maanantai 10. helmikuuta 2014

Söpö uutuus!


Tämä söpöliini ansaitsi mielestäni ihan oman postauksen. Kaikki tietää (ellei tiedä niin nyt tietää) että olen hulluna risteihin. Oli ne sitten koruissa tai ihan missä tahansa niin meitsi on ihan fiiliksissä. Mulla on myös pienoinen fetissi lompakkoihin. Vaihtelen tosi usein lompakoita ja pussukoita. Tän takia olenkin joskus ihan kuseessa, koska mulla on kortit milloin missäkin. Sit toisinaan mulla on aikakausia että kuljetan mukana vaan pelkkää visaa ja matkakorttia. Nyt sitten kolahti ja kunnolla. 


Lompakko jossa on ristejä. KUINKA HEMMETIN COOL tää on? No siis jos multa kysytään niin tässä on perseaukisen kiva kantaa kolikoita. Ja kaulalla jälleen uusi koru. Kaikesta yrityksestä huolimatta en onnistunut löytämään sitä kauppaa googlesta josta sen ostin. Kyse on kuitenkin jostain ruotsalaisesta ketjusta ja niillä oli joku mieletön kamppis menossa jossa korut makso vaan 25 kruunua. Mitä se nyt sitten tekee euroissa? Ei juuri mitään. 

Lompakon puolestaan löysin SIX -nimisestä kaupasta jolla on mielettömästi myymälöitä ympäri eurooppaa mutta ei tietenkään täällä meillä. Höhö! 

10 kommenttia:

 1. Jes! :) Hyvä Niko. Mukavaa, että löysit mieleisen lompakon!

  VastaaPoista
 2. Sulla on huikeen hyvä tyylitaju!! Magee lompsa! :)

  VastaaPoista
 3. Mahottomn mielettömän magee lompsu! Ite oon ihan totaalisesti hurahtanu noihin risheihin ja mulla on jotkut viidet korvakorut kuusi kaulakorua neljä paitaa joissa komeilee risti ettei useampikin. Voisitko millään vielä laittaa linkin juuri TUOHON lompsaan.

  VastaaPoista
 4. On pikkasen magee lompakko :D Mulle kans !

  VastaaPoista
 5. Ihanan näkönen lompakko :)

  VastaaPoista
 6. Tota lompakkoa ei ollut siellä netissä eli en voi suoraa linkkausta siihen laittaa :) Se oli kuitenkin heidän myymälästään tuolta Köpiksestä ja hintaa taisi olla jtn alle 15 euroa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että mieleisen lompakon löysit, muru. :*

  VastaaPoista
 8. lol Kyllä on homomainen lompsa.

  VastaaPoista
 9. Mitäs jos kokeilisit "penaalia" välillä

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com