sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

27 vuorokautta..


Vielä / enää 27 vuorokautta. 

Eli 2 332 800 sekunttia = 38 880 minuuttia = 648 tuntia !


AHAHHAAH. Jos joku miettii kuinka tylsä elämä ihmisellä on että se laskee sekunnit siihen kun sen loma alkaa niin kerrottakoon teille että netissä on laskuri johon syöttää vaan päivämäärän & kone tekee työn puolestasi :). 


Odottavan aika on aina pitkä, mutta onneksi seuraavat viikot tulee menemään aika pitkälti töiden parissa joten ei jää aikaa laskea näitä sekuntteja täällä kotona. Ennen reissua pitäisi vielä käydä pyörähtämässä: 

Lauantai (12.4) Kalajoki - Dyyni 

Torstai (17.4) Vantaa - Pormestari 

Perjantai (18.4) Salo - Rikala 

Lauantai (19.4) Aura - Haarikka 

Lauantai (26.) Harjavalta - Night Factory 


Huomenna mä haastan itseni sellaiseen haasteeseen että mun blogi todellakin alkaa elämään ja kamera kulkemaan mukana. Luvassa olisi siis jotain muutakin materiaalia kuin tuolta  instagramista poimittua.

Edellisessä postauksessa oli puhelin myynnissä ja se lopulta sitten löysi uuden omistajan heti saman illan aikana. Jos ja kun ihmisiä kiinnostaa niin hinta oli lopulta 180 euroa. Tottakai seuraavana päivänä sähköpostissa oli tarjouksia jotka alkoivat jo kakkosella. Ei haittaa, pääasia että se ei roiku täällä mun nurkissa pölyttymässä. 

Olen tänä vuonna käynyt postissa tasan muutaman kerran ja pahoittelen että minulle lähtetyt kirjeet / paketit on lähetetty teille päin takaisin. Postissa niitä säilytetään tosiaan vain sen viikon verran. Nyt jatkossa pidän sunnuntaisin sellaisen päivän että haen minulle lähetetyt jutut kotiin.

Eli Niko Saarinen, Posti Restante, 00320 Helsinki Äh! Maanantait ei oo yhtään mun päiviä, mutta ei auta.. Nukkumaan on mentävä sillä huomenna jälleen kello soi 06.55 :/ Öitä! 

7 kommenttia:

 1. JESS! Harjavallassa nähdään! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva Milanosta! :D Maanantait on kyllä tyhmiä. Mutta oot ihana, ja niiiin ansaitset ton loman!

  VastaaPoista
 3. Minne päin oot menossa reissuun? Täällä myös odotetaan päiviä laskemalla turkin reissua! :D

  VastaaPoista
 4. Onko Helsingin glittereissä kuinka kalliit iphone 4s kuoret? :) mielenkiinnolla kysyn jos oon tulossa kesällä käymään siellä täältä lapista :) Ois muuten aivan mahtavaa jos näkisin sinut jossakin kadulla :) <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com