maanantai 19. maaliskuuta 2012

Etsintäkuulutus!!!


Heti alkuun kiitoksia aktiivisuudesta (jälleen kerran) olette vaan just parhaita:) H&M -lahjakortin voittaja ihan puhtaasti arvottiin & Sanna.K sai sähköpostia ja vastasikin jo siihen, sulle lähti 50 euroa shoppailurahaa Äänekoskelle. En edes tiedä onko siellä hennesiä? :D No mutta, toivottavasti tuli tarpeeseen. Ja teille muille aukenee vielä tulevaisuudessa mahdollisuus siitä heitän pääni pantiksi.





Tänään pukuinen kuin "aikuinen" mitä se sitten ikinä tarkoittakaan, mutta sellainen olo mulla oli. Ihan pienillä jutuilla tein itsestäni tyylikkään ja en valinnut sitä yleisintä sunnuntai lookkia joka pitää sisällään pipon ja lökö-lökö-housut. En tiedä onko mua missään muussa totuttu edes näkemään aikoihin? Nyt kun mulla on hiukset taas kondiksessa niin on aivan eri fiilis lähteä laittamaan itseään.


on edelleen -30% useampikin Guessin-laukku jotka voisin kotiuttaa. Harmikseni mä tuhlaan enemmän rahaa kun tienaan eli nyt mä joudun hetken kituuttamaan, mutta jos teillä on muutama kymppi ylinmääräistä niin käykäähän kuolaamassa!

ETSINTÄKUULUTUS! 
Te kaksi ihanaa tyttöä jotka halusitte minun kanssa yhteiskuvat Järvenpään Alepan pihalla. Ilmottautukaa ja näyttäkää minulle meistä otetut kuvat! Ps. Anteeksi että olin hieman "tyly" en vaan ollut varautunut teidänlaisiin ihanuuksiin kaupan nurkalla:) Ja toinen teistä ainakin kertoi lukevansa mun blogia eli nyt kädet pystyyn ja kuvat jakoon! Oletti mahtavia vaikka sanoittekin v-sanan (itsehän en siis kiroile koskaan,haha).
Tää vaan oli niin hauska juttu ja toisaltaan teillä on mun "lookista" ainoastaan kuvat siellä koneella nyt:D Joten mä vähän laskin teidän varaan.. kun en jaksanut panostaa kuvailuun tänään. 

Mahtavaa viikkoa kaikille. Itsellä alkaa tässä tunnin päästä työt eli se maanantain mukana tuoma arki kolahtaa kyllä taas niin vasten mun kasvoja. Viikonloppu oli aika rento ja eiliset möröt on taas saatu karistettua kaappiin ja seuraavia odotellessa.. Viikolla meinaan olla aktiivisempi salilla ja saada jälleen tuloksia aikaiseksi. Tää viikonloppuna treenailu ei vaan taida olla mun juttu? Ja en mä kyllä ois salille kerjennytkään tai ehkä olisin, mutta on kiva sanoa että on ollut niin kiireinen taas viimeiset päivät että "ei muka kerjennyt" sinne,haha:)


20 kommenttia:

  1. Oot sä Niko kyllä niin ihana! :)♥

    VastaaPoista
  2. hhahha ihana järvenpään alepa :DD miten oot eksyny järvenpään alepaan :DDD ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan kävin siellä nurkilla tänään ja mulla iski nälkä & hain sitten ruokaa kyseisestä kaupasta. En yleensä etsintäkuuluttele ihmisiä, mutta nyt oli pakko:D

      Poista
  3. Ei saa olla ilkeä sun ihialijoille >: mut oot khyll silti paras :DD♥ Hei tee semmone videopostaus mis esittelet jotain sun lempikoruja & vaatteita!? Aika moni on toivonu tollasta postausta, mitä oon aianki täältä lukenu :) Ja millon sä ukiin eksyt =)? Mullaki on yhteiskuvii sun kanssa ukista, jostain tapahtuma jutusta mitä joku 3vuot sit juonsit & nimmari kans :DD! PUSS♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ilkeä ole. Olin vain hieman hiljainen & kaikkea sitä mitä en normaalisti ole:) Siitä syystä mä vähän lähinkin tätä kuulutusta täällä tekemään ettei mua nyt ihan kokonaan järvenpäässä lynkätä ja haukuta lyttyyn että kuinka tylynä mä siellä liikun :Dhaha.

      Poista
  4. mäkin vissiin kerran bongasin sut keravan nesteeltä. istuit autossa muhkeesee kaulahuiviin piiloutuneena mut kyllä sut sieltä tunnisti =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMG.mä en tiedä mihin folioon mun pitäis itseni kääriä että mua ei tunnistaisi:D

      Poista
  5. saanks mäki pyytää sun kans yhteiskuvan jos bongaan sut jossai ? iha varmuuden vuoksi kyselen, etten vaikuta iha tungeilijalta :D

    VastaaPoista
  6. Harmi ku ei keravan alepa.. :( ps. ihana laukku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :Dhehe,kiitoksia! ja tällä kertaa tosiaan järvenpää ;)

      Poista
  7. vitsi kun toi laukku on ihana! :) ja mä niin tykkään noista hiuksista!

    VastaaPoista
  8. onks sust muuten kivaa jos jotkut (vaikka sun blogin lukijat) tulee vaan kadulla juttelee sulle tai pyytää päästä yhteiskuvaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on toisinaan kivaa ja toisinaan hieman ahdistavaa:) Mutta se että joku rohkenee tulla puhumaan ja pyytämään yhteiskuvaan niin mä nostan hattua, koska yleensä suomalaiset vaan on sellaisia että ne kuiskuttelee perässä ja supisee :D

      Poista
  9. Hihih, ei oo meillä täällä Äänekoskella h&m mut eiköhän Jyväskylä hoida asian sitten :) hihih. Kiva tää sun blogis ja kiva toi sun metropoli haastattelu !

    T. toinenki äänekoskelainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok:) joo,kyllä se varmana käytettyä tulee:) Kiitoksia toooosi paljon kommentista!

      Poista
  10. pakko myöntää oot kyllä iha hemmetin hyvännäköne ja hiukses on nii söpöt! :)ja toi laukku on ihana! :))

    VastaaPoista
  11. Noi hiukset on ihanat,sopii älyttömän hyvin sulle niko :)! & toi laukku..<3 fabulous

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com