perjantai 20. joulukuuta 2013

Vetää aika hiljaiseksi..


Vetää aika hiljaseksi kun 17 000 yksittäistä kävijää vierailee vuorokauden aikana blogissa. Ihan sama vaikka kävittekin vaan dissaamassa mua anonyymina, kävitte kuitenkin. Tulkaa toki uudestaankin. Tää on 24/7 auki ja jos kunnalliset sairaalat on täynnä, voitte aina purkaa oloanne oksentamalla mun kommenttiboxiin joka on aina auki :) Kun on sellainen hyvä fengshui omassa päässä niin se riittää mulle ja muiden oksentelu menee vähän niinku ohitse. Lisäksi kun on viitisen vuotta kohta ollu lapio ojossa että milloin jollain tulee oksennus (..ja kyllähän sitä tulee) niin ei tässä pienet purjot enää painolastissa juurikaan tunnu missään. Kaiken voi tehdä tyylillä ja kun on kymmenentuhatta ihmistä pitämässä hiuksista kiinni kun se ykä tulee - niin antaa tulla! 

<3 


Mentiin mun duunivuoron jälkeen kaverin kanssa istumaan johonkin O'Learys ruokaravintolaan. Mesta oli ihan törkeen cool ja ei hampurilaisetkaan pettänyt. Halvemmallakin saa vastaavaa, mutta kiva joskus kokeilla uusiakin paikkoja. Tulee ihan turhan usein istuttua samoissa ravintoloissa ihan vaan tapansa mukaan ja tilattua aina sitä samaa höttöä. 

Mun seuralaisella oli sellainen pipo että aaaaw. Mä haluun ehdottomasti mun kokoelmaan kanssa jonku myssyn jossa on korvat. Hihi! 


Alkuun popparit pöytään. Näillä onkin kiva täyttää maha ennen varsinaista ruokailua :D


Yamii! 


Saatiin tänään niin hyvän tuoksuisia joululahjoja että täällä nyt Schwarzkopfin öljyt päässä & asunnossa leijailee niin taivaallinen tuoksu että tää on ihan parhautta. Rakastan tuoksuja ja mulle on tärkeetä aina kaikissa jutuissa että ne tuoksuu. Oli kyse sitten kynttilästä, pyykinpesuaineesta, hoitotuotteista niin mä valitsen niitä toisinaan pelkän tuoksunkin perusteella. 


Kuten sanoin tuossa mestassa oli tunnelmaa. Kuinka mielellään sitä ruokailee ympäristössä jollaista ei ihan heti tuu muualla vastaan?


Mua ihan hävettä kertoa että ostin ton uusimman lippiksen Cubuksesta ja vieläpä lastenosastolta. Mutta istuu päähän kuin valettu ja mulla tunnetusti on meneillään nytten joku päähineiden aikakausi. Ja ihan sama mistä se on kunhan se on FRESH

On muuten tullut niin timanttinen uutuus meille duuniinkin että ihan vedet silmistä valuu kun jätin sen tänään töihin, mutta en vaan yksinkertaisesti raaskinut kotiuttaa sitä, nimittäin niittilippis. AH! Ja sit yksi uusi kello joka pomppasi tänään vastaan kun muutaman päivän tauon jälkeen palasin töihin. En mä vaan kestä.. Mun pitäisi tressata joululahjojen ostamista, mutta täällä mä vaan hamstraan itselleni kaikkea. Voi taivas! 

Ikuinen materialisti kiittää ja kuittaa. Onneksi mulla edes joskus on järki päässä ja nyt mä ajattelin että en osta mitään ennen alennusmyyntejä. Ja niitäkin meinaan koluta hyvin..hyvin..maltillisesti läpi.

Mukavaa viikonloppua! Itse teen töitä..töitä..ja töistä suoraan sitten erinlaisiin töihin eli vuoden viimeinen juontokeikka olisi nyt lauantaina Kouvolassa. Pitäisi tehdä vähän blogissakin jotain pientä ja sitten ne joululahjat. Tässä taisi käydä niin että aattona on Saarinen taas liikenteessä. Ei muuten lainkaan hassumpi idea, koska viime vuonna muistan että keskusta oli aattona ihanan autio ja shoppailin melkein yksin Sokoksella. Jotenkin harvinaista kun on kyse kuitenkin helsingistä. 



Ps. Tiedän etukäteen Nellyn tulevien päivien kampanjat joita heillä on joulukalenterissa ja voin luvata että aika kovaa settiä tulossa. Mekkoja 10 eurolla.. kenkiä alle 15 eurolla.. jäätäviä alennuksia.. ja mitä vielä? 

Kurkkaa itse sivustolle päivittäin ja nappaa parhaimmat tarjoukset!

Ja itseasiassa tänään perjantaina siellä starttaa kello 12 se mekkoale! Olkaa nopeita, koska noi kamppikset menee aina hurjan nopeesti :)

*) Nellyn linkki toteutettu yhteistyössä heidän kanssa. 

36 kommenttia:

  1. Moi Niko kulta. Mä ymmärän ton sun alun,alko itseäkin häiritsemään kun moni tulee ulisee tohon. Mut nam tuli nälkä kun katto tota sun ruokaa okei joo nam ja yök oon työharjottelussa chicosissa niin näkee ja tekee tollasii hamppareita aika paljon vielä pari päivää sit joululoma ja sit takas ihan sinne 7.2.2014 asti.

    Öitä Niko rakas. Pusut,halita ja terkut Londonille ja Milanolle. P.S. Tuun taas ens vuona moikka sua glitteriin kävin moikkaamassa sua jos ma.

    VastaaPoista
  2. Hei Niko, käy ihmees kattomas www.dropdead.co sivuilta sitä hattua! Sielt löytyy aivan älyttömän sulonen kissa(?) hattu, joka on sininen ja mis on korvat! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana Niko! Oot niin symppis♥näyttää nii hyvält toi safka et itelki tulee nälkä! Hyvii joului !:-)

    VastaaPoista
  4. millon vastaat miten sait passin, koska sitä ei myönnetä jossei ole suorittanu sivaria tai armeijaa...kun et vastaa luulenpa että oot valehdellut tarinas....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Passin saamiseksi ei kumpaakaan noista tarvitse suoritta, lukaiseppas esim vaikka poliisin sivulta miten sen passin voi saada :)

      Poista
    2. Joo tää nyt on aika huvittava väite. Nimimerkillä: Lapsena ensimmäisen passinsa saanut. Vai onko anonyymi sitä mieltä että kotimaasta voi matkustaa ulkomaille vasta 19 vuotiaana kun on armeija käyty :D

      Poista
    3. Älä saivartele, jos olet esim yli 20 nk sä ja haet passia, niin et saa sitä ilman sotilaspassia tai esteettömyystodistusta sivarista,,,,etkö juuri äskettäin uusinut passisi,,,,tiedän että ennen armeija-ikää lapsena saatu passi on eri asia.

      Poista
    4. anonyymi opettelee itse lukemaan sieltä poliisin sivulta miten siellä lukee :Passia haettaessa on oltava mukana:

      1 valokuva (enintään 6 kuukautta vanha)
      passi tai henkilökortti (Huom. ei ajokortti)
      alle 18-vuotiaalla hakijalla: jokaisen huoltajan kirjallinen suostumus (mikäli huoltajat eivät ole paikalla passia haettaessa) Huoltajan suostumus -lomake
      18 -30-vuotiaalla miehellä: sotilaspassi, siviilipalvelustodistus tai kutsuntatodistus.

      Poista
    5. Mitä sä horiset lapsena saadusta passista Niko....sun passi VANHENI ELOKUUSSA ja olet uusinut sen Lontoon matkaasi varten....kerroppa miten sait sen ilman esteettömyystodistusta ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Poista
    6. Mun mies on nyt 24vuotias ja ei ole käynyt armeijaa ja silti se kummasti sai ilman mitään todistuksia uuden passin, voitteko kuvitella!?

      Poista
    7. mun kaveri haki passin eikä saanu passia ilman todistusta, niin että puhu pukille

      Poista
    8. Miten armeja liittyy passin saamiseen?

      Poista
    9. elllavv KYSY POLIISILTA ;D

      Poista
  5. Jotkut ihmiset käyvät siis täällä purkamassa omaa pahaa ollaan,jaa jaa.. Yleensä käydään jossain ihan muualla,mutta minkäs teet. Tarviihan nyt jonkun toimia enkelinä näille elämään eksyneille.
    Eniwei, ihanaa joulua sinulle Niko <3
    Olet muru.

    VastaaPoista
  6. iltalehden sivuilla oli eilen juttu siitä, ettet käynyt armeijaa tai sivaria ja jutussa oli linkki blogiisi. huomasitko? :) itse tykkäsin eilisestä armeijapostauksesta kovasti, ja tietty tästäkin :)! minulla on muuten samanlainen hiusöljy, on muuten superhyvä tuote ;) hyvää joulunodotusta sulle ja pusuja myös londonille ja milanolle :*

    VastaaPoista
  7. Onpas herkullisen näköinen ateria :)

    VastaaPoista
  8. Naurattaa miksi tuo armeija-asia on saanut noin paljon huomiota. Eiköhän uutisissa ole pahempiakin juttuja ja oikeita rikollisia :) Olet Niko aivan ihana persoona ja sun blogi on tuonut iloa mun elämään <3

    VastaaPoista
  9. Millon videoo? :-) Oi niin herkullisen näköistä, mikä toi paikka on? Oon yrittäny löytää jotai kunnon hampurilaisravintolaa. Oot ihana niko pus ! <3 :*

    VastaaPoista
  10. Emmä mitään oksenna vaan hehkutan sua, haha! En tajua miten sä aina löydät parhaat ravinolat koko helsingistä. Kai seki on joku sun salasista taidoista:) miss you!

    VastaaPoista
  11. Muista, että eivät kaikki täällä ole vihaajia :) Myös tykkääjiä löytyy. Ainakaan sossupummiks sua ei voi sanoa: sulla on päiväduuni plus heität keikkaa, vielä usein sillon kun muut pitää vapaata! Tsemppiä Niko!

    VastaaPoista
  12. Ihanaa kun jaksat painaa eteenpäin turhia välittämättä tollasista junteista. Kiitos tästä blogista ja hyvää joulua!

    VastaaPoista
  13. Oih, mä kävin vuokatis samas ravintolas (tai siis en samassa, mut saman firman ehheh) ja se ruoka oli kyl nii hyvää, ah!

    VastaaPoista
  14. Ajateltiin että laitettais sulle tulemaan joululahja mut se tulis aika paljon myöhässä, haittaisko? :3
    -Sanna

    VastaaPoista
  15. Hyvä Niko!! Sua ei murenneta turhanpäiväsillä vihaposteilla...ei kukaan aikuinen viitsisi tuollaisia kirjoitella joten varmaan ovat eksyksissä olevia nuoria, mistä tietää ehkä ovat oman seksuaalisuutensa kanssa hukassa ja sen takia purkavat tänne pahaa oloaan! Sinä kun olet niin ihanan sinut itsesi kanssa :)
    Oot huippu Niko!! Ja muuten..tosi mahtava tosi tv- idea toi Niko armeijassa, sun on pakko toteuttaa se ;D

    VastaaPoista
  16. Siiis ootko sä vuokatissa?!

    VastaaPoista
  17. en tulis ikinä "oksentelemaan" tänne sun blogiin :3 oot ihana ! :)

    VastaaPoista
  18. onks sul instagrammia?:) jos nii mikä haluisin rupee seuraa!:)

    VastaaPoista
  19. Vittu pitäs ilmottaa susta poliiseille niin saisit sotilaskarkurin leiman. Sakot ja vankilaa. Tai maastakarkotuksen.

    VastaaPoista
  20. Vittu kellekkään kuulu se mistä joku on passinsa hommannu! Sori oli pakko tulla sanomaan, ku vituttaa nämä s******n anonyymit joiden pitää aina tulla pätemään. Vois nekin hommata oman elämän.

    VastaaPoista
  21. Hanne...Vittu ku passia ei suomessa saa, jossei ole käynyt armeijaa tai sivaria , ni vittu vituttaa nää Nikon kusetukset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh pöh :D nää on niin teidän omia juttuja. Mulla ei ole koskaan ollut ajokorttia tai henkilökorttia että kyllä tässä passin turvin on eletty viimeiset 27 vuotta :,D Kusettaisin ihmisiå ettå mulla on passi ja syystä että?

      Poista
    2. miten olet saanut sen kun siihen vaadittiin sun ikäseltä kaveriltani ( joka on suorittanut toisen) esteettömyystodistus tai sotilaspassi ja sulla ei ole näitä esittää niille, hait sen juuri ja en usko sekuntiakaan ettei kytät vaatinu niit sulta, ellei niillä ole tiedostoissaan et olet vapautettu b-paperein tms...niin millon kerrot mitä sulta kysyttiin siellä, miten olisit eri asia ku muut ikäisesi

      Poista
    3. miksi sä aina SAIVARTELET ? KUKAAN ei ole epäillyt onko sulla passia, me kaikki TIEDETÄÄN et uusit sen just ja kun et ole -muka-suorittanut kumpaakaan ja sut on -muka-unohdettu....poliisien tiedostoissa täytyy olla merkintä sun vapauttamisesta (josta et kerro meille, ku se ei oo niin raflaavaa) tai jos olet epäselvä tapaus sulta nk kaikilta 18-30v miehiltä suomessa vaaditaan sivaripassi, sotilaspassi tai esteettömyystodistus saadakseen passin, montako kertaa tää pitää sulle tavata, tiedän, leikit tyhmää kun et halua vastata kiperään kysymykseen rehellisesti, nk sulla on tapana

      Poista
  22. Voi Niko! Koirat räksyttää mut karavaani kulkee! Love you just the way you are <3 Ootkos helmikuussa ysäribileisiin menossa? Jos, niin saako tulla morjestaan?

    VastaaPoista
  23. EI varmaan aikuinen mies syö sisällä lakki päässä.

    VastaaPoista
  24. Hey There. I found your blog using msn. This
    is a very well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your
    useful info. Thanks for the post. I'll certainly comeback.

    Also visit my site ... Megapolis Hack

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com