perjantai 20. tammikuuta 2012

Varo näitä herkkuja - jäät koukkuun!


Aluksi mä ajattelin että se on intohimoa ja kolme kertaa viikon aikana ei ole edes paha (=todellisuudessa 5 päivän aikana). Kunnes mä tajusin että se ei ole enää intohimoa vaan pakkomielle, koska mä käyttäydyn kuin luolamies nähdessäni hot wingsejä ja siinä vaiheessa kun mä dippaan sormiani myöden tuolla dippikulhossa se alkaa olemaan jo huolestuttavaa. Seuraavaksi mä varmana teurastan itse kanoja tai syön unissani sormeni?


Noi näyttää irstailta kun niitä katsoo ja periaatteessa mua pitäisi ällöttää, koska mä olen erittäin - erittäin tarkka ruuan suhteen ja varsinkin lihan kanssa olen toisinaan jopa neuroottinen. Nyt mä kuitenkin kauhon noita suuhuni ja edes suussa käyvät luunpalaset ei haittaa menoa? Tää on mun uusin innostus numerolla #1.

Tottakai tätä annosta sitten täydensi pitakebab, joka ei kovin hyvältä kylmänä maistunut että kiitos vaan kuskille.. Tosin ei mua haittaa, koska mun sisäinen luolamies oli jo päästetty valloilleen ja olin noiden hot wings -settien kimpussa.

Aloin miettimään että mihin kaikkiin ruokiin voi jäädä koukkuun? Tai mihin mä olen aikoinani jäänyt koukkuun / jäisin vieläkin koukkuun jos ottaisin sen ensimmäisen haukun / palan suuhuni.

- Juustosnacksit (ne keltaiset suikaleet, jotka nahistuu hetkessä pöydällä ja haisevat ällöttäviltä)
- Tuoreet herneet (kesällä kun ensimmäisen herneenpalko aukeaa ..niin se on menoa se!)
- Pistaasipähkinät (homman tekee mielenkiintoiseksi hankalat kuoret, koska himo vaan yltyy samalla)
- Hapankorppu (päälle hieman margariinia, juustoa ja vaikka kinkkua)
- Itsetehdyt mehujäät (ne mitkä on mehua kun ostat ne kaupasta ja pakkasessa muuttuvat mehujääksi)
- Aurajuusto (kun tätä alkoi laittamaan yhteen ruokaan.. pian huomattiin että käytetään tätä päivittäin!)

Onko joku näistä himoista tuttu tai mikä on sellainen herkku mitä et missään nimessä suosittele,koska tiedät että jään niin salee koukkuun? Mä olen sen verran hölmö että mun on päästävä itsekkin kokeilemaan että kasvaako mun lista vielä entisestään & mikä voi olla oikeasti niin hyvää että sitä voi syödä taukoamatta vaikka sitten sen viikon:D

Viikonloppuja, meitsi suuntaa yöksi töihin.. joten nyt taidan heittää läppärin kiinni ja rauhoittua hetkeksi "päiväunille" ja ei että huomenna on hyvä olo kun ei tarvitse krapulassa herätä:)


klikkaa ja seuraa!

16 kommenttia:

  1. Turhauttavaa koukuttua hapankorppuihin ja näkkileipään ! :-D Mulle kävi näin viime vuoden aikana..

    VastaaPoista
  2. oot niin ärsyttävän oikeessa noista ruuista!:DD

    VastaaPoista
  3. nam noita wingsejä.... :P

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä oikeessa noista herkuista.. ETENKIN juustonaksut! niitä kun erehtyy yhden ottamaan niin koko pussi kohta tyhjä ja silti haluttaa lisää :D yritäppä siinä sitten laihduttaa kun sipsit vie mennessään :D missä on mun itsekuri!

    VastaaPoista
  5. Can You Guess What McDonald’s Food Item This Is?

    Say hello to mechanically separated chicken. It’s what all fast-food chicken is made – things like chicken nuggets and patties. Also, the processed frozen chicken in the stores is made from it.

    Basically, the entire chicken is smashed and pressed through a sieve — bones, eyes, guts, and all. it comes out looking like this.

    There’s more: because it’s crawling with bacteria, it will be washed with ammonia, soaked in it, actually. Then, because it tastes gross, it will be reflavored artificially. Then, because it is weirdly pink, it will be dyed with artificial color.

    But, hey, at least it tastes good, right?

    Source: http://docakilah.wordpress.com/2011/05/11/can-you-guess-what-mcdonald%E2%80%99s-food-item-this-is
    Käyttäjältä: Kalle Kiander

    VastaaPoista
  6. kannattaa Niko lukea tuo linkki jonka laitoin

    VastaaPoista
  7. Noi kaikki sun listassa on niin tuttuja! Juhannukseks piti ostaa 3 kiloo herneitä mökille ku meit oli isolla porukalla, mut ostettiiki sit 20 kiloo.. oho hups. Smetana on sellanen mihin mä oon jääny koukkuun kesän jälkee ku tilattii darra pizzat mis oli smetanaa. sen jälkee aina halunnu smetanaa omaa pizzaa tai vaikka mihin.! Tulee oikee kuolaus ku kirjotat noist hot wingseist. Tenhy mieli jo yli puol vuotta mut en tiiä mitää hyvää paikkaa. KERRO HETI JA HINTA MYÖS ;) et pääsee heti sinne safkaa :DD ja sitte smootiit.. niihinki jää nii koukkuu..

    VastaaPoista
  8. Tarkotatko itsetehdyillä mehujäillä niitä mitkä on tarkotettukin jäädyttää, vai sit ihan vaaan sellasta meininkiä et laittaa vaik tuoremehua johonkin astiaan ja pakkaseen? Ite jäin joskus koukkuun sellasiin pakastettaviin mehunesteisiin mitkä oli muovissa ja niistä tuli mehujäitä, niitä muoveja oli sitten kämppä täynnä. Olipa muuten vaikiaa selittää et mitä tarkotan, mut ehkä sinä Niko viisaana miehenä ymmärrät mitä ajan takaa. :P

    VastaaPoista
  9. Ai nami nami. kauhee fiilis herkutella. ÄÄÄH! Mut tuore puristettu veriappelsiini mehu. ;D

    VastaaPoista
  10. Anonyymi:

    Tarkoitin juuri niitä mehujäitä mitkä on tarkoitus jäädyttää kotona, ai että on hyviä. MM. se cola on aina syötävä ekana ja sit punaset! Haha.

    Anonyymi:

    Nää hotit tilattiin Cafe Kannelmäki, ihan törkeen hyviä! Ja siis just tuolta Henry's Pubista saa myös mahtavan makuisia wingssejä. Hintaa about 6-10 e? Riippuu paljonko noita haluaa annokseensa:)

    ..Ollaan näiden koukuttavien suhteen aika samoilla linjoilla! Ehkä näissä on joku mikä koukuttaa? Tai siis miten kaikilla voi olla samat?:o

    VastaaPoista
  11. Suffeli Puffi -karkit!

    ai jeesus, onneks se pussi on suhteellisen iso :D

    VastaaPoista
  12. sun pitää käydä suomen siipipääkaupungissa eli tampereella, muiden paikkojen siivet on vaa teeskentelyä!hookii tai siipiweikoille, molemmat siipiravintoloita:)

    VastaaPoista
  13. Juu..u hapankorput kinkulla ja juustolla, Ja sama esim.reissumiesten tai "joululimpun" kans. En voi ostaa, koska syön mielipuolisesti. Pistaasit, juu ei, kans menee överiksi... Jäätelö... voi apua, parempi kun en ees aattele mitä kaikkea... sulatejuusto, saarioisten karjalanpiirakat...

    VastaaPoista
  14. Hapankorput juustolla ja hyvällä kinkulla, ja oon täysin koukussa :D en oo tällä hetkellä kuukauteen muuta leipää syönyt.

    Ja sitten nuo tuoreet herneet, aaaah♥

    VastaaPoista
  15. kuulosti kyl tosi tutulta noi koukuttavat ruuat.. kokeile joskus hapankorppuja sulatejuuston kanssa! voi että se on hyvvää, ite ainaki oon melkein seitsemännessä taivaassa haha no ei nyt ihan :D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com