sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Olen täysin..

Mahtavaa sunnuntaita ihanat!

One Piece *saatu, Tuubihuivi - Glitter, Pipo - H&M

Mä meinasin heittää tähän koneelle nyt kuvia eiliseltä, mutta frendi soitti just & houkutteli (..puhuin itseni mukaan) Jumboon! Lähetään palauttaa jotain mattoa ja allekirjoittanut vois haluta vaikka cittarista niitä maailman parhaita patonkeja. Eli palataan tänään vähän myöhemmin :) 


Ps. Pakko mainostaa Yves Rocherin kamppista joka on voimassa vielä tänään. Kun ostoksesti tekee 35euroa - saat tilaajalahjaksi 50 euron arvoisen päivä-ja yövoiteen. tsekkaa!

Plus hajuvesiä -50% ja kaiken tämän päälle saatte mun lukijoija tilauksestanne -25% koodilla niko25 !

Hyödynnä etusi tästä!

Wautsi-wau! Mutta nyt vaatteet niskaan ja Jumboilemaan. Mun niin tekisi mieli vetää toi haalari taas niskaan, mutta pakko kai kokeilla jotain ihan vaatettakin välillä taas. Mähän siis eilen juonsin Kotkassa baari-illan tuossa haalarissa :D Mutta tästä illasta tosiaan lisää myöhemmin tänään. Love ya!

7 kommenttia:

 1. toi haalari on kyllä sikakivan näkönen :) mulla on semmonen perus korallinpunanen ja ai että se on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Hitto että mua harmittaa ku olin Soolossa ja sain kuulla vasta vähän ennen pilkkua, että Niko olis ollu Seurahuoneella. Yhyyy!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ooii..❤ Mitä toivot joululahjaksi? ja mitä London ja Milano toivoo joululahjaks?

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lukee pitkästä aikaa sun blogia! En tajuu miten oon muka ollu niin "kiireinen" etten oo kyenny :( Tulipahan luettua nyt muutama tunti sun blogia ! Mikäs sen parempaa ajanvietettä kun on muutenkin toipilaana :D ps.ihanaihanaihana toi sun onepiece!
  <3

  VastaaPoista
 6. Niko!? Nyt mä oon oikeesti vähän pettynyt suhun. Sä lupaat lopettaa tupakoinnin, ja seuraavassa hetkessä mä löydän sut jumbon ärrältä ostamasta röökiä..? Mun niiin olis tehny mieli sanoo sulle että EI, mutta se on sun oma asia, johon ei muilla oo sanomista. Mutta ihan oikeesti, mä välitän susta ja rakastan sua, enkä mä haluu et sulle tapahtuu mitään. <3 :*

  VastaaPoista
 7. ihana jumppari haluisin itekkin tommosen kaks vuotta sitten

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com