maanantai 13. helmikuuta 2012

Terveellisen viikon aloitusopas

Mun kaikki kaverit on ottaneet jäsenyyden kuntosaleille ja mä oon alkanut kuulemaan hehkutuksia onnistuneista treeneistä & arvatkaa vaan mikä hinku mulla on tuonne meidän elixiaan (..joka siis sijaitsee ihan asuntomme vieressä). Mua vaan niin pelottaa nämä 2 vuoden sopimukset, jotka on mun mielestä ihan persiiiiistä? No nyt mä tässä sitten pohdin että pitäiskö? eikö pitäis?

Ennen kuin mä teen mitään päätöksiä mä meinaan aloittaa tämän viikon hemmetin terveellisesti ja väsätä ihan ehdottoman lempparin tuonne uuniin.

Lidlin salamipizza joka on muuten pakastepizzojen ehdoton numero 1. Jos et oo vielä maistanut niin mä voin kertoa (..noin sata tälläistä paistaneena) että p a r a s.
Mulla on aina tapana duunata näitä. Eiliseltä jäänyt kananugetti, herkkusieniä, aurajuustoa, tonnikalaa ja juustoa löysi tiensä mun terveellisen viikon aloitukseen. Hah-pyh-haha!

Samalla kun mä tässä nettiä selaan niin huomasin että elixiasta saisi nyt kaksi päivää oman painonsa verran alennusta kun sinne liittyy. Hmm, eli mun kohdalla se ois semmoset 55 euroa? Mun on pakko kyllä harkita nyt vakavasti, koska mun elämä on hieman sellaista että mä en tosiaan tiedä mitä huomenna tapahtuu ja sopiiko siihen arkeen se salilla käyminen. Toisaltaan...

Btw mun huutokauppa (jonne pääset tästä!) on herättänyt keskustelua niin täällä blogissa kuin facebookissakin että onko mulla rahapula kun myyn tavaroitani? Teille rakkaat anonyymit mä kerron että heti kun mä myyn täällä blogissani itseäni niin sitten voitte olla huolissanne mun rahatilanteesta ennen sitä pitäisin suun tiukasti supussa. Ja ihan vaikka teidän kiusaksi niin näitä huutokauppoja on tulossa lisää varmana vielä tänään. Joten olkaahan kuulolla.

Nyt täällä asunnossa leijailee jo itsetehdyn pizzan tuoksu (toihan on melkeen leipomista kun mä duunasin sitä hieman?). Täällä alkaa viikko näissä merkeissä, mutta mitenkäs siellä? PS. Avautukaa anonyymit, koska teidän kommentit kruunaa tämän muutenkin niin täydellisen blogin.. Jota päivitetään täältä Helsingin sykkeestä, yli 1100 euron vuokra-asunnosta, pihalla yli 30 000 euron arvoinen uusi auto, jaloissa pyörii 3000 euron koirat ja tämäkin päivitys tulee 1000 euron läppäriltä, mutta hetkonen.. nyt mun pitää lopetella, frendit soittelee tuohon mun 600 euron puhelimeen. Ja te vielä kysytte että onko mulla rahapula? Totta v*tussa mulla on! Tällä elämäntyylillä kellä tahansa ois. LOL. Love ya! 

16 kommenttia:

  1. Ai Niko, sun blogi on kyllä ehdottomasti ankean päivän piristäjä! <3

    Susse

    VastaaPoista
  2. no täälläpä viikko alkaa niin että aamulla heräilin ja kauhea pääkipu ja takaisin nukkumaan ja äsken herättiin ja pääkipu jatkuu! :) huomenna ehkä parempi päivä..

    VastaaPoista
  3. Jos pihalla seisoo 30 000euron auto niin mikset oo jo autokoulussa suorittamassa sitä B korttia? ;) Viitsivitsi.. no mut haittaakse? :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: voi ei:/ toivottavasti pääkipu hellittää iltaa kohden ja pääset nauttimaan maanantaista:)

    ja Susse, kiva että piristää teillehän mä tätä blogia pidän! :) eli jos on ideoita jatkon suhteen niin saa heittää ehdotuksia kehiin. MUISK.

    VastaaPoista
  5. anonyymi: ei täällä meillä päin tuota autoa sillä ajokortilla ajeta ;) eli tuo upouusi auto käynnistyy kyllä ilman sitä korttiakin,hehe:)

    VastaaPoista
  6. No mut ei siinä sitte! :D
    Kivaa päivänjatkoa sulle Niko :)

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa :)) Tää sun blogis ihan oikeesti pelastaa päiviä, olin ollu koko aamun ihan kamalalla tuulella :D!! Nyt ku kahvin kanssa tässä tätä luin niiin paljon pirteempi olo, kiitos!

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Tää näköjään tykkää poistella mun kommentteja tää blogger. Noo, ei se mitää :D

    Piti siis sanomani että hyvältä tuo pizza näyttää, pitää varmaan joskus itsekkin kokeilla :)
    Täällä on alkanut päivä hyvin, itse söin(join) pirtelöö (joihin muuten olen koukussa :D) jaja empä oo oikein mitään tehnyt, ei sitä aina kai tarttekkaan. Nyt keittämään kahvia.

    Mahtavaa päivää sinulle sinne! <3

    VastaaPoista
  11. odotan näitä sun päivityksiä ihan innolla!:) näistä aina tulee jotenkin hyvä fiilis!:) kiitos siitä<3

    VastaaPoista
  12. GERKKO! arvaa vaan oonko minäkin koukussa noihin hemmetin pirtelöihin? :') haha,yhden kun tekee niin seuraava melkein jo mietinnässä. No mutta onneksi ne on terveellisiä niin ei kai auta valittaa:)

    PIPSAMOI :)<3 muisk!

    VastaaPoista
  13. Onko jo selvinnyt pääsettekö muuttamaan siihen asumisoikeusasuntoon? Ei kannata tehdä mitään kahden vuoden sopimuksia jos olette muutamassa jonnekin muualle. Siellä uuden kämpän luona voi olla joku muu sali ihan nurkilla, ei silloin kiinnosta matkustella salille entisen asunnon lähistölle.

    VastaaPoista
  14. Rupes tekee mieli pitsaa :)

    Blogis on ihan sairaan hauska, ihan pakko lukee joka pvä!

    www.sannasdream.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Eini ei valitettavasti kerjetty jättämään hakemusta ennen määräajan umpeutumista. Tosin meillä ois ollut täysi mahdottomuus saada asunto..koska se menee vuoronumero järjestyksessä ja jotku on ottanut vuoronumerot jo yli vuosi sitten:) Se on sellainen jännä juttu. Eli jos me haluttaisiin kyseisestä mestasta asunto vaikka kahden vuoden päästä niin meidän pitäis nyt ottaa se jonotusnumero. Joku tälläinen juttu siinä oli..en vaan nyt oikeen osaa selittää sitä oikein :DDhaha!

    VastaaPoista
  16. Elixiasta saa myös jotain vähintään 3 kk sopimuksia! :D Ite otin just sellasen ja irtisanoin sen jo valmiiks. Otin aikaa siis vaan toukokuulle, ni ehdin kesäkuntoon.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com