lauantai 25. helmikuuta 2012

Haukkasin omenaa ja meinasin kulkea valo kohti..


Mulla on takana todella raskaat 24 tuntia. Tiedättekö kun nousee väärällä jalalla sängystä ja tuntuu että sun ympärillä leijailee sellainen epäonnen pilviharso. Nyt mä kuitenkin sain univelkoja nukuttua pois ja heräsin itseasiassa tuossa tunti sitten. Nyt on olo jo huomattavasti parempi ja musta tuntuu että tämä vapaapäivä tuli juuri oikeaan saumaan, koska kuudes yö töissä olisi voinut olla jo kohtalokas.

Kaiken kruunasi viime yönä tämä:


Mun ei oikeasti pitäisi olla millekkään allerginen,koska mähän olen koelapsi (eli mua ja mun terveyttä on seurattu koko elämäni & olen osa euroopan laajuista tutkimusta) eli mä todellakin olen käynyt kaikki mahdolliset testit läpi. Menin sitten syömään yöllä omenan ja muutaman pähkinän.. hetken päästä mun kurkku turposi ja alkoi tuntumaan siltä että siellä on iso kivi! Lisäksi mun silmä alkoi vuotamaan, muuttui punaiseksi ja kello 06 mennessä se oli melkein muurautunut umpeen. Tässä kuvassa mä vielä näytän suhteellisen "terveeltä", mutta olisitte nähnyt kuinka mä kärsin yöllä.. Se oli muuten vaan minuuteista kiinni että olisin soittanut ambulanssin, koska tuntu että mulla alkoi hengityskin olemaan jo niin vaivalloista.. Kittasin kuitenkin litran tai kaksi vettä & mun olo alkoi hieman kohentumaan.

Selvisin pelkällä säikähdyksellä ja tuossa hetki sitten kun heräsin niin mulla on kaksi täysin saman kokoista silmää ja kurkkukaan ei ole enää lainkaan turvoksissa. Oon kuitenkin kuullut että tämmöset kaikki on jopa hengenvaarallisia ja niihin voi menehtyä & mä tunnetusti olen yhtä kuin = draama. Eli mä melkeen jo lähettelin jäähyväisiä sukulaisilleni yöllä ja kiittelin katsojia menneistä kolmesta vuodesta.

Mä päätin että kun tämä vuorokausi on ohi ja mä herään uuteen päivään niin en anna minkään pilata sitä. Pakko sanoa että olen hieman ottanut nokkiini nyt "anonyymien vuodatuksista" ,koska saan niin paljon sekopäisiä kommentteja täällä ja muualla että meinasin jo eilen tämän tuskaisen 24 tunnin aikana poistaa blogini ja facebookkini verkosta..

..Mutta kun yksi asia kusee niin kusee kaikki. Se on niin totta. Nyt mun asiat kusi ja pahasti, mutta jospa seuraavan 24 tunnin aikana tapahtuisi sitten jotain jätte-super-jännää, koska tarvitsisin sellaista pientä piristystä arkeen ja tähän kaikkeen. Oon kuitenkin iloinen ja kiitollinen kaikille jotka aina jaksaa mua tsemppailla ja palauttaa mut maanpinnalle kun tuntuu että olen vajoamassa suohon kaiken tämän herjan ja negatiivisuuden keskellä. Olette mielessä <3

PS. Vai olisiko vain niin että mulle ei sovikkaan tämä treenaaminen / terveelliset elämäntavat? :D

Kivaa lauantain jatkoa.

35 kommenttia:

  1. harmi että jäit henkiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmi että pitää ihan anonyyminä tulla tuommosta sanomaan:) hankkikaa kasvot !

      Poista
    2. tällä anonyymillä taitaa olla jotain ongelmia mielenterveytensä kanssa, mee hoitoon. ei kellekkään sanota noin

      Poista
    3. ihan sun ja teidän muiden runkkareiden vuoksi mä edelleen jaksan porskuttaa ja entistä lujempaa kuin KOSKAAN!

      Poista
    4. :) mutta muistakaa ihanat että yksi negatiivinen kommentti unohtuu heti kun saan kaksi positiivista luettavakseni niiden perään. kiitos!

      Poista
    5. voi hyvää päivää XD vois tollaset säälittävät 'haukkuja anonyymit' hankkii oman elämän :D tai ainaki pistää sen kuntoo, meinaa ei todellakaan voi olla kaikki kotona jos tällasta tulee toisen blogiin kommentoimaan, kun säkää et oo mitää pahaa niille tehny! jos ei sun blogi tai sinä kiinnosta ni mitäs lukee! :D ei voi muutaku nauraa :D

      joo tollasii kommenttei ei todellakaa kannata ottaa tosissaa tai itteensä, ku ne on vaa kateellisia tai niillä ei muin tavoin oo kaikki iha kohillaa :D

      mut jatka samaa malliin, oon aika uus lukija mut tykkään tosi paljo täst sun blogista, et älä anna tollaste anonyymie masentaa sua! :)♥

      Poista
    6. Kato joku munaton ressukka kehtaa anonyyminä sössöttää. Koitappa laittaa ruma naamas tänne ja anna meille kunnon naurut. Ties vaikka Nikon kannatusjoukot harvenis sen myötä. Nauruunhan voi kuolla?

      Poista
    7. Taitaa sulla olla munat hukassa? kehtaat tulla anonyyminä haukkuun!

      Poista
  2. voi nipsu ! pärjäile ♥ ja jätä omenat ja pähkinät pois ! me ei haluta menettää tommosta timanttia ! piristät aina kirjotuksillas, paitsi tää ei piristänyt :( mut pärjäile !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 juuri tälläisiä kommentteja mä toisinaan tarvin (kai mä sit oon narsisti tai jotain) hihi, mutta siis hyvällä. Kiitoksia ihan jättepaljon:)

      Poista
  3. HEJ MUSSUKA PUSU POSKELESI MYRKKYPURKKI

    VastaaPoista
  4. hyvä että selvisit :) !
    päivät ei olisi mitään ilman sinun blogisi piristäviä tekstejä:) !
    jaksele:) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jihaa:) nyt jo parempi mieli kun tosiaan sain nukuttua unta hieman enemmän kuin sen 5 tuntia / yö:)

      Poista
  5. Voi suaa<3 =( Onneks selvisit! =) Mut joo, jätä tuo yösyönti pois, tai ainaki omenat ja pähkinät ! Hyvää viikonlopun jatkoo sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en koske enää omenoihin (ainakaan hetkeen) hehe ;D

      Poista
  6. Voi sinuu,
    niin tuttuja tunteita sullakin. Pärjäile Niko<3
    love u ! Ja älä harkitsekkaan blogisi poistamista, toisilla vain ei ole oikein näköjään muuta elämää. Sinun blogis on mahtava, älä hupata siellä tuommosia. :) Näillä anonyymeillä (eheheh, minäkin olen...) on aina nii paljon varaa tulla sanomaan. Itse vaikka tälläisenä esiinnyn, nii nämä sanat tulee sydämestä, eikä päästä johon kusi on noussu.
    Olet ihana, tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sen huomaa milloin sanat tulevat suoraan sydämmestä :) Ja tää kuului siihen kategoriaan, tack!

      Poista
  7. Inohttavia noi tunteet joskus oon itekki joutunu kokeen saman.. Onneks selvisit vain pienelllä säihkähdyksellä! Ja hyi sua älä edes aattele poistavas tätä blogia koska mulla ei muuten ois mitään elämää! :D Tää on vaan nii jätteihana! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmi :) juuri sunlaisia ihmisiä varten pidän tätä blogia,kiitos että minulla on teidät lukijoina <3

      Poista
  8. Voi sinnuu ): Pärjäile, oot iha mahtava♥ Älä välitä noista tyhmistä kommenteista & ET saaa poistaa blogias ;) En pärjäis ilmä sitä, heh :D Vietä nipsu kiva viikonloppu =)!

    VastaaPoista
  9. Jätä anonyymit omaan arvoonsa, ne purkaa vaan pahaa oloaan suhun. Mä seuraan sun blogia, koska otat elämän pienistäkin iloista ison ilon irti ja olet rohkeasti sellainen kuin olet. Pahaa sanottavaa löytyy kaikkialta, ei sitä voi mennä piiloon, mutta muista että olet just arvokas sellaisena kuin olet!

    VastaaPoista
  10. Onneks ei sattunu mitään pahempaa ! Oot mahtava <3 (:

    VastaaPoista
  11. Oot niiin ihana<3 :* sua tekis mieli pussata!

    VastaaPoista
  12. <3 Niko,älä poista mitään!!! Me täällä meillä tykätään susta sikana,tuot tosiaan öihimme aina hymyä ja saa nauraakin,olet Niinan kanssa,meidän lemppari
    juonttajat !!! Ja mä luen aina sun Bloggis ja ne on hyviä ja muutenkin sun kirjoituksesi <3 Niko,älä jätä meitä ,ei sua kukaan korvaa ja sun ihania koirias olis kiva nähdä enemänkin ... :o)

    VastaaPoista
  13. älä vaan poista blogiasi, sillonku poistit staran blogisi, niin harmitti ihan sikapaljon!

    oon niin tykänny lukea sun juttuja nyt tästä "uudesta" blogista.

    mul ois postaustoive: tekisitkö sellasen esittelyn että mitä katot telkkarista, eli googletat (?) ohjelmasta kuvan / kuvia ja siihe alle kerrot siitä ohjelmasta jotai miksi katot sitä ja minkä takia se on lemppariohjelma, jne. ja näitä vois olla peräjälkeen ihan niin monta ku tosiaan on niitä lempiohjelmia.
    esim. kuvia vaik terra novasta (joo ei tullu nyt muuta esimerkkii mielee) ja sit siihe ns. perustelut.

    kiinnostais nimittäi tosi paljo että mitä sä katot telkkarista / elokuvissa
    ja tää samanlainen postaus olis kiva nähä myös lempielokuvista!

    VastaaPoista
  14. äh voi sinua ): älä anna nuitten sun mahtavaa persoonaas sakottaa, ei oo ihmisillä vaan omaa elämää näköjään. etkä mitää oo poistelemas, sit tulee kaikille paha mieli :( sie oot kuule niin persoonallinen, hauska, veikee ja ihana että huh ! jotkut ihmiset eivät vaan tajuu sitä. mutta sun puolella on aika moni täski tilantees ni vois painuu nuo ''naamattomat'' maa rakkoo, jos ei uskalleta naaman kans tulla sanomaan.
    tsemppiä sinulle ihana niko, ja terveiset sinne sulle ja koirillesi <3
    ps. kyllä nää positiiviset kommentit taitaa voittaa nuo pellet ;)

    VastaaPoista
  15. voooi ): ! hei koita pärjätä ♥ ! en oo oikee enne tänne kommentoinu ku en oo tienny mitä kirjottaa. mut no haukkuja Anonyymit vois miettii mitä sanoo, tai sanois sit ees omalla nimellä! tosi säälittävää tollane toisten haukkumine.. s;

    VastaaPoista
  16. voi ei, allergioilla ei kyllä leikitä! pähkinähän yleensä allergisoi ihan sikana ja itellä on kaveri joka kattoo pähkinää päin ni se pitää viedä teholle. luultavasti oot nyt vaan allergisoitunut jommalle kummalle, joten hopi hopi lääkäriin :)

    ja anonyymit on säälittäviä, älä välitä! oot varmaan(:D) oppinu huomaamaan että on ihan hulluna porukkaa jota kiinnostaa muiden elämä vähän liikaa

    VastaaPoista
  17. marssippa lekuriin, jotta hän kirjoittaa sinulle reseptin vastaisuuden varalle. Mä olen nyt neljä vuotta kulkenut joka paikkaan missä mahdollisesti jotain suuhuni laitan pieni pillepurkki missä on kortisonitabletteja ja allergialääkettä. Mulla allergisoi purkkitonnikala ja purkkisardiinit, ja kerran tullut jostain säilyke hedelmäsalaatista, joten osa säilykkeistä on nykyää pannassa. Ja tuon allergiakohtauksen olotila on aivan kamala kun kurkku turpoaa siihen kuntoon, ettei tiedä mitä pitäis tehdäkään. Mutta kun noita hätävara tabletteja kannan mukanai, ei tarvi niin paljon stressata.

    Ja voisko sulla olla, että tuo pähkinä ja omppu yhdessä ois laukaissut tuon oireen. Noita ristikkäisallergioita kun on. Esim tunnen tapauksen, missä kananmuna allergisoi vain koivun siitepöly aikaan...

    -sari-

    VastaaPoista
  18. älä enää syö omppuja ja pähkinöitä D: Äläkä ikinä poista sun blogia, luen tän oikeesti _aina_ ! Koita pärjää <3:)

    VastaaPoista
  19. Blogis on päivän piristys älä ikinä lopeta! Tsemppiä !! :))

    VastaaPoista
  20. Voi niksu parka:(<3 paranemisia! Saat kittää Gerkkoa miusta eli uudesta lukijasta:D blogis on päivän piristys:D

    VastaaPoista
  21. Niko olet ihana! Yritä olla välittämättä anonyymeistä. Tämä sinun blogisi on tällä hetkellä minun suosikki blogini.

    Ehkä sinun ei olisi pitänyt noin äkisti ruveta noin paljoa treenaamaan. Olisi ehkä pitänyt aloittaa hengailemalla kuntosalin aulassa ja kotona vähän sovitella treeni vaatteita. Sitten olisi voinut siirtyä jo pukukopeille vaihtamaan vaatteita ja ehkä muutama viikko tästä olisit voinut jo astua itse kuntosalin puolelle ja ehkä ihan vähän polkea kuntopyörää. ;)

    VastaaPoista
  22. koelapsi :o? kerro tästä jotain

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com