lauantai 25. helmikuuta 2012

F*CK OFF!


Istutaan Hennan kanssa iltaa tässä meillä. Omistan tämän biisin kaikille "anonyymeille" jotka arvostelee ja koittaa saada mut tuntemaan oloni mahdollisimman paskaksi päivästä toiseen. 
Tiedättekö?
Teidän kommentit ja jatkuva herjaaminen on tehnyt minusta vahvemman ihmisen.
Ilman teitä.. ei olisi näin itsevarmaa Nikoa olemassa.

"Jos et tykkää, voit suksia v*ttuun"

Olen kaunis ihminen, kuten meistä jokainen. Meillä kaikilla on paikka täällä ja kukaan meistä ei ole huonompi ihminen kuin toinen. Erinlaisuus ei ole synti joka ylleni on langetettu vaan se on rikkaus josta nautin päivittäin. Harmi jos et sitä näe. 

Dissaajat: F*CK OFF! 


61 kommenttia:

  1. erinlaisuus.... jees

    VastaaPoista
  2. "all this shit made me strong you motherfucker!" hyvä niko, oot ihana<3

    VastaaPoista
  3. Onpas Hennasta tullut kaunis vähemmällä meikillä ja ilman hiustenpidennyksiä! ihana pari kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiustenpidennykset tulee kuulemma takaisin eli älä vielä riehaannu:)

      Poista
  4. Niko oot mun roolimalli! Ja Henna huippukaunis!

    t: kiva anonyymi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä onko musta roolimalliksi, mutta KIVA jos näin on:D

      Poista
  5. ootte rumia ja homot on oksettavia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisit voinut pitää ihan omana tietonasi tämän!

      Poista
    2. jokaisella on mielipiteensä se on sitten eri asia miten sen mielipiteensä ilmaisee, no mutta meni jo:)

      Poista
  6. Sä oot kyll hot, mut henna not. Pömpppiiiiiiis!

    VastaaPoista
  7. eikö tuo viimeinen ano ymmärrä että tekee itsestään vain idiootin kommentoimalla tällaiseen postaukseen tuollaista :D?

    VastaaPoista
  8. Ooot niko ihana. Oon ihme homo hullu et rakastan homoja koska te ootte yleensä niin ihanan persoonallisii ja söpöi :3 Oot yks mun roolimalleist ja vaik sä oot välittämät noist kamalist kommenteist ni mua ärsyttää ne hirveesti :( Ja ihana blogi, aina piristää päivää lukea tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja ps. Ihana toi siipi tatuointi sun kädessä

      Poista
    2. No onkohan tämän ihmisen mielessä käynyt, että homous ei ole luonteenpiirre ja että kaikki homot eivät ole samanlaisia? Homous - samalla tavalla kuin muut seksuaalisen suuntautumisen muoto - on yksi osa ihmisen kokonaisuutta. Ei siis ole millään tavalla oikeutettua puhua, että "te homot ootte niin söpöjä ja persoonallisia". Ne, joiden mielestä on hyvä esitellä itsensä vain homona on mielestäni tyhjä ja sieluton persoona. Eikö luonne ja persoonallisuus ole tärkeämpiä piirteitä ihmisessä kuin se, kenen kanssa seurustelee tai mihin sukupuoleen kiinnostus kohdistuu?

      Tämä on juurikin se millaisen kuvan homoudesta olen pelännyt julkkishomojen tuovan yhteiskuntaan.

      Poista
    3. ^ ota huomioon että tän kirjottanu on joku 10-v ernu joka tykkää emohomoista

      Poista
    4. "Tämä on juurikin se millaisen kuvan homoudesta olen pelännyt julkkishomojen tuovan yhteiskuntaan."

      No mä olen ainakin omalta osaltani koittanut aina puhua ihmisille että mä en edusta "suomalaisia homoja" vaan olen ihan yksilö. Olen tosi paljon saanut myös negatiivista palautetta homoilta jotka on sitä mieltä että "pilaan homojen maineen". Nää on aika naurettavia asioita ja näistä varmana saataisiin vaikka väitöskirja aikaiseksi jos sille linjalle lähdetään. No.. aina ei voi voittaa:)

      Poista
    5. Tunnen kyllä ihan ei julkkis homoja ja heistäkin suurin osa on värikkäitä persoonia. Ja sanoin, että yleensä en, että kaikki ovat. Anteeksi nyt kun kirjoitin kehuni väärin, sillä se on vain minun mielipiteeni eikä sun mielipide muuta sitä millään tavalla! Niin ja toiselle anonyymille. Ollaan mun mielestä kaikki ernuja ja en oo kyl 10 vuotias ja vaikka olisin niin tarkottaisiko se, että olen väärässä? Sori Niko kun tulin tänne vielä kinaamaan, mutta halusin puolustaa mielipidettäni. Minun mielestä se on vaan hienoa kun kaksi miestä rakastaa toisiaan ja Niko on ihana ihminen. Harmi, että kehuistani tuli tälläne polemiikki :/ Sori Niko

      Poista
  9. älä Niko välitä noista dissaajista, sä oot ihana ja pidät ehk parhainta blogia ikinä. Sun blogin lukeminen aina piristää mun päivää. Ihana paita sulla muuten, näytät tosi söötiltä ja komeelta tossa ekassa kuvassa.

    VastaaPoista
  10. älä välitä arvostelevista perserei'istä :) t. muksa kaiffari

    VastaaPoista
  11. <3 Niko,olen samaa mieltä,jokaisessa on kauneutta,ja todellakaan kukaan ei ole täällä parempi kuin joku muu.Ihmettelen sitä että sua haukutaan homoksi,miksei koskaan meitä lesboja ??
    Onneksi saamme tänä päivänä olla,mitä olemme ja ylpeitä siitä !!!!!
    TÄRKEINTÄHÄN ON RAKKAUS. <3<3<3
    Olet ihana persoona ja meitä on kuitenkin paljon,jotka tykkäämme sinusta,noi paskan jauhajat,etsivät vielä itseään ja valitettavasti saavat outoja kiksejä
    yleisestä haukkumisesta ja nälvimisestä.
    Edelleen hauskaa iltaa ja kaikille hölmöille riidan haastajille,haistatetaan paskat. !!! ... :o)

    VastaaPoista
  12. hyi vittu henna :s se ite arvostelee toisia varsinki kännis ettei kannattais ehkä sen puhua mitää ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jokainen meistä varmana joskus arvostelee toisia, mutta senkin voi tehdä tyylillä tai salaa toisilta.. mun mielestä on huvittavaa haukkua ihmistä tämän omassa blogissa tai ilmoittaa inhoavansa jotain ihmistä vain koska hän on homo, mutta jokainen taklaa tyylillään..

      Poista
  13. Jes näin se on. Jokainen saa olla sitä mitä on. Kenenkään blogia ei tarvii lukea jos ärsyttää. Niko oot ihana ja Henna todella suloisen näköinen.

    VastaaPoista
  14. Ole se mitä olet koska juuri itsenäsi olet se mitä me "terveet"ja tavallisen elämänkatsomuksen saaneet haluamme sinun olevan!Siis sun persoonaa ei voi kukaan kopioida,sä oot täydellinen sä!Ja se on hienoa että tähän maailmaan mahtuu sun kaltaisia ihmisiä.Älä koskaan muutu!

    VastaaPoista
  15. suomen ylpeydn aiheet? pari tusina reality tähteä vitun rumissa kuvissa ja vitun rumissa vaatteissa??hajotkaa lutkat

    VastaaPoista
  16. Vastaukset
    1. on ala-arvoinen nimitys värillisestä ihmisestä, häpeä!

      Poista
  17. anonyymit on jees kun ei uskalleta tulla sanoo asioita omalla nimellä.
    eimut niko oot aika loistava, sano hennalle et ilman pidennyksiä ja meikkiä se on kovasti kauniimpi. c;

    VastaaPoista
  18. Herranjumala oot komee♥ Oikeesti sun kasvot on jotenki niin kiehtovat ja toi avonainen paita grauh♥ Thanks for making my day!

    VastaaPoista
  19. Ompas Henna läski kauhee pömppis!

    VastaaPoista
  20. Älä välitä Niko, todella moni välittää susta (ihan näin anonyymitkin) ja se on tärkeintä elämässä! :) ei siis anonyymien välittäminen mutta ymmärsit varmaan ;)

    Henna on todella nätti näissä kuvissa! Säälittäviä nää tekstit missä sua ja Hennaa haukutaan, en vaan voi ymmärtää miksi jollain ei ole parempaa tekemistä. No, jos jotain positiivista pitää keksiä niin saat ainakin lukijoita blogilles vaikka jotkut onkin idiootteja? ;)

    VastaaPoista
  21. Niko oon sunkaa aivan samaa mieltä! On ihanaa kun jotkut ihmiset uskaltaa olla omanlaisia, ja niin se on vain rikkaus minunkin mielestä! Kaikenmaailman anonyymi kommentoijat voivat mennä koloihinsa kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja niillä on samat oikeudet kuin muilla. Hyvä kun suhtaudut anonyymi kommentoijiin noin hyvin! Tykkään lukea blogiasi ja seurailla kuulumisiasi, päivän päätteeksesi kun tulen vilkaisemaan blogiasi ja luen kuulumuksesi se piristää!
    Olet ihana Niko :-)

    VastaaPoista
  22. Vitsi Hennaki on nykyää nätti! :) ja Niko toi sun paitas ihan törkeen siisti! :)

    VastaaPoista
  23. Oot ihana just tommosena! :)<3

    VastaaPoista
  24. Voikun lausetta "erinlaisuus on rikkaus" saisi levitettyä nykynuorisoon ! itse olen 14 vuotias, ja inhottaa kun kaverit dissaavat sellaisia ihmisiä jotka ovat vain ihanan omalaatuisia eivätkä samanlaisia tenu paskoja kuin kaikki muut ! :c

    VastaaPoista
  25. kaikilla anonyymeillä jotka sua haukkuu, on paha asenneongelma. Ja kateelliset vaan jaksaa jauhaa aina paskaa olit sit mite päi tahansa.. :( mun mielestä oot aivan ihana persoona, pidä siitä kiinni. :)

    VastaaPoista
  26. Apua, kun sinä ja henna ootte ihania :),, Olin ennen sellanen, että jos jotkut anonyymit dissas, nii otin heti itteeni. Nyt oon kasvanut ihmisenä ja oon 15 vuotiaana paljon kypsempi kuin monet tuntemani 20veet. Nykyään anonyymit haukkujat enemmänkin naurattaa. Älä niko ikinä lopeta olemasta oma itsesi, koska olet ihana.

    VastaaPoista
  27. Go Niko!!! tää teksti on niin asiaa. Erilaisuus on rikkaus mitä nämä useimmat anonyymit eivät tajua!

    VastaaPoista
  28. Hei te vinkuvat anonyymit joilla ei oo muuta tekemistä kun ladella negatiivisiä kommentteja. Ajattelin linkittää teille ihan omaatasoanne vastaavaa luettavaa, nauttikaa!! http://eeppinen-paska.blogspot.com/

    Tonne voitte ruikuttaa ihan vapaasti pahaa oloanne!!!

    Ja Niko, älä anna näiden mulkkujen pilata mitään, ne ei ansaitse sitä että saavat sanoillaan päiväsi pilalle!
    Oot mahtava ja minusta kaikkien tulisi olla rohkeasti omaaitseään, niinkuin sinäkin!
    Kiitos Niko, jatka samaa rataa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kamalaa.. menin tonne blogiin ja meinasi oksennus lentää. Nimimerkillä "KRAPULAssa" :D haha! Joo tonne blogiin mä voisin jatkossa ohjata noita dissaajia.

      PS. Kiitos kivoista sanoista:) <3

      Poista
  29. Niko, oot ihana. <3 Ja Henna kanssa, kuvassa näytät paljon paremmalta kun joku aika sitten. Tsemppiä molemmille!

    VastaaPoista
  30. Asiaa, erittäin asiaa! Minä en jaksa lakata ihmettelemästä joidenkin ihmisten tarvetta pönkittää omaa egoansa haukkumalla muita... Mä vielä ymmärrän sen, että tekee näin omassa itsessään ja ehkäpä kaikkein lähimmille ihmisille, mutta onko sitä omaa mielipidettänsä tarve kailottaa "koko maailmalle"?! Ja jos olen jostakin ihmisestä jotain negatiivista mieltä, ei minulla ole tarve kertoa sitä tälle henkilölle itsellensä. Minun mielipiteenihän se vain on... Ja se on juuri niin, että me kaikki ihmiset olemme oikeutettuja elämään tätä päivää ja täällä maan päällä. Ei kukaan ole sen suhteen toista arvokkaampi. Ja kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä tarvitsekaan, saati sitten samanlainen. Erilaisuus on rikkaus. Erittäin ihanaa kevään odotusta kaikille! :)

    VastaaPoista
  31. oon niin koukussa tähän sun blogiinn<<3<3 kattelen tätä joka päivä! oot ihana niko ja älä välitä noista muista ketkä suoa haukkuu , sull on monta ihanaa fania ja kannataa pitää niistä kiinni<3<3<3<3<3<3<3<3;)

    VastaaPoista
  32. hennan ulkonäkö on todellakin mennyt parempaan suuntaan :)

    VastaaPoista
  33. Heippa Niko!

    Ajattelin kertoa, kuinka tämä sun blogisi (josta itseasiassa en tiennyt vasta kun eilen tähän törmätessäni :D) on saanut mun järkyttävän, kamalan päivän kääntymään positiiviseen suuntaan!! Sun videopostaukset, tekstit ja hauskat jutut ovat olleet mieletön, positiivinen ruiske kaiken kurjuuden keskelle! Super-iso kiitos! Nyt tiedän, että aina kun taas tulee työn tai opiskelun puolesta stressiä ja paha mieli, niin tulen lukemaan sun postauksia, ja piristyn taas! :)

    VastaaPoista
  34. Älä Niko välitä nuista kateellisista paskoista, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Jaksele, olet ihana <3

    VastaaPoista
  35. älä Niko välitä noista dissaajista,sä oot ihana ja sun blogi on ehkä parhain blogi ikinä mitä oon lukenu. Piristyn aina ku luen sun juttuja. Ihana paita sulla muuten ja näytät tosi söpöltä kaikissa kuvissa :) <3

    VastaaPoista
  36. henna on aivan hemmetin kaunis!!!:) vitsi se on timmi!!!!! ja niko oot söde!

    VastaaPoista
  37. Oot häkellyttävän komee ! Noi haukkuja anonyymit on luultavasti jotain 13-15 vuotiaita es-jonneja jotka odottaa että sä loukkaannut noista niitten kommenteista ja kun näkeekin sun vastauksen voi ilme vähän vaihtua ;) Tsemppiä Niko, olet ihana <3 -christine

    VastaaPoista
  38. Henna näyttää niin paljon kauniimmalta, kun sillä on vaaleet hiukset :) Ja sä näytät niin komeelta homolta ;D miks homot on aina niin komeita, suurin osa mies puolisista kavereista on homoja :D jaksamista!<3

    VastaaPoista
  39. mä oon 16-vuotias ja mua ärsyttää ihan helvetisti mun kaverit jotka vihaa yli kaiken mm. tummaihoisia ja homoseksuaaleja.. mun mielestä ihmistä ei pidä arvostella vaan sen takia että se kuuluu johonki tiettyyn "ryhmään". oot musta tosi ihana ihminen (ainakin mitä näin blogin kautta voi ihmisestä päätellä)ja on niin ihana tulla aina lukemaan sun postaukset :)

    VastaaPoista
  40. voi että kun säälittää nuo dissaajat,aivan pakko tulla sanomaan jotakin.
    ahdasmielisiä ihmisiä riittää ehkä liiaksikin,kukin on sellainen millainen tahtoo ja millaisena on onnellinen :)
    kurjaa jos joku muu ei voi olla onnellinen toisten puolesta.
    noo ei noille dissaajille voi kun nauraa,on vielä paljon aikuistumista sekä kasvamista niillä ihmisillä :)
    niko jatka samaan malliin,hienoa että oot jatkanut samaa rataa kun ennenkin etkä ole lannistunut ilkeistä kommenteista. onneksi sun ei tarvitse edes muuttua,koska tarkoitus ei edes ole että sun pitäisi "nuolla toisten perseitä" et muut vois olla tyytyväisiä.
    ihmisiset menettää paljon ihania ihmisiä,ennakkoluulojen vuoksi. :/
    itse en siedä ihmisiä jotka haukkuvat homoseksuaaleja ja pitävät niitä huonompina ihmisinä.Itse tajusin noin 12 vuoden iässä että nekin ovat ihmisiä missä muutkin eikä ne ole "viallisia" kun sain tietää veljeni homoudesta.
    olen kärsinyt monesti koulussa veljeni suuntautumisen vuoksi ja se on ollut aika raskasta silloin.nykypäivänä en osaisi edes kuvitella veljeäni heterona.
    hän muistuttaa niin paljon sua nipsukka,että oon aivan koukussa blogiisi :P
    Olet super ihana niko ♥

    VastaaPoista
  41. Henna on kauniina, hyvä kuva teistä :D

    VastaaPoista
  42. http://www.youtube.com/watch?v=KhgvWLs2rsM

    Hope you like this musicvideo <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com