keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Love and peace!

Pieni porkkana tähän alkuun! Jos et osaa lukea / et halua lukea / sua ei kiinnosta mun ajattelut "julmasta maailmasta jonka muotiblogit pelastaa" ..niin rullaa blogin loppuun sieltä löytyy lisää näitä itselaukaisimella otettuja kuvia joita mä nyt opettelen ottamaan ja oon ihan koukussa! Haha.


Mä oon varmana siirtynyt vuoteen 1995 tai jotain? Ostin nimittäin eilen keskustasta tarroja joilla koristelin mun puhelimen kannen. Kotona mulle tietenkin naurettiin ja todettiin että rahat voi käyttää fiksumminkin, kuten vaikka vuokran maksuun joka on muuten jälleen myöhässä, mutta mä osoitan mieltä taloyhtiölle..koska meidän naapurit on tyhmiä (tai ei kaikki,mutta noi yhdet jehovat/serkukset/sisarukset joilla on yhteinen lapsi, EMT?). Lisäksi mä oon alkanut seuraamaan muotiblogeja joita pitää nuoret tytöt. Ne kuvaa kynsiään, ripsiään, nelly.fi:n ostoksiaan & ne blogit on kaikki toistensa kopioita, tottakai siellä on joukossa ihan tosi koukuttaviakin yksilöitä. Käyttäydyn siis todellakin 25-vuotiaan miehen tavoin. Oon koittanut metsästää miesten blogeja, mutta niitä on vaikea löytää tai siis ehkä mulla on hakusessa miehen blogi joka on hetero. Onkohan sellaista edes olemassa? Kyllä mä tiedän että heteroita kai vielä on.. mutta siis bloggaako ne?

Blogilista.fi on kiva paikka bongata hyviä blogeja tai ainakin suosittuja sellaisia. Nostan hattua kaikille suosituimmille bloggaajille, koska ne on taviksia jotka on onnistuneet tekemään elämästään niin koukuttavaa että niiden blogia seuraa tuhannet ja taas tuhannet ihmiset. Se on todella paljon tämän kokoisessa maassa. Ne on tehnyt itsestään blogiensa kautta ns."julkkiksia", koska tein hieman taustatutkimusta ja huomasin että todella monen bloggaajan kommenteista löytyi seuraavia:

"Näin sut eilen kampissa! Oot ihkuraksupoksudaa!"
"Saaks sulle tulla puhumaan jos törmään suhun keskustassa?"
"Jee, sain sun kanssa yhteiskuvan yks päivä muistax?"

Ok, jos mä saisin valita niin ehkä minäkin haluaisin olla tunnettu blogini kautta enkä sen kautta että olen näyttänyt penikseni humalassa tv:ssä. Olisi ihanaa saada nelly.fi -sivustolta satanen shoppailurahaa, eikä seiska.fi -sivulta 77 euroa siitä että joutui putkaan ja sekoili julkisesti humalassa. Aina ei mee nallekarkit tasan. Eli kaikki kunnioitus ihmisille jotka antavat elämänsä blogien kautta lukijoilleen, koska ihan oikeasti näitä tarvitaan! Blogeista on kiva imaista inspiraatioita ja mielummin mä oikeasti kulutan netissä vietetyn ajan muutaman hyvän blogin kimpussa kun luen ilta-lehden verkkosivuja jotka mässäilevät maailman pahuudella ja  kertovat päivästä toiseen sairaampia juttuja ihmiskunnasta. Tottakai ei saa sulkea silmiään siltä että maailma on paha ja täällä tapetaan,raiskataan,kidutetaan,petetään,jätetään ja vaikka mitä.. Mutta asioiden turha mässäily on kamalaa ja julmaa, jotenkin musta tuntuu että media myös osakseen saa aikaan asioita tapahtuvaksi.

Uskon että sekopäät ympäri maailmaa saattavat saada sen viimeisen inspiraationsa teoillensa juuri median vuoksi. Ei riitä se että kirjoitetaan yksi otsikko vaan niitä kirjoitetaan tuhat! Miettikää esim. Norjassa tapahtuneita hirmutekoja ne lööpit täällä meillä ja muualla meni ihan överiksi.

"Norjan tappaja fanitti Euroviisuja" -uutinen oli minun mielestä pohjanoteeraus. Se on sivustojen julma tapa hankkia klikkauksia itselleen. Ketä kiinnostaa? Tai no.. kaikkiahan se kiinnosti, koska asia oli pinnalla, mutta eikö tuo ole jo hieman julmaa ja mautonta? Miettikää niitä nuoria jotka tuonkin uutisen aikana kamppailivat hengestään sairaaloissa ympäri Norjan kun samaan aikaa ihmiset ympäri maailman saivat vain lisätietoja siitä kuka heidät oli tuntia aikaisemmin meinannut teurastaa hengiltä.. Huoh!

Anteeksi purkautumiseni, mutta kai mä haluan itselleni todistella että blogien seuraaminen on nyt mulla pinnalla.. koska mä oikeasti olen päättänyt että en klikkaile tälläisiä uutisia enää auki ja koitan omalta osaltani  viestittää että nämä mediahuomiot sairaille ihmisille saattavat vain pahentaa asioita maailmassa. Ja sen ajan netissä voi käyttää paremminkin:)

Mä elän siis ehkä uutispimennossa ja kokkailen Xenia's Day -blogin mukaan, mutta tää on mun mielestä turvallisempaa ja mä toivon ainakin että tuonne blogiin ei koskaan ilmesty massamurhaajien euroviisu lemppareita tai mitään vastaavaa. Tätä reseptiä me eilen sovellettiin täällä kotosalla ja ai että oli hyvää! Nakitkin mä valmiiksi ostin, mutta meidän kokki päätti vaihtaa ne kanaksi.. no kelpas mulle & nannaa oli. Eli kiitoksia inspiraatiosta ja käykäähän tekin tsekkailemassa!

Lisäksi eilen aloin opettelemaan sitä hemmetin itselaukaisinta kamerassa ja se oli niin hemmetin mukavaa että tää päivähän on mennyt kuin siivillä kun ajattelin ottaa pari kuvaa aamustani ja mä siis alan kokoajan vaan kehittymään ja..ja.. Tänään mä meinaan oppia taas jotain uutta kamerastamme!


Mun tupakkatauot eilen töissä venähti tooooooosi pitkäksi, koska halusin kuvata itseäni ihanan lumisissa maisemissa. Oikeesti täällä meillä on nyt niin lumista ja luonto ehkä kauneimmillaan että kyllähän näitä maisemia kelpaa esitellä! Oon kuitenkin tosi luottavaisin mielin, koska kuulin juuri että lennetään ehkä Leville muutaman kuukauden päästä ja mökkikin on jo ilmeisestä varattu.. ja voin vaan kuvitella kuinka lumista ja ihanaa siellä on:)


Ostin eilen ihan super kivan kaulaliinan Jack And Jones -myymälästä ja tietenkin -50%. Oi että tuohon oli kiva kääriytyä kun oltiin lähdössä koirien kanssa ulos. Jos joku ihmettelee asunnomme sottaista ilmettä niin sanottakoon että mulla on pyykkipäivä ja meillä oli viime yönä yövieras joka nukkui sohvalla ja siksi siellä on vilttiä ja tyynyä ihan mytyssä:)



Mä oon sitä mieltä että Londonista saa parempia kuvia tällä sarjakuvauksella, koska se ei tykkää yhtään kameroista.. nyt se raukka ei tosin tajunnut että me otetaan kuvia kun ei ollut salamaa ja kamerakin lepäsi pöydän päällä eikä kenenkään kädessä. Mutta se on fiksu koira ja tästä lystistä mä en varmana kauaa saa nauttia, pian se tajuaa ja ei enää tuu mun syliin.. Että tämmöstä meillä:)

Nyt mä alan hieman fiksailemaan tätä kotia tosiaan kondikseen ja miettimään että houkuttelenko mä jonku illalla mun kanssa muutamalle drinksulle kun mulla on vapaapäivä pitkästä aikaa tiedossa. Love ya!

14 kommenttia:

  1. näytät oikeesti nuoremmalta kuin 25-vuotiaalta:o

    VastaaPoista
  2. Katoin ensin et London syö sun kättä :Dd
    Sulosia ootte (:

    VastaaPoista
  3. näitä sun kuvias on tosi kiva katella :) ! sulosia ootte londonin kans:>

    VastaaPoista
  4. Täytyypä sanoa että sun blogi on oikeesti kyllä just siitä koukuttavimmasta päästä! Esim tää postaus oli tosi hyvä, oot selvästi miettinyt noita juttuja ja on tosi mahtavaa lukee tällästä kaikkien "tusina blogien" jälkeen.
    Ketään toki väheksymättä, mutta monet blogit vaan kulkee niin saman kaavan kautta ja on liian "kiiltokuvamaisia".

    VastaaPoista
  5. tää on niin sairaan hyvää viihdykettä! :)

    VastaaPoista
  6. tekisitkö kotiesittelyn? monissa niissä suosituissaki blogeissa on.

    VastaaPoista
  7. Juu, katsellaan heti kun saadaan tämä tip-top-tip-top kuntoon niin voin sen teille esitellä kotiesittelyn muodossa:)

    <3lla Niko

    VastaaPoista
  8. http://www.aleksi-r.com/

    Oisko tollanen blogi sun mieleen? :D

    VastaaPoista
  9. Lilja:

    Mä olen itseasiassa käynyt kurkkaamassa tuon http://www.aleksi-r.com/ -blogin ja se oli ihan törkeen magee! Ainoa vaan että mä edelleen etsin siis blogia jota kirjoittaa heteromies/poika. Enhän mä siis tiedä..mutta voisin veikata että tuonkin blogin takaa löytyy yksi "meikäläisistä", mutta lemppareissa on siis jo:)

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti sait jonkun mukaan parille. =) ettei tarvii ihan yksin koirien kanssa viettää vapaa iltaa.
    Ois kiva saada kokonainen lista siitä mitä sä eilen sit sait ostettuu ja mihin hintaan ;) jos vaikka ite joku nappais ;)

    VastaaPoista
  11. http://onelifeshopit.blogspot.com/

    Oootko tota lukenut?

    VastaaPoista
  12. aaww.. sun koirat on nii söpöjä!!

    VastaaPoista
  13. Tässä ois mun kahen kaverin yhteinen blogi ja kummatki ihan heteroita! Kannattaa kattoo nimittäin on kyllä ihan hausks blogi noilta kahdelta :D
    Kirjota googleen vaan swornbrothers ni sieltä pitäis tulla en pystyny laittamaan linnkkiä ku tää nyt haluu jotain temppuillla :p!

    VastaaPoista
  14. kiitti niko, pilasit taas miun tän päivän lenkkeilyt... Olin just lähdössä juoksemaan, kunnes ajattelin että vilkasen ihan nopsaan sun blogia, ja tässä sitä nyt ollaan. Urheilu jäi tältä päivältä sit :D kohta jo pitää töihinki lähteä. :D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com