tiistai 24. joulukuuta 2013

Videopostaus!


Huhu. Sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä sen kysymyspostauksen videolle. Niinhän siinä kävi että juttua riitti ja mä höpöttelin tässä sohvalla varmana 30 minuuttia. Ehkä teidän onni että 16 minuutin kohdalla kamerani oli sammunut ja jutut jäi hieman kesken. Mä en kuitenkaan enää väsymyksestäni johtuen jaksanut alkaa väsäämään siihen jatkoa ja se nyt hieman loppu kesken & mun mahtavat höpinät lopusta jäi ihan kokonaan pois. Palaan uuden videon parissa vielä tämän vuoden puolella! 

Mun uniaika on ihan mennyt mönkään myös. Ekana mä meinaan lataan ton videon koneelle ja johonkin elokuvatyökaluun. Sen jälkeen tallennan sen elokuvana ja sitten vielä julkaisen youtubessa. Tämä prosessi ei ole sitten mikään "minuutti ja se on siellä". Perkele. Joulupukin matkaan ei varmana kerkee enää, mutta haluaisin niin kovasti uuden pränikän koneen tämän Asus-reppanan tilalle ja ei uusi kamerakin voisi olla hankinnassa. Plaa. 

Nyt mä kirjoitan tätä postausta valmiiksi ja odotten....tässä meni lopulta niin kauan että kello oli 04 kun mä luovutin. Nyt video nopeesti nettiin ja sitten joulun viettoon. Ihanaa jouluaattoa ihan jokaiselle <318 kommenttia:

 1. Mut sä teit sen videon !❤ ihana:*
  odotin pitkään:)!
  Hyvää Joulua!❤

  VastaaPoista
 2. iha sika kiva tää! :) hyvää jouluu <3

  VastaaPoista
 3. Tuli itelle niin surullinen olo, kun sanoit ettei sulla oikeestaa vaa oo sukulaisia ;( Itelle serkut ja tädit ja kummit ja kaikki on aina olleet niin läheisiä.

  Sairaan hyvää Joulua Niko, Milano ja London♥

  VastaaPoista
 4. Joskus videota sun tatuoinnista missä selität tarkasti millo otettu, missä ja niitten tarinat jos sellasia on? :)

  VastaaPoista
 5. Ihana video ja hyvää joulua Niko!(:

  VastaaPoista
 6. Äö harmittaa ku loppu keske olisin halunnu kattoo loputki! Mutta voisin niin kuvitella sut radiossa töissä!(: Hyvää joulua sulle niko <3

  VastaaPoista
 7. Voi harmi et kerenny vastata mun kysymyksiin :(
  Mutta oli ihana saada videopostaus ja vastauksia noihin muihin kysymyksiin, hyvää joulua Nikolle ja koirille :3 ♡!
  -Sanna

  VastaaPoista
 8. Ihana video :3 Piristit mun päivän :') Mitä suunitelmia sulla on tälle päivälle? Hyvää joulua Niko <333

  VastaaPoista
 9. En todellakaan ole tyypillinen fanisi tai edes lue blogiasi, mutta seuraan sinua kyllä instagramissa ja aina välillä eksyn blogiisi. Ja siis olet kyllä minusta niin symppis. Äitinikin fanittaa sinua. Minusta sopisit erinomaisesti radiojuontajaksi. Toiv. jokin radioasemakin tajuaa sen pian :)

  Paras kohta tässä videossa oli kyllä se, kun mietit tuleeko videosta liian pitkä ja sanoit, että ehkä tästä tulee sitten jokin joulutarina (tai mitä nyt sanoitkaan).

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 10. Sä ja Alex olisitte söpö pari :3 ! Hyvää Joulua !

  VastaaPoista
 11. Ihana video, olis saanu olla PAAAAAAALJON pitempi. Rauhallista Joulunaikaa NIKO <3 sulle & sun lähipiirille.

  VastaaPoista
 12. Nämä videopostaukset on tosi kivoja! Seuraavaa odotellessa :P
  Mä oon jonain jouluna ollu lämpösessä (olisin tänäkin vuonna halunnut) eikä mulla ole jouluperinteitä. Ehkä vielä joku joulu pääsee täältä lämpöseen....

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. jeejee, kiitti Niko päivän piristyksest :) jaatko/juodutko koskaan sun työpäivän aikana yhtäreitä ? :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com