torstai 5. tammikuuta 2012

Pikainen kaupunkiloma tulisi tarpeeseen..


Wou, sain vihdoinkin unta & kiitos mahtavista vinkeistä - lisää saa laittaa tulemaan, koska tätä rytmiä EI tosiaan päivässä korjata. Nukuin sitten lopulta 13-16 ja 18-22, haloo? Täällä mä itkin mun univaikeuksia tänään. Mä laskin lampaiden sijaan lentoaikatauluja ja pohdin että mun olisi pakko päästä 10-13.1 pienelle lomalle. Eli tommoinen kolmen yön kaupunkiloma oli hakusessa. Tukholma - Köpis - Lontoo nämä mulla nyt jotenkin on pyörinyt päässä. Ja jälkimmäisessä en ole koskaan käynyt että sikälimikäli.

Noita äkkilähtö juttuja löytyy netistä aivan suunnattoman paljon ja hinnat vaihtelee tunnin välein ja noita nettisivuja on ihan turhan vaikee käyttää. Joten lähdin taas tuonne Android Markettiin selailemaan että voisko siellä joku sovellus vastata mun toiveita?

Ja PIM! Skycanner löytyi ja toi on ehkä maailman yksinketaisin ja nopein sovellus. Valitset haluamasi lentokentän mistä lennät, määränpäähän voit laittaa haluamasi maan tai sitten voit jättää sen avoimeksi milloinka tuo puhelin vajaassa 30 sekunnissa on etsinyt kaikki lennot, järjestänyt ne hinnan mukaan ja sitten vain klikkailemaan.


 *) kuvat saa isommaksi klikkaamalla.

Jatkossa varaan kyllä reissuni tämän kautta ja siis sun aikaisemmat haut jää tuonne talteen joten voit halutessasi päivittää sovellusta tietyin väliajoin, koska noi hinnat tosiaan vaihtelee. Parhaimmillaan mä olen tänään siis löytänyt lennot Ruotsiin 29€ , Tanskaan 49€ ja Lontooseen 98€.

Nyt multa puuttuu enää matkaseura ja se varmuus että joku lähtis mun kanssa 10. päivä reissuun. Tosin näiden univaikeuksieni vuoksi en ole oikeen ollut kontaktissa ulkomaailmaan tänään, joten jospa tämä tästä.. Mä oon ihan varma että muutaman päivän reissu piristäisi ja varmana kolmen päivän kiertelyn ja kaartelun jälkeen nukkuisin täällä kotimaassa kuin tukki. Lähettäiskö?


Mä oon hakenut lentoja jo helmikuulle ja kesällekkin, tällä siis voi mennä niin pitkälle kuin haluaa. Lisäksi jos jättää päivämäärät avoimeksi niin voit laittaa vaan pelkän kuukauden milloin pääset sellaisen taulukon avulla valitsemaan halvimpia lentopäiviä. Ellet tiennyt niin tiistaina lento voi maksaa 230€ ja keskiviikkona 100€ eli hinnat vaihtelee aivan julmetusti. Eli jos vaan mahdollista noita omia reissujaan kannattaa ihan jo hintojenkin perusteella hieman suunnitella.

PS. Huomenna kun on pyhäpäivä, taas. Niin mä ajattelin kokeilla sitä unta sillä että otan kouraan jonku maailman tylsimmän kirjan ja alan lukemaan sitä. Ilmeisesti äärettömän monella toiminut tämäkin. Joku siellä jo ehdotteli että alkaisin lukemaan laitteiden käyttöoppaita :D ootte uskomattomia!

Jatkan tukka pystyssä tässä läppärillä vielä hetken ja sitten ryntään suihkuun ja pian on siis taas töihin lähtö! Eli meitsi viettää pyhää maikkarin yössä, kun taas se varmana ootte jo juhlimassa huomista vapaata jossain mukavassa baarissa?

7 kommenttia:

 1. Eiku Tiia tää kerää kaikki samat lennot ja plus sata muuta kuin noi napsu.fi / muut sivut:) Eli tää on yhtäkuin, mutta ihan hitusen verran nopeempaa toimintaa ja löytää lentoja vielä halvemmin, koska on itsenäinen sovellus :)

  VastaaPoista
 2. univaikeuksiin auttaa tämmönen: meet pötköttämään sängylle niin leveesti ja rennosti niin että jalat ja kädet on levällään pitkin sänkyä, sitten pistät esim tämän ( http://www.youtube.com/watch?v=52-N3fSiXhc ) soimaan ja silmät kiinni. tässä videolla se muija joka puhuu on ehkä vähän ärsyttävä mutta kun oot kuunnellu tän ni lopussa tuntuu NIIN rentoutuneelta ja väsyneeltä! suosittelen.

  VastaaPoista
 3. kenen kanssa sä seurustelet ?

  VastaaPoista
 4. Oi oi aivan mahtava sovellus vinkki ;) oli pakko mennä itekki lataamaa :) kun itselläkin semmosta "pientä" matka kuumetta on :D

  VastaaPoista
 5. Käskit laittaa jtn kommenttia että voit lukee mun blogia ;P

  -uninen,muistat kai =D

  VastaaPoista
 6. Ite teen yötyötä aina 3 yötä peräkkäin. Yleensä ei ole ongelma se yövuoron päälle nukkuminen, mut vapaiden alkaessa rytmin kääntäminen on hankalaa. Kun ei malta nukkua viimeisen yövuoron jälkeen vaan muutamaa tuntia et pääsisi taas illalla "ajoissa" nukkumaan.

  Jos ei nukuta yövuoron päälle niin ite en ehkä yrittäs väkisin nukkua.
  Lämmin pitkä suihku tai rentouttava sauna?
  unilääkkeitä/rauhottavia vasta viime hädässä. Niistä sää fyysisen riippuvuuden lisäksi helposti henkisen riippuvuuden. Univaikeus-> pelko ettei TAASKAAN saa unta-> uni ei tule ilman lääkettä-> lääke. kierre on valmis.

  Jos haluaa nukahtaa niin ei kannata tehdä mitään mikä jotenkin "kiihdyttää" ja "virkistää". Esim kun tuut duunista niin ei ehkä kannata avata tietokonetta, kuunnella mitään reipasta musaa tai muutenkaan koittaa saada aikaan mitään :D

  ja jos se tosiaan ei se uni tuu, niin ei kannata jäädä sänkyyn pyörimään. Se ahdistaa lisää.
  Sit vana ylös ja odotteleen sitä kun alkaa väsyttää, edelleen vaan rauhallisia juttuja puuhaillen.
  Esim vuorokauden valvomiseen ei oikeesti "kuole" tai "sekoa", vaikka se todella inhottavaa onkin. :P

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com