perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hieman asua ja fiiliksiä


Ulkona sataa-sataa-ropisee ja ilma on mitä masentavin. Heräsin yövuoroni jäljiltä tuossa muutama tunti sitten ja katsoin muutaman hyvän realityn boxilta, Elisa Viihde vaan on parhautta. Täällä siis vietellään perjantaita oikeen tosi leppoisissa fiiliksissä, ilman mitään suunnitelmia.


Mitä mun sormissa on tässä viimeisessä kuvassa? 

Tässä muutama kuva eiliseltä. Paita muutama päivä sitten ostettu Zarasta. Ihastuin tuon paidan muuntautumiskykyyn, koska ylhällä olevilla vetoketjuilla voi leikitellä. Halutessaan paidan saa tosi avonaiseksi tai sitten vetoketjoa kiinni & paidan ilme onkin aivan toinen.

Lainasin Katrilta noita laseja & vähän mietinkin nyt että voisin hommata jotain vastaavaa myös itselleni. Mullahan siis on lukulasit, joten käytössä ne tulisi olemaan. Ikävä vaan että olen kyllästynyt / hukannut omat lasini. Mietin vaan että tulisikohan noidenkin kohdalla käymään samoin että muutaman kuukauden käytön jälkeen "hukkaisin" ne ihan vaan vahingossa jonnekkin? 

Nyt kumpparit jalkaan ja kauppaan. Pakkohan se on taas moottori saada käyntiin vaikka hieman on sellainen fiilis että mut on varmana tänään tehty sokerista ja tuonne ulos lähteminen ei oikeastaan huvittaisi yhtään. Tää viikonloppu voi säiden puolesta olla tälläinen, mutta toivoton hurjasti että seuraava olisikin sitten jo hieman aurinkoisempi, koska ollaan lähdössä ihan mielettömällä porukalla Tallinnaan ja mä toivon että Kaivarin kalliot ois Vappuna kuivat. 

22 kommenttia:

  1. Vähä siisti toi paita! :D Ja kivoja kuvia muutenki! :)
    Itellä tuli taas äsken sellanen fiilis että "jee vesisade, haluun ulos!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMFG! ok,mä otan susta gerkko mallia ja otan tuon saman fiiliksen ja lähden tarpomaan tuonne kauppaan (: <3 ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. ihana paita !! ja kivoja kuvia :) hauskaaa perjantaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sannisofialle myös ihanaa perjantaita ja parhautta ja..ja..ja <3

      Poista
  3. Aivan ihana toi paita ! haluun jonkun ton tyyppisen kans itelleni =)
    täälki sataa nyt vettä, mutta aamulla täällä mansel sato lunta ? : DD joo ei menny iha nappii noi +15 astetta ennustukset
    -michelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D haha, omfg! juu kandee pitää silmät auki kun liikkuu zarassa, siellä on tosi kivoja vaatteita yleensä(:

      Poista
  4. noni eiköhä lähetä viettää johki perjantaita :) oliko pakko muuttaa korpeen;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MÄ MEEN YÖKSI TÖIHIN:( korpeen..köhöm..kukakohan meistä asuu korvessa? höpsö oot ;) mut kesällä ehdottomasti lintsille ;D

      Poista
  5. Oon kateellinen sulle!Sun rusketus!:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maarit..älä turhaan, tiedätkö mikä duuni tuon rusketuksen ylläpitämisessä on? Voin sanoa että työtä ja vaivaa kyllä pitää nähdä maassa jossa aurinko paistaa 30 kertaa vuodessa :D

      Poista
  6. Paljon tuo paita maksoi?

    VastaaPoista
  7. Ehkä kymmenennen kerran... ihana paita! :D Mutta kun se vaan on...
    On se ihmeellistä miten oikeasti sää voi vaikuttaa mielialaan niiiiin paljon... :o
    Ihunaa viikonlopun alkua sinne teille kaikille neljälle! =P

    VastaaPoista
  8. Magee paita ja söpö Niko ;) <3

    VastaaPoista
  9. ooi vähä ihana paita sopii sulle tosi hyvi! oot muutenki ihana :)!

    VastaaPoista
  10. ihana! <3 mitä noi tatskat on sun käsissä? en oo ennen edes ajatellutkaa :D

    ihanaa kevättä :)

    VastaaPoista
  11. sun blogia on niin ihana lukee kun kerrot rohkeesti mielipitees, sanot hellureit arvostelijoille ja oot oma ittes<3 muutenki on niin ihailtavaa nähä tommonen ihminen ku sä joka on oikeasti oma ittensä, ei piileskele minkään "kuoren" takana, vaan oot mitä oot ja ylpee siitä! jatka samaan malliin, oot ihana<3

    VastaaPoista
  12. Oikeesti nikooooo ::) tulee nii ihana fiilis ku lukee tät sun blogii! jotenki jo noi su sanavalinnat ja kaikki on nii mahtavii jajaja oi ihanaa <3 aina kauhee piristys ku saa lueskella sun kuulumisii :3 tykkään sun vaatteista ja tyylistä ja persllnasta jajajajjaajja.. olet vaa nii täydellinen :)<3 älä välitä niistä negatiivisista kommenteista vaan sivuuta ne kateelliset tyhmät samallai jatkossaki .. c: oot vaa niin ihana just tollee :)

    VastaaPoista
  13. hei mikä päivä kaivarissa on jotain tapahtumaa? tai siis mikä päivä sinne menee ihmisiä vapun kunniaksi ku vappuhan on nyt tiistaina, niin meneekö ihmiset sinne tiistaina vai mitä häh? :D kerro mulle niko ! :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com