perjantai 6. kesäkuuta 2014

On mullakin murheet..


Aina ei mee kaikki kuten elokuvissa. Koitin tätä päivää vapaaksi ihan viimeiseen asti, mutta onnistumatta. Tällästä tää sitten toisinaan on. Tuntuu että kesäksi on ihan liiaksi kaikkea. Meillä on huomenna (lauantaina) keikka tuolla Imatralla ja oli tarkoitus lähteä sinne tänään jo kavereiden kanssa ajelemaan.. no mutta kaverit meni ja mä jäin :) En kuitenkaan valita, sillä mä jaksan edelleenkin olla yhtä suurta hymyä! (lue eilinen postaus). Huomenna sitten tehdään reissu Imatralle ja meitä voikin bongailla illemmalla paikallisesta yökerhosta jossa meillä on tositv-kiertue! Ja keikan jälkeen heitetään vähän vapaalle ;) 

Onneksi (ehkä) missasin reissun tältä päivältä, koska eihän vanha enää kahta päivää jaksa..

..koitan kerää voimia tulevaan Juhannukseen! Meidän suunnitelmat on vihdoinkin lyöty lukkoon. Tapansa mukaan ne pomppi tässä muutaman viikon Kalajoki-Himos-Viro-Barcelona-Mökki-Koti-Mökki akselilla. Lopulta ne sitten pysähtyi tuohon mökin kohdalle. Eikä minkä tahansa mökin kohdalle.. vaan mökkiin jossa ei ole sähköjä! Siis mä päätin viidakon tähtösten jälkeen että en koskaan enää ole paikassa missä ei ole sähköjä, mutta tässä sitä ollaan. 

Onneksi tekniikka on kehittynyt ja mut houkuteltiin mukaan jonku laitteen avulla joka ladataan kotona täyteen & kun sen lykkää puhelimeen niin se lataa sen hetkessä ilman sähköjä. Mikä parasta tämän voi tehdä seitsemän kertaa. Eli mä saan lisätä instagramiin kuvia ja ylläpitää mun facebookkia. Haha! Olin ostamassa omaakin tämmöistä "laitetta" kunnes kuulin sen hinnan hipovan sataa euroa. Päätin että mä en oikeesti voi olla niin koukussa tähän kaikkeen. Enkä mä oikeesti olekkaan ;) 

Ostolakko (!?)

Kerroin teille eilen blogissa että olen ostolakossa. Tänään sitten töissä ihastuin jenkkihuiviin joka mun tietenkin oli pakko saada..vaan empä saanut! Mun ihana työkaveri oli lukenut mun blogia ja muistutti mua diilistä jonka tein eilen. Jos mä siis ostan jotain, mun pitää ennen sitä hävittää kaksi asiaa. 

Sinne jäi jenkkihuivi ja sormukset.. Ihan hyvä näin, koska mitään niistä en olisi ihan oikeasti tarvinnut. 


Nyt mulla on menossa "pakkomielle" aito hopeaan. 

No tänään Maijun vuoksi jäi ostokset tekemättä. Lähin käveleen töistä ja te ette ikinä usko mistä mä löysin itseni? Pesuaineiden kimpusta lähimmästä ässästä. Hahahahaha. Vakuutin itselleni että näitä mä ihan oikeasti tarviin ja mun ei tarvi heittää mitään pois jos hieman uusin varastoja, koska onhan mulla nyt toi uusi konekkin tuolla vessassa. LOL. Enkä mä ihan oikeasti ois näitäkään nyt just tähän hätään tarvinnut..mutta..


Tein jotain hieman harvinaista ja valitsin näitä Rainbow -tuotteita. Mä meinaan aloin hieman tutkimaan hintoja ja ajattelin että säästetään tässä nyt muutama euro. Comfortin huuhteluaine oli niin taivaallisen tuoksuinen että tän kohdalla mä en voinut säästää senttiäkään vaan mun oli pakko saada se. Nyt mä täällä sitten istun kotona ihan vauhkona kun en pääse pesemään pyykkiä enää tänä iltana :D


Suihkugeelit on myös mun heikkous.. niitä pitää olla ja montaa erinlaista! Voi sitten aina tilanteen mukaan mennä noiden tuoksujen kanssa. 

Ihanaa kun nää on sitten tämmösiä ostoksia mitä voi perustella itselleen ja Maijulle! Kulutustavaraa katsos ;) 


Rakastan tuoksuja ja nää on viimeisimmät hankinnat. Kun meette maahan jossa on Primark niin muistakaa että sieltä saa paljon muutakin kuin vaatteita! Jos toi pulju tulisi Suomeen niin mä olisin konkurssissa. Ei auta. 


Viimeisenä mun on esiteltävä lintulauta joka mulla on parvekkeella :D En vaan voi olla nauramatta tolle. Se on niin mahtava! Saarisen parvekkeella tipeillä on kyllä ihan mahtavat puitteet. Kiitos vaan ihanalle lukijalle joka tämän mulle lähetti kotiin. Tiki Bar is open :D

Tämmöiset murheet ja tarinat tälle illalle. Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti näen edes jonku teistä lukijoista huomenna siellä ihmeellisessä ja paljon kehutussa Imatralla :) 


7 kommenttia:

 1. Nytkun tossa ostolakossa oot ja häkkikomero pursuilee tavaraa, mikset laittas kirppispöytää pystyy?
  Kirppareillaki eiksne oo vaan jotain vähän päälle 20€/pöytä viikoks. Ja samalla sinne voi laittaa niitä vanhoja koruja niin saat ostettua uusia :D
  Kivaa muutes että oot alkanu kirjotteleen tänne useemmin. Lämmintä kesää sulle (:

  VastaaPoista
 2. todella säälittävää..

  VastaaPoista
 3. sori, jos oot aiemmin kertonu ku en oo päässy käymää tääl vähää aikaa, mut teetkö enää videoita ja jos teet niin milloin on tulossa? :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com