maanantai 7. huhtikuuta 2014

Voihan turhamaisuus!


Ihanaa pitkästä aikaa kirjoittaa ja kuvata jotain niinkin pinnallista kuin omia iphoneen hankittuja kuoria :D! Tässä nyt on tosiaan kelkkaa käännetty ja hylätty Samsung, jonka kanssa meillä oli pitkä historia ja tulihan sitä hankittua neljä luuria kyseiseltä merkiltä. Ajattelin että otan nyt pienen aikalisän ja kokeilen suhdetta iphoneen. Edelleenkin pidän molemmat linjat avoinna. Seuraava puhelimeni on joko Galaxy 5 tai sitten iphone 6. Sitä mukaan kun mä kotiutan kotiini noita kuoria niin oon aina vaan vakuuttuneempi siitä että iphoneen on saatavilla kaikki, siis ihan kaikki. 


Hitto tää on kätevä muuten lenkillä! Ja mähän nykyisin lenkkeilen. Ha. Kun sijoittaa sen muutaman euron tämmöseen niin pakkohan se on tuolla lenkkipolulla näyttäytyä edes kerran viikossa. 


Kaikki kuvissa nähtävät kuoret on Glitteristä. Oon nyt koittanut vältellä jokaista nettikauppaa että en tilaisi kotiin yhtäkään härpäkettä tälle puhelimelle. Harmikseni mä en kuitenkaan voi työpaikallani vältellä näitä.. 

Klikkasin itseni jonnekkin MiniInTheBox.com verkkokauppaan ja meinasin saada sydänkohtauksen. Sitä kuorten määrää! LOL.

Kun ihminen on materialisti niin se vaan on. Mä en mahda itselleni mitään. Jotku sanoo että ihmisen vaarallisin paikka on koti ja sinne moni kuolee. Jos mä joskus kuolen asuntooni (..ainakin jos sen pinta-ala on tämä huikea 24) niin mua tuskin löydetään täältä kaiken romppeen keskeltä.

14 kommenttia:

 1. Aww ihania kuoria! <3 paljon sulla makso toi iPhone?

  VastaaPoista
 2. Ihana lukea blogiasi pitkästä aikaa ajan kanssa!! Tää mun kommentti tulee anonyyminä koska en just nyt tähäm hätään muista mun salaaanaa, että saisin tän näkymään omana itseäni :dd nyt muistan taas kuinka mukava blogiasi on lukea säännöllisesti joten jatkan sitä taas, jatka samaan malliin! :) mutta osta Samsung seuraavaksi, suosittelen :Dd

  VastaaPoista
 3. Niko mie oon löytäny just saman sivun ja ihastellu sieltä kuoria kans tähän omaan omppu femmaan mutta tulis aika kalliiks tilata yksin.. Tilataanko yhdessä kuoria sieltä? :)

  VastaaPoista
 4. Tuosta kyseisestä nettikaupasta kestää kuorien saapuminen useita viikkoja ja koska ne tulee Kiinasta tulee mukaan rahti maksut joiden kanssa saa sit taas väsätä.. Toki tämä on vain mun kokemus enkä tiedä olenko ainoa.

  VastaaPoista
 5. Mä oon ainaki tilannu kaikki mun kuoret tuolta sivustolta eikä mulla kestäny kuorten saamisessa ku pari viikkoa :D sit tilasin hudomishopista kans kuoria ja siellä kesti suunnilleen saman verran tulla ne kuoret. :D mut joo, musta tuntuu että iphoneille on paljo enemmän kuoria tarjolla ku samsungin kännyköille. Ja se ärsyttääki mua ihan hirveesti, koska mä omistan samsung s4:n :D

  VastaaPoista
 6. Ei hemmetti niko noita tiikerikuoria! :D:D

  VastaaPoista
 7. Paljon maksoit tosta sun iPhonesta? :) Ja noi kuoret on ihania!

  VastaaPoista
 8. Olen itsekkin tilannut kerran tuolta MiniInTheBoxista kahdet kuoret puhelimelleni. Toiset kyllä olivat hyvät mutta toiset olivat ihan väärää mallia (vaikka oikein tilasin) , petyin kyllä kun oli muuten niin kivat !

  VastaaPoista
 9. Oon tilannu monesti tuota miniintheboxista ja about vähä reilu viikossa kyllä tullut ja ei oo ollu mitään ongelmia(: suosittelen!

  VastaaPoista
 10. Pakko tulla antamaa palautetta tost Glitterin kuoristi mihin saa noita kortteja (visaa, bussilippuu tai ajokorttii yms) ETTE SITTE PIENEMPIÄ TASKUJA OO SAANU SIIHE?! -.-
  Meinas mennä nimittäi visa poikki ku yrittin ottaa sitä pois kuorista. Korvaako Glitteri mun kortit jos ne hajoaa? -.- P.S Ei nimittäi kauheesti huvittas maksaa ajokortista uudestaan 60e! jos yritän ottaa sitä veke kuorista ja se meneeki poikki......................................................................................

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on kysyttävää Glitteristä / sen tuotteista niin kehottaisin ottamaan yhteyttä kyseiseen yritykseen :) Mä bloggaan blogissani yksityishenkilönä ja tämä blogi ei ole millään tavalla sidoksissa kyseiseen yritykseen tai sen tuotteisiin :)

   Toivottavasti ymmärrät! :)

   Poista
  2. Puhutko kenties mopokortista? Ei kai kukaan täysikäinen käy glitterissa.

   Poista
 11. Kurkatkaapa tänne, http://www.nunuco.fi. Kuoria myös Samsungille! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com