torstai 26. joulukuuta 2013

Pyhät ohi - arki koittaa!


Hii-o-hoi-hii-o-hoi! Ootteko selvinneet Joulusta? 


Meikäläinen palasi tuossa jokunen tunti sitten kotiin ja katotiin tässä erään hemmon kanssa leffa. Ja mutusteltiin pizzat. Vaikka mä muistaakseni toisena päivänä Keravalla vannoin etten koskaan enää syö mitään. Äidin tekemät herkut vaan on jotain ihan parhautta. 



Mitään mä en ollut toivonut, mutta äiti piti huolen että sain jälleen kerran vaikka mitä kivaa :) Oikeastaan kun tulee vähän vanhemmaksi niin sitä arvostaa niinkin yksinkertaista asiaa kuin yhdessäolemista. On ihan parhautta että saa viettää aikaa rakkaiden kanssa, nähdä kavereita ja ihan vaan hengaa muutaman päivän ilman mitään suurempia velvollisuuksia. 


Suurinta iloa oli seurata Londonia ja Milanoa jotka veti ihan mielettömät överit ruokakipoilla aattona. Seuraavana päivänä niitä sai raahata (kirjaimellisesti) perässään pihalla. Ainoa että kyllähän toi harmaa maa hieman fiilistä latisti, mutta päätettiinkin että seuraavaa joulua ei vietetä täällä. Tänäkin vuonna meillä oli tarkoitus suunnata Leville, mutta se sitten jäi. Nyt ilmoille heitettiin jopa ulkomaille lähtö.. eli saattaa olla ensi vuonnakin lumeton joulu meillä. Ihan sama. Fiiliksen saa aina hyvässä porukassa vaikka se vietettäisiin häkkivarastossa. 


Illalla suunnattiin Keravan yöhön ihanien kanssa.. voi veljet! Se on perinne josta ei luovuttu tänäkään vuonna ;) Tuli juotua ihan muutama glögi..siideri..bisse..paukku..shotti.. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa! 

Huomenna lisää kuvia! Nyt mä alan purkamaan vielä noita laukkuja että mahdun tuonne sängylle nukkumaan. 

Miten muuten teidän pyhät meni? Kävikö pukki? :)

21 kommenttia:

  1. Joulu meni kyllä tosi ihanasti! Ai että ne kaikki jouluruoat ja se kun kaikki perheestä on koolla :3 Pukki ei käynyt tänä vuonna, koska siskojen lapset pelkää sitä! :D Keskustassa ja telkkarissa oli pukin nähny ja oli tullut semmonen poru, että huhhuh ;D

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus:*<3 mun pyhät meni muuten ihan hyvin,paitsi oon ollut kipeenä ja nivelsärkyjää;D toi lumeton joulu vähän lannisti,mut muuten ihan hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ koitahan parantua uudeksi vuodeksi! <3 pus!

      Poista
  3. Ihana postaus! Mulla ainaki oli elämäni parhain joulu, lapseni ensimmäinen joulu, ja iloa riitti. <3 ihanaa uuttavuotta nikolle!!! :)

    VastaaPoista
  4. Mulla meni joulu kans aivan ihanasti, ainut vaan että ollaan vietetty aina kaikki pyhät maalla mummon luona ja nyt jouduttiin lähtemään kesken kaiken takas ouluun. Mutta ainaki sain viettää aikaa myös kavereiden kanssa. :) vaikka nää kelit on mitä on nii en voi valittaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla :) Juu ei ilmasta saa lannistua, pääasia että on perhe ja kaverit ympärillä <3

      Pus!

      Poista
  5. Joulu meni hyvin. Söin liikaa.. Kirppukin söi ihan järkyttävät määrät kinkkua, nyt kummasti ei oikee maistu ruoka. Pukki ei käyny, mut lahjoja oli ilmestyny kuusen alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kirppua! Juu-u samalla täällä. Se on nyt muutama päivä pelkkiä raksuja niin menee maha kondikseen ja elämän ilo palautuu. Puhun siis koirista, en itsestäni :D hahaha.

      Kävihän se pukki..sä vaan et kerjennyt näkeen sitä ;)

      Poista
  6. Onks sulle tullu sellanen paketti postissa, missä on sulle koiriin liittyvä lahja, ja Melinallekkin lahja?:)
    Ois kiva tietää onks se tullu jo sinne:p
    Ja joulu on menny iha hyvin, ku veljen pian 2w lapsi oli täälä tonttuilemassa ympäri taloa :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ei oo tullut :/ mä kävin viimeksi muistaakseni maanantaina vai sunnuntaina kattomassa postissa. Eli voihan olla että se makaa siellä nyt. Koitan käydä viimeistään viikonlopun aikana kurkkailemassa :)

      Poista
    2. Joo käy jos vaan ehit :) ois kiva tietää tykkäätkö siitä sitte :') ja öitä ihana :* <3

      Poista
  7. mooi Niko :)
    joulu meni kyllä hienosti, sain aika paljon tavaraa, mutta tärkeintä kyllä oli että vietti joulun perheensä kanssa :)
    muutes onks sulla vielä samsung galaxy s3 puhelin? ja jos on niin onko se hyvä? mä ajattelin ehkä ostaa semmosen... :)

    VastaaPoista
  8. Itse vietin joulun sairaalassa, esikoinen päätti syntyä kuukauden etuajassa, joten ei siltikään huono joulu♥

    VastaaPoista
  9. joo hyvin meni :) jouluaattona meilläpäi on aina perinteisesti aamusauna kynttilöiden kera. sen jälkee vähä tälläytymistä, ja sitten syödään perheen ja isovanhempien kanssa niitä niin hyviä jouluruokia :)) ai että, sen jälkee aukastiin lahjat, vaikka pukki ei käykkään meillä enää :) sitten mielä kahvit ja pullat ja tortut, huh :D ja jopa näin susta unta! en tiiä, mutta tehtiin siinä ihan sikana kaikkee :O harmi kun en muista enempää mutta eniveis. kohtahan se uus vuoski koittaa, joten onnellista uutta vuotta :)

    VastaaPoista
  10. Ihan hienosti meni joulupyhät. Mäkään en mitään pyytäny lahjaksi mutta sain silti todella kivoja lahjoja. Yritin pitää meijän Netta koiruliinin pois joulupöydästä mutta kyllähän Tää joulu on sellaista aikaa ettei kellekkään voi olla niin inha,joten masu täyttyi Netallakin.
    Huomenna ois tarkoitus lähteä aleisiin shoppailemaan. Ootko Sä menossa ? :3 ihana Niko, pus!

    VastaaPoista
  11. Ihan hienosti meni joulupyhät. Mäkään en mitään pyytäny lahjaksi mutta sain silti todella kivoja lahjoja. Yritin pitää meijän Netta koiruliinin pois joulupöydästä mutta kyllähän Tää joulu on sellaista aikaa ettei kellekkään voi olla niin inha,joten masu täyttyi Netallakin.
    Huomenna ois tarkoitus lähteä aleisiin shoppailemaan. Ootko Sä menossa ? :3 ihana Niko, pus!

    VastaaPoista
  12. noi sun chihut on aivan ihanii::)<3

    VastaaPoista
  13. NIKO, sää oot niin ihana persoona! Tykkään susta aivan mielettömästi! Tuuppa jo takas käymää Kuopiossa<3

    VastaaPoista
  14. naikkonää tota rakkiaki perperii

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com