maanantai 10. helmikuuta 2014

OBS! älä katso tätä postausta nälkäisenä!


Edelliseen postaukseen yli 500 kommenttia. Te totisesti näytitte jälleen voimanne ja saitte mut piristymään. Tässä nyt pläjäys kuvia sieltä Tanskasta. Suosittelen että jos olet nälkäinen.. nyt tässä vaiheessa käännyt pois blogistani. Nyt herkutellaan (..hieman viiveellä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan). Juotiin kolmen vuoruokauden aikana tuhottoman monta lasillista punaviiniä..valkoviiniä..bisseä.. ja yllättävää, mutta Tanskassa siiderin tilaaminen oli aika työn ja tuskan takana ravintoloissa! :o

Täällä kotimaassa ei ole tottunut siihen että illastetaan niin että perse puutuu penkkiin kiinni, mutta Tanskassa sekin meni. Toisinaan huomattiin että oltiin istuttu ruuan äärellä peräti neljä tuntia. Voi että oli hauskaa! Aina kun olin yksin.. (mitä tapahtui hyvin harvoin) napsin mitä oudoimpia kuvia. Yhtenä iltana tuossa vastakkaisessa talossa oli ihan hitokseen porukkaa ja niin mielenkiintoisen oloiset bileet että ois tehnyt mieli hyppää menoon mukaan. Harmikseni olin bilettänyt jo kaksi iltaa joten näin ihan hyvänä ratkaisuna välillä nukkuakkin. Nautittiin kivoista illoista, hyvistä ruuista ja mikä kivointa, solmittiin kivoja uusia suhteita ihan mielettömiin ihmisiin :) Milloin uusiksi?

5 kommenttia:

 1. Uu ihania kuvia! Oli varmast upee reissu:3! +Upeet korut sulla, mistä oot ostanu;)? Pus:*

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Onneks söin justiin ruoan, ni ei tee mieli :D Mä en tiedä, että näetkö edes tätä kommenttia mutta laitan joka tapauksessa. Onko sulle jäänyt erästä tyttöä mieleen, joka tuli vierailemaan Helsingin Glitterissä viimekesänä. Tämä tyttö (siis minä) osti nutturadonitsin ja palvelit mua sitten silloin. Kassalle kun menin ja laitoin siihen ostokset, kysyit multa että : " onks sul niit hengittävii pinnei? " Näin sut ekaa kertaa livenä siloin, ja en ollut ikinä aikaisemmin kuullutkaan mistään hengitttävistä pinneistä. En meinannut sanaa saada suustani kun meinas ruveta naurattamaan ja tuhat ajatusta pyöri mielessäni. Luulin, että se varmaan jokaiselle televisiosta tuttu Niko Saarinen alkoi saman tien heittämään läppää! :D Sitten kysyin että mitä ne on, ja veit minut niiden pinnien luokse ja kerroit että miten niitä käytetään jne. Otin sellaisen pinnipaketin sitten, maksoin ostokseni ja lähdin kaupasta. Jäi vain hirmuisesti harmittamaan kun en kehdannut ottaa yhteiskuvaa tai pyytää sun nimmaria, kun olin niin tyhmänä esittänyt sellaisen kysymyksen.. :D Ajattelin vain, että muistatkohan sä itse sitä kohtausta tai mua? :)

  VastaaPoista
 3. Oh haluan syömään johonkin hienoon ravintolaan heti. nälkä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä noita kuvia katsellessa tulee nälkä väkisinki! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com