tiistai 5. marraskuuta 2013

Kuulumisia + (lontoon kuvia)!


Kuten varmana olettekin huomanneet niin olen hieman pitänyt "hengähdystaukoa" täältä blogistani. Se johtuu osaksi siitä että vuorokaudessa ei ole ollut tarpeeksi tunteja ja jotenkin tuntuu että 3 viikon rykäisy (jälleen) Big Brotherissa (jota teillä on mahdollisuus seurata 24/7) oli ehkä ihan tarpeeksi tälle syksylle että mitä sitä bloggaamaan. Tehän samperi tiedätte musta jo kaiken! Tai sitten tätä yksinkertaisesti kutsutaan syysmasennukseksi. Josko se ensilumi antais taas tälle pojalle hieman virtaa, koska en yksinkertaisesti siedä tätä synkkyyttä joka vallitsee nyt ulkona ja jotenkin kummallisesti aina myös siellä mielessäkin sitten. 

Pääsin vihdoinkin käymään Lontoossa. Oi että se oli unelma! Mulla ei oo sen suurempaa suhdetta tuohon kaupunkiin vaikka olen nimennyt koiranikin sen mukaan, mutta siinä on jotenkin aina ollut sellainen viehätys jonka olen halunnut kokea. Kaikki kaverit on aina ollut ihan innoissaan jenkkilästä ja mä oon liputtanut brittien puolesta. Kieltämättä se aksentti jota ne siellä puhuu saa mut ihan vetelästi. Oli myös hurjan ihana nähdä että siellä on oikeasti poikia ja tyttöjä joilla on punaiset hiukset, pisamia ja ne näyttää just niin brittiläisiltä mitä olen aina kuvitellut :) 

Jos mä olisin yhtään nuorempi tai jos mulla ei olisi niin paljon juttuja täällä kotimaassa niin mä taatusti pakkaisin laukkuni ja lähtisin asumaan sinne vaikka vuodeksi, ehkä koko loppuelämäkseni. En oo koskaan tajunnut ihmisiä jotka muuttaa ulkomaille että miten niiden tavaroiden käy? Millä ne saa sinne kaikki vaatteet ja huonekalut? Mä en voisi kuvitellakkaan muuttavani ilman tätä tilpehööriä jota olen 27 vuotta haalinut kasaan yhtikäs minnekkään.

Tässä kaupunki meikäläisen silmin. Mä kertoisin teille mielelläni ihan jokaisen valokuvan tarinan, mutta reissussa tuli otettua sellaiset 400 valokuvaa ja mä kuljin muiden mukana, kartta kädessä niin en todellakaan kuollaksenikaan muista paikkoja joista kuvia on ikuistettu. 

Vinkkinä: Jos matkustatte Lontooseen, varautukaa istumaan puolet ajasta metrossa / junassa / bussissa, varatkaa ainakin se kolme vuorokautta hengailuun ja pitäkää mielessä että Primark on kauppa josta saa 200 eurolla matkalaukullisen tavaraa, joten älkää pakatko mitään mukaanne. Ok? 

KFC myös suomeen, kiiiiiiitos! 

Siellä myydään hedelmiä. Ok?

Oli hauska istua metrossa ja lukea metroa. Heko-heko! 

En koskaan enää valita että helsingissä on ruuhka. 

Päivälippu kannattaa ostaa. Ei onnistu pummilla matkustelu. Tai ainakaan meillä ei onnistunut.

Taivaalla lenteli sekopäisiä suihkareita. 

Liikennevaloissa seisoessa sai parhaat kuvat (niiimpä).

Joku kirkko. 

Pulu. 

Seisoin jonku haudalla. En tiedä kuka. KVG jos kiinnostaa. 

Katulamppu. 

Rakennuksia. 

Yksi tuhansista metroista. 

Söpö auto.

Metrossa. Tätä kutsuisin taidekuvaksi. Eikö?

Keskusta näytti tältä. Joko siellä oli joulukatu tai sitten noi pallot on aina siellä?

Latte. 

Rahayksikkö on punta vaikka matkalla hoin kokoajan hinnat liiroissa. 

Näyteikkuna.

Niko Juhani Saarinen. 

Päätin just että jaan näitä kuvia nyt muutamaan postaukseen. Heitän joukkoon mun hyvää läppää niin säilyy tasapaino täällä blogissa. Max 3 postausta lontoosta, koittakaa jaksaa. Tää oli vaan niin törkeen siisti kaupunki että haluan edes hieman välittää tunnelmia teille. 

26 kommenttia:

  1. Kiitos ihana tästä postauksesta !:)<3

    VastaaPoista
  2. Oi ihania kuvia! Tuli ikävä Lontoota :3

    VastaaPoista
  3. Kivoi kuvia, itekki kävin juur viikkosit itävallassa ja sielkin oli KFC! So cool. Kävin myös Bershkassa kuukaussit tallinnassa ni sai kaikkea hauskaa.. nyt pitäs taas päästä jonnekkin reissuun :C

    VastaaPoista
  4. Nyt tuli ikävä Lontooseen!Vietetiin siel loppukesästä 10 päivää <3 Juu lisää vaan Lontoo-postauksiaa!

    VastaaPoista
  5. Lontoo on kyllä maailman ihanin paikka <3 jos mulla ois asiat täällä mallillaan ni muuttaisin itekkin ehdottomasti. Ja primark! aaaaa <3

    VastaaPoista
  6. Lontoo on ihana! Jotenkin sitä kutsuu nyt ihanaksi kun ei ole pitkään aikaan päässyt sinne, vaikka ei olekaan mun lempipaikka briteissä, jotenkin liian kiireinen ja iso. Mutta ihana silti! (Ja hyi KFC, kerran oon käynyt ja oksensin. :D )

    VastaaPoista
  7. Oiii niko ihana postaus! :) toivottavasti saat motivaatiota ja innostusta bloggaamiseen tän harmaan syksyn alla, mä en meinaa selviäis ilman tätä blogia ja sun ihania höpöttelyjä :3 oot ihana, pusuja :*

    VastaaPoista
  8. voitko tehä sun primarkin ostoksista videoo?:)

    VastaaPoista
  9. Nuo kuvatekstit :D haha awesome!

    VastaaPoista
  10. Tee pitkästä aikaa videopostausta? (:

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva postaus! Sulla on ihan mahtava tyyli kirjottaa blogiin! :)

    VastaaPoista
  12. Hyviä kuvia ja mä tuun sitten ens kerralla sun mukaas, ok? :DD

    VastaaPoista
  13. Joo primark...... ei huh huh! olin lontoossa vuos sitten ja meijän hotellin katu johdatti oxfordstreetille suoraa primarkin eteen ja oltii viel mietitty et mennää sinne vasta vikana kaikkien muiden forever21, topshop yms kauppojen jälkee. siin sit vahingos löydettiinki meijät ensimmäisenä primarkin rekkien välistä ja loppu 8 tuntii sit kannettiiki metri kertaa metri ja painoltaan tuhat kilosta primarkin paperi kassii. illalla tais sit ollakki pari rakkulaa käsissä........... mäku olin luullu et suomen h&m on hyvä ja edullinen nii primarkin jälkee se on niiin nobody :D minä ja mun serkku nimettii primarkki taivaaksi, kun taas tätini nimes sen teinihelvetiks :D ja siel kaupas tosiaa tarttee kärsivällisyyttä :D mut se on vaa nii uhh, paras <3

    VastaaPoista
  14. Ihanat nää kuvatekstit!:D "Joku kirkko" "Seisoin jonku haudalla. En tiedä kuka. KVG jos kiinnostaa."

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia. Onko jtn tiettyjä mestoja missä pitäis käydä jos kävis Lontoossa

    VastaaPoista
  16. En oo ikinä käyny, mut ois kyl kiva päästä käymään!:) Olis mukavaa mennä kielimatkalle vaikka Lontooseen tai muualle Britteihin:)!

    VastaaPoista
  17. Oot ihana, ja tää postaus... mahtavan pirtee. <3

    VastaaPoista
  18. Ihana postaus<3 Onko mun posti tullut perille? ;3 <3

    VastaaPoista
  19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. Oi <3 Ihana postaus! Kyllä näitä jaksaa katsella varsinkin kun kasaa itselle vaan lisää jännitystä kun 2,5-3,5 vuoden kuluttua kun on opiskelut opiskeltu (ammattikoulu) niin ajattelin Englantiin muuttaa. En välttämättä Lontooseen, mutta ehkä jonnekin lähelle sitä :)

    VastaaPoista
  21. Ihana postaus jälleen! ♥ Mä vaan jotenki repesin tossa pulun ja katulampun kohalla! xD ♥ Ja onhan toi primark aika jees, ittekki tuli ostettua sieltä ihan kunnolla tavaraa. :DD Nähään pian ♥ :*

    VastaaPoista
  22. Postaa mahollisimman paljon lontoota tänne niko!! Mullon niiiin kauhee ikävä sitä mestaa! Itekkin aina kaveriporukasta se joka EI lähtis jenkkeihin vaan Lontooseen, aina ja uudestaan! Mahtava paikka!

    VastaaPoista
  23. haha ihana:D postaa just nii paljon ku haluut, näitä on kiva kattoo!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com