sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tiesittekö että..


Lauantaina se sitten starttasi. Tai oikeastaan lämmiteltiin. Ensi vuonna kruunataan nimittäin ensimmäistä kertaa #vuoden-nevahööd. Ihan greisii. Heittää omasta mielestä hemmetin paskaa läppää viidakossa tai ei ees tajua että se on "läppää", koska on vaan ihan oikeeasti tuohtuneessa mielentilassa ja sitä mieltä että osa porukasta vaan on ihan hemmetin nevahöödei. Ja nyt musta tuleekin missimamma joka kruunaa vuoden nevahöödin. Haha. No mutta oltiin siis lauantaina keikkailemassa kotkassa. Mun on pakko sanoa että Jori on hemmetin kova taikomaan, Minna ja tytöt oikeasti osaa tanssia ja mä nyt vaan oon.. tosi valovoimainen. Ha! 

Kotkalaiset oli ihan huippuja ja Amarillossa palvelu pelasi. DJ:lle terveiset että sun soittolista oli ihan mahtava & bäkkärillä tein sellaisia liikkeitä että mut melkeen kiinnitettiin tanssiryhmään. Seuraavaksi vuorossa ois Kouvola. Nähdään! 


Mä oisin voinu ollut tuolla bäkkärillä vaikka yötä, koska mun mielestä oli ihan suunnatonta huvia lueskella noita seiniä ja kattella ketä siellä on vuosien aikana käynyt. Kuka teistä muistaa Indx -bändin? Mä muistan, koska olin rakastunut niihin silloin kun ne tuli tunnetuksi popstarsin kautta. Muistan kuinka kirjotin sille yhdelle Rennelle IRC-galleriassa ja se vastas mulle. Leijuin sillä monta viikkoa ja en vaan voinut käsittää että joku telkkarista tuttu kirjottaa mulle. 

Siellä mä nyt sit lepään samalla seinällä noiden kaikkien tyyppien kanssa ja mikä ihaninta = en osaa yhtään mitään. Ok, oon mä kuulemma ihan hyvä juontamaan ja huudattamaan yleisöö. Tiedä vaikka mulla joskus ois vielä joku hemmetin kova biisi jonka kanssa kierrän suomea. Kerronkin teille paljastuksen.. mun piti kesällä levyttää biisi joka olisi kantanut nimeä: "Nevahööd". Se projekti sitten jotenkin jäi kun oli kaikkea. Siinä oli taustalla ihan oikea tiimi ja mä olin aidosti fiiliksissä siitä. Ehkä vielä jonain päivänä.. :) 

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille. XOXO 

9 kommenttia:

 1. Oiiii nyt kuullostaa ihan mahtavalta! Aaah, hyvä piristys tähän mahtavaan baari-iltaan. Jännä juttu tuo vuoden nevähööd ah :D hihi

  VastaaPoista
 2. ha NEVAHÖÖD!!!! en oikeen tajunnu juttuus..... :( mut oot sää nii piriste ruiske mun päivii et ei nevahood tartte muita "piristeitä"ottaa ku sua kuunelee/kattelee!!!!! <3 :D

  VastaaPoista
 3. Apua Niko oisit levyttäny sen biisin!!!!!! Tietkö mikä hitti siit ois tullu. Viel ei oo liia myöhäst, projekti jatkumaa! Btw, mäki leijun viikkokaudet jos vastaat tähän...Terveisin yks nevahööd fanis vaa!!

  VastaaPoista
 4. Awww toi sun paita on aivan ihana! :3

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti se tulee tv:stä etkä pelkästään nettiin.

  VastaaPoista
 6. kivan piristävä postaus :3 love ya!

  VastaaPoista
 7. Hei ootko lauantain töis ? Oltas kaverin kaa tulos sinne päi nii vois käydä moikkaa :3

  VastaaPoista
 8. Vuoden nevahööd, hahah. :---D Ihana keksintö!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com