aiemminkin(kovasti kun suunnittelivat menoa Suomen ensimmäiseen Starbucksiin...). He.
    pus~

    VastaaPoista
  17. Joo, mua vituttaa kans iha sairaasti toi Starbucks juttu!! Täällä Suomessa nää about 10-13 vuotiaat pissikset luulee nyt vissiin olevansa tämän maan omistajia kun ovat ensimmäisten joukossa jonottaneet (2 tuntia) Suomen 'ENSIMMÄISEEN' Starbucksiin :)
    Hohhoijaa. On mennyt maku kun Lontoossa kävin jokapäivä kyseisessä paikassa, Suomessa en ole käynyt koskaan ja tuskin käynkään ainakaan keskustan, jos tosiaan saa noin pitkään yhtä kahvia jonottaa.

    VastaaPoista
  18. avautuminen auttaa NIIN paljon! ihana kuulla (ei näin voi sanooo....) ettei sunkaan elämä oo aina pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan kiukkupäiviä on myös. nomutta näistä selvitään! :)

    VastaaPoista
  19. Oi Niko! en ole koskaan aijemmin lukenu tätä sun blogia ja kun tän postauksen luin ni tää oli ainaki ihana! :) toivottavasti sulla on huomenna parempi päivä :)

    VastaaPoista
  20. nolo matofako1. kuluttaa aikansa lukea blogikirjoitus, ja sit heittää äärimmäisen lapsellinen kommentti :)) pelle! Niko kiitos pelastit päivän kyllä :)

    VastaaPoista
  21. Niko oot ihana! Kaikkia kiukuttaa välillä ja se kuuluu asiaan, mutta tsemiä kuitenkin sulle!! (=

    VastaaPoista
  22. Mullaki auttaa tuo että just kirjottaa johonki kaikki mitä on tapahtunu tämmösinä päivinä, yleensä just kaverille tilittää tai jtn. Alkaa siinä sitten jo hymyäki löytyä. :D
    Toi 2. on semmonen että sitä mä en voi kans sietää, etenkää sillon ku itelläki on tommonen päivä menossa, ja kolmonen oli aika törkee :s Kohteliaastikkin kun vois pyytää.

    VastaaPoista
  23. #4 Aloitko erittämään homokaasua kun näit paidattoman karjun?
    #5 Olisiko harmittanut jos se olisi ollut hinttari?

    VastaaPoista
  24. OMG Niko :'DD Haha:)

    VastaaPoista
  25. hajosin tolle Starbucks-jutulle! mut se on kyl ihan totta et jokku on eläny semmoses - miten sen nyt sanoisi nätisti - tynnyrissä, et niillä ei oo ollu harmaintakaa aavistusta hki-vantaa bucksista. vähän jos ottaisi asioista selvää ennen kun alkaa pitkin katui huutelee. mutta tää piristikin päivää ihan suunnattomasti, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  26. Saanko kyssyy ootko viel homo ? Kun mun kaverit niin väittää et oot hetero ! Ei siinä mitään pahaa oo jos oot homo mut haluun vaa tietää ootko viel homo.

    VastaaPoista
  27. Ikinä en oo ennen lukenu sun blogia ennen, mutta pakko myöntää:sait just uuden hetero mies seuraajan!

    VastaaPoista
  28. aivopierun :DDDDddd oot niin oikeeeessa! samat jutut ärsyttää mua aina. ja mun innostus meni jo 2 vuotta sitten helsinki-vantaalla starbucksiin… siellä ei sentään ikinä tarvii ees jonottaa. buum. stadissa jos oon ni mikä helvetin vika on vaikka käydä robertsissa? just asking.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com