keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Mulla on lupa herkutella!

Jos joku ei vielä tiennyt niin rakastan ruokaa ja suurimman osan ajasta rakastan että joku tekee sen minun puolestani vaikka tykkäänhän mäkin tuolla köökin puolella hääriä aika simppeleiden reseptien parissa. Nyt kuitenkin eletään poikkeustilassa sillä teemme töitä siten että kun minä nukun, toinen meistä on töissä ja kun minä olen hereillä se toinen nukkuu. Tämä sitten myös näkyy meidän jääkaapissa ja siinä että emme kamalasti ole kokkailleet esim. kuluneella viikolla..

Tämän illan herkuista vastasi: Grandiosan pepperoni pizza & Ben and Jerry's jäätelö

Pizzaan heitin vielä päälle aurajuustoa ja oreganoa. Kandee aina noita pakastepizzoja hieman muokkailla niin niistä tulee entistä parempia!
Milano lipoo ilmaa.. ja siihen se valitettavasti jäikin sillä nää herkut oli vaan mulle.

On vielä tähän loppuun pakko lisätä muutama kuva jotka otin aamupäivällä Londonista puhelimella ja mun mielestä ne oli niin hurjan söpöjä että laitan ne jakoon myös tänne blogini puolelle..
Vitsi että puhelimellakin saa ihan loistavia kuvia jos vaan osaa ottaa & valoitus on kohdillaan. Muistatte varmana millaisia pikselihirviöitä joskus 10 vuotta sitten puhelimilla sai? Jos sua kiinnostaa Samsung Galaxy 2 niin saat sellaisen hommattua tästä (Ota markkinoiden paras Android-kamerapuhelin käyttöön maanlaajuisesti luotettavassa verkossa Samsung Galaxy S II, Netti verkon täysnopeudella sekä puhetta 600 min/kk 41,90 €/kk (24 kk sopimus) ). En muuten suosittelisi, mutta kun olen vaan todennut tämän ihan parhaaksi luuriksi joita markkinoilla on. Ja siis kaikille epäilijöille edelleen tiedoksi että se paljon mainostettu iPhone on myös ollut kokeilussa mulla:)

Oi että! Ihan super hyvä fiilis ja masukin täynnä kaiken herkuttelun jälkeen:) Lisäksi tämän yövuoron jälkeen mulla on päivän vapaa ja mä ajattelin pyhittää sen kotona. Hieman siivoilua, muutama siideri, sauna ja kenties leffa? Mutta sitä ennen tosiaan vielä yksi pyrähdys maikkarin yöhön ja.. ja.. kolme yötä reissuun! Iik.


18 kommenttia:

  1. Aivan yli hyvännäkönen pitsa ! Tuli nälkä ;) olis ihanaa jos mäki pysyisin laihana vaikka söisin aina mitä huvittais.

    VastaaPoista
  2. No en mäkään vartalooni tyytyväinen ole:) Että.. että.. Mutta en vaan lihoa, se on varmana Jumalan lahja minulle tai jtn?

    VastaaPoista
  3. Oi että.. alkoi tekemään mieli ben&jerry's jäätelöä, kiitos vain tästä mielihalusta ;)
    Ja kai sitä nyt joskus saa herkutella, kukaan ei ole kieltänyt :)

    VastaaPoista
  4. Aaaahhhhh....tuli ihan sikahirvee nälkä. Onneks tossa ihan kulman takana on pizzeria. :D
    Ihania kuvia Milanosta ja Londonista. <3 Rapsut heille. :) Ja meidän vanha neiti (täytti viime sunnuntaina 14v) laittaa "wufwuf"-terkut. :DDD

    VastaaPoista
  5. MUT-KU mä herkuttelen hieman niinku joka päivä.. :/ Nyt mä ensi viikolla tsemppaan!

    VastaaPoista
  6. Ihana toi Milano ja pizza ! :D

    VastaaPoista
  7. Niiiiiiiiiii..iin suloisia koiria, et... liikuttuu katsoes,,

    VastaaPoista
  8. Oon huomannut että nuo koirat saa aina eniten huomiota tai siis niiden kuvat.. Ehkä mä jatkossa päivitän vain niiden kuvia tänne? Ja kirjoittelen koirista. Hmm, nooooot! Lupaan tuoda koirien juttuja jatkossa lissää blogiin!

    VastaaPoista
  9. voi helvetti sun kanssas koko kauppa reissun mietin ben&jerrys jäätelöö ja pystyin lähteä ilman sitä kaupasta (koska hirveä laihdutus dietti päällä) ja nyt sä sen pilasit ! onneksi siwa on lähellä > ei tee hyvää tää sun blogin lukeminen kun aina tulee kunnon himot päälle :S!! ja söpöjä hauvoja sulla <3 p.s katselin yks päivä boxilta vanhoja BB-jaksoja ja mua nauratti hirveesti ku olitte siellä yläkerrassa? salaa muilta asukkailta ja sä rupesit sekoomaan siellä ja sulla oli t-paita housuina ! haha oot niiin hauska ihminen !

    VastaaPoista
  10. :D Oot kyl niin persoona Niko! Saaks sua tulla moikkaa jos tuut kadulla vastaan? (: Ja voi hitsi ku mäki oon tällänen herkkupeppu, tänäänki taas hain jumalattoman irttari pussin vaik just eilen söin pitsaa ja karkkia ... Tämmöstä tää nautiskelijan elämä on haha

    VastaaPoista
  11. Saa tulla moikkaamaan jos satutaan törmään:) Ja varsinkin jos sanot lukevas mun blogia niin juttelen sun kanssa mielelläni ;D haha! Ei vaan. Saa toki muutenkin moikata..jos mut vaan kadulla tunnistaa kun oon pipo päässä ja kietoutuneena kaulaliinaan;)

    VastaaPoista
  12. pakko nyt kysästä. että siis kenen kanssa sä asut? ;)

    VastaaPoista
  13. Illan piristys on kyl ehdottomasti sun juontama chatti. Tälläkin hetkellä päällä. Tästä on selkeesti kehittymässä tapa tän kattomisesta ja voisinpa jopa tuotantokauden ostaa jos joskus maikkari sellasen vääntäis :D näytät chatissa siltä että sua ihan hirveesti kiinnostaa noi mopojutut ja ton ukon höpinät :D mut joo onneks on maikkarin chatit ja sä juontajana. Piristää tylsiä öitä huomattavasti! Hyvä hyvä


    Tim

    VastaaPoista
  14. ihania kuvia jälleen kerran kuten aina sun blogissas<3

    VastaaPoista
  15. Hmm.. mun kissat söis noi koirat herkkuina o.O Ne o niiiii pieniä =)

    VastaaPoista
  16. Tim Kiukas: Kiitoksia kommentista:) Ja siis olihan tämän vieraan aihe hieman sellainen mikä ei mua henkilökohtaisesti ihan kamalasti kiinnostanut, mutta toisaltaan.. enhän mä voi aina toivoakkaan että kaikki aiheet ois mulle jotenkin "läheisiä" tai siis silleen:) Oli kuitenkin hienoa saada Juuso vieraaksi ja kyllä sen miekkosen juttuja ois vielä toisenkin tunnin jaksanut kuunnella ja kysellä!

    PS. Piipahdin sun blogissasi ja voi juma! Oli kyllä ihan törkeen makeita kuvia ja itseasiassa..mä oon tainnut aikaisemminkin käydä siellä kurkkailemassa:)

    Jee-Jee!

    VastaaPoista
  17. Joku "anonyymi" siellä halusi tiedustella että kenen kanssa mä asun? NO sanotaanko niin että asun kyllä, mutta kuten aina.. En puhu yksityiselämästäni ainakaan sen suhteen mitä se on parisuhderintamalla:)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com