keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Taivaalliset tortillat alle 15 minuutissa!


Jokainen meistä lupaa aina aloittaa "terveellisemmät elämäntavat" kun vuosi vaihtuu. Mitä se sitten ikinä pitääkään sisällään. Itselläni se tarkoittaa että toisinaan valitsen rappuset hissin sijasta ja niin teinkin tänään. Sehän ei totisesti ehkä sitten ollut paras mahdollinen veto, koska olin matkalla kauppaan.. Tulin sitten kotiin kauppakassien kanssa ja tässä vaiheessa mä sitten otin sen hissin ja huomasin suuresta peilistä (jollainen hisseissä yleensä on) että minulla oli naamallani hammastahnat. Hehe. Sen siitä saa kun koittaa terveillä.

Lisäksi nää oli niitä kauppareissuja jolloin toivoisi että minussa olisi on/off-nappula josta voisin säädellä että olenko "BB-Niko" vai ihan vaan Niko. Tänään olin "BB-Niko" jolla oli hammastahnat naamassa kaupassa. Onneksi kotiin saavuttuani huomasin sähköpostissani aivan vallan ihanan postin eräältä tytöltä ja tuunkin tähän aiheeseen palaamaan hieman myöhemmin blogissani.. Ja tajusin että jos minussa olisi tuo on/off-nappula en ehkä saisi tuollaiseja maileja teiltä lukijoilta. Eli lupaan edustaa jatkossa ylpeänä juuri sitä mitä olen (vaikka sitten hammastahnat naamallani).

Tuli tässä mieleen että voisihan sitä naamassa olla jotain vieläkin nolompaa, valkoista, nestemäistä.. hmm.YÖK!

Tein aivan mielettömän hyvää ruokaa ja haluankin jakaa "salaisen reseptini" nyt teidän kanssa ja kehottaa teitä harkitsemaan vakavasti seuraavalla kauppareissulla otatteko ostoskoriin nämä ainekset?


Eli ekana pestään huolella (vaikka olisikin kotimaisia),mutta tiedä kuka loppasormi niitä on siellä kaupassa räplännyt niin tomaattia, kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Sitten vihannekset vaikka pieniin kulhoihin että niitä saa sieltä sitten jokainen oman mielensä mukaan ottaa ja saa siivottua keittiöstä ne turhat leikkuulaudat ym jo pesuun.


Herkkusienet ja kebablastut esiin ja pannun kimppuun!


Ekana herkkusienet pannulle, jossa on valmiina hieman öljyä. En anna olla näiden hurjan kauaa tässä yksin vaan heitän sekaan aika pian myös kebablastut.


Sitten vaan annan näiden ruskistua silleen sopivasti ennen seuraavaa vaihetta.


Ja ihan siinä viimeisessä vaiheessa lisään aurajuuston mukaan, koska se sulaa niin hurjan nopeasti ja mä kuvittelen että se sitten vaan katoo jonnekkin ja ei edes maistu ruuassa? Aurajuustoa tulee käytettyä ihan jokaisessa ruuassa melkein.. se vaan on niin hyvää ja antaa ruokaan kivan maun. Näissä mun resepteissä on aina se hyvä että näitä voi soveltaa. Lisätä ja jättää pois. Eli jokainen tehköön makunsa mukaan.


Jotta ruoka ei olisi liian kuivaa niin mä lisään ihan hieman joukkoon paseerattua tomaattia. Vaikka kuvassa onkin ihan tosi pieni purkki niin en edes ihan kokonaan laittanut sitä, koska tortillan syömisestä tulee yhtä helvettiä jos se on liian vetistä puuhaa.


Käytän pohjan mikrossa ja annan sen olla siellä 30 sekunttia. Sen jälkeen kasvikset letulle, sen päälle "kebablastu-herkkusieni-aurajuusto-tomaatti-mössö" ja päälle vielä ihan hieman salaattikastiketta.

Tää oli ihan hyvää kanssa vaikka en yleensä tykkää salaattikastikkeista ja olen muutenkin äärettömän nirso ruuan suhteen. Pakko sanoa että onnistuin tekemään aivan tajuttoman ihania tortilloita noilla aineksilla. Mä olen jotenkin paatunut siihen että paistan aina vaan kanaa ja heitän ne sinne väliin, mutta kannatti kokeilla välillä jotain uutta, koska tulos oli jumalainen!


Ja juomaksi lasi kylmää maitoa & voi että oli namia. Nyt on mahassa taas tilaa ja blogi verkossa, joten palaan tuonne keittiöön laittelemaan uutta lättyä mikroon. Yam Yam!

Ja mua ei ees enää hävetä se että kävin kaupassa hammastahnat naamalla, koska tämän ruuan takia mä oisin voinut käydä siellä kaupassa vaikka ilman päätä sen verran hyvää oli:)

Bon appetite! Bon eetlust! Selamat makan! 

8 kommenttia:

  1. pakko tehdä noita näytti niin hyvältä,kiitos niko:)))

    VastaaPoista
  2. Nytpä tiiänkin mitä syön tänään..kuullostaa hyvältä!! Ja hyväkun ei mulla mene paljoa kasviksia, mutta onneks on kotona 9 kasvispuputtajaa

    VastaaPoista
  3. "Tuli tässä mieleen että voisihan sitä naamassa olla jotain vieläkin nolompaa, valkoista, nestemäistä.. hmm.YÖK!"

    LOL!

    Tortillat näyttää aivan megaherkulliselta! Kiitos reseptistä, aion aivan varmasti kokeilla!!

    Onnea vuodelle 2012 ja aivan mahtavaa että bloggailet taas, seurasin blogiasi jo silloin starassa. Nyt on kyllä vieläkin parempi! etenki ulkoasu, kun sehän oli viimeksi semmoinen tosi tumma.

    VastaaPoista
  4. Juu, starassa mun blogi oli hieman synkempi ja aiheetkin ehkä hieman suppeammat & siellä puitiin julkisuutta / negatiivisuutta ym. Täällä oon ottanut hieman rennomman otteen ja tarkoituksena ei ole roikkua blogini kanssa viihdeotsikoissa turhaan:) Ja piiiiitkästä aikaa nautin taas tästä kirjoittamisesta niin paljon että voisin suoltaa tekstiä verkkoon aina kun on vaan aikaa:)

    VastaaPoista
  5. hei onks noi kebab lastut tulisia? :)

    VastaaPoista
  6. Ei oo tulisia noi kebabit. Tosi mietoja ja ei siis maistu siltä miltä esim. on tottunut syömään turkkilaisissa ravintolaissa:) Jos ei siis oo niiden kova ystävä!

    -Nikojuhanisaarinen-

    VastaaPoista
  7. Niko sä oot niin kokki!!! :D Mä oon oppinut tekeen kotona ruokia tän sun blogisi ansiosta.. :) :D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com