keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Oon täynnä energiaa!


HAHAHA, jos joku olisi sanonut mulle muutama vuosi sitten että mä otan tälläisen kuvan itsestäni.. en olisi uskonut. En ota tätä siksi että väittäisin olevani lihaksikas, mutta on mun kehossa nyt jotain muutoksia tapahtunut siitä kun mä tuolla salilla aloin käymään muutama kuukausi sitten.

Lisäksi olen tehnyt jotain minulle hyvinkin poikkeavaa ja selaillut fitnesstukku.fi -sivuja nyt muutaman illan. En vaan yhtään tiedä mitä mun kannattaisi sieltä tilata, koska siellä on siis ihan kaikkea. Fakta kuitenkin on että mun ruokavalio kaipaa vielä muutoksia. Eilen huomasin salilla että treeni tuntui suorastaan tappavalta, koska kahden vuorokauden ruokavalioni oli ollut: kaksi tummaa leipää ja neljä jauhelihatikkua. Aivan siis mitätöntä.

Lisäksi painoni oli jälleen hieman tippunut (yllättävää) ja sitä pitäisi nyt nostaa, koska jos mä haluan lihaksia niin faktahan on se että lihas painaa enemmän kuin läski.

Eilen se puntari näytti 58,9 ja se nyt ei ollut ihan toivottu juttu. Tosin siis kun kaksi päivää oli syömättä niin mitä muutakaan mä saatoin odottaa?


Nää kengät laitettiin jalkaa neljä kertaa viime viikolla ja tällä viikolla tarkoitus olisi tehdä samat. En siis halua roikkua salilla joka päivä, lisäksi ihmisellä pitää olla viikossa myös yksi tai kaksi lepopäivää. Varmana kaikilla näin ei ole, mutta tää mun treenaaminen nyt on ihan oma lukunsa sinäänsä. Lisäksi meillähän on noi kaksi koiraa joidenka kanssa tulee nyt varsinkin kevään lähestyessä tehtyä pidempiä lenkkejä & kun sä raahaudut kolmesti pihalle päivässä niin onhan siinäkin liikuntaa viikon jokaiselle päivälle.

Jos jollain on jotain faktaa / kokemuksia siitä mitä tuolta fitnesstukku.fi -sivuilta kannattaisi tilata niin saa vinkkailla. Itse olen nyt poukkoillut näiden kimpussa: lihaskasvu , massanlisäys vaatteet ja tarvikkeet . Paitsi että haluisin tietoa noista kaikista jutuista niin olen myös katsellut vaatetusta, koska mulla on aina ihan mieletön ongelma kun lähden salille että mitä mä heitän sinne päälleni?

Ps. Ootteko koskaan tilanneet tuolta fitnesstukku-sivuilta jotain?mitä? Kertokaa! Itse en vielä tehnyt tilausta vaan odottelen että josko joku haltiakummi tulisi ja pelastaisi minut ja kertoisi mitä sieltä tulisi tilata:)

39 kommenttia:

  1. pitää syödä hyvin niin tulee myös lihasta!
    ja eka kun alkaa käymään salilla paino putoaa kyllä se siitä alkaa nousemaan kun syö paljon ja kuntoilee paljon!

    VastaaPoista
  2. Moi, Fitnesstukkuun ja kuntosaliharjoitteluun liityen.
    Jos tavoitteesi on lihasmassan kasvattaminen, on syöminen tärkeää. Syö paljon proteiinejä, mutta muista myös muut ravintoaineet. Fitness tukusta et tarvitse välttämättä yhtään mitään, sillä rasvaton maito (jos maistuu) ajaa samaa asiaa kuin monet palautus ja lihasmassaa tuottavat pulverit, juomat, geelit yms. Lihasmassaharjoittelussa on hyvä muistaa suuret painot ja pienet toistot. (jonkin näköinen pohja suositeltavaa...) Esim. Max 100kg takakyykky niin pyri tekemään 4-6 toistoa 70-80kg. 4-6toistoa tehdään noin 3-4 kertaa. Eli yhteensä noin 12-24 toistoa. Ruokavalio, uni ja harjoittelu luo kehittymisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa kumminkin 8-10 toistot jaloissa ny voi tehä peräti 12 n. 80% maksimi painosta...

      Poista
  3. Heii Niko, millon vastailet niihin kysymyksiin? Odotan sitä postausta kun kuuta nousevaa :)

    VastaaPoista
  4. ihme pelle.. millon ne sun lihakset kasvaa ?

    VastaaPoista
  5. Hei Niko, olet aivan ihana hömppä! Älä ikinä muuta tyyliäsi, olet mainio!

    VastaaPoista
  6. turhiksien salilla käynti on säälittävää NARUKÄSI pelleilyä. Ala käymään oikeasti salilla, treenaa 6 päivää viikossa ja ota sitten kuvia.

    VastaaPoista
  7. Hei Niko!

    Mä suosittelen sulle pakkotoisto.com sivun lukemista. Sieltä mä ite aikoinaan lueskelin treenaamisesta ja ruokavaliosta! Siellä on esim. valmiita treeni ohjelmia alottelijoille. Ite valkkasin 4-jako ohjelman ja sillä oon treenaillu helmikuusta lähtien. Tulosta on tullu vaikka millä mitalla, kun mietin niitä alkuaikojen lähtö painoja. Esim maastaveto oli alussa 55kg ja nyt 95kg.
    Muistaa vain treenata ja syödä paljon proteiini pitoista ruokaa, niin kyllä ne tulokset paranee.

    Tsemppiä sulle treeneihin ja muista se asenne!

    Ps. unohda ne palautusjuomat ja syö kunnon ruokaa!

    VastaaPoista
  8. Enemmän vaan protskua niin kyllä lähtee lihakset kasvaa.. Ihailen motivaatiotas. :D

    VastaaPoista
  9. Voi jeesus mikä pelle.

    VastaaPoista
  10. Kivempi taas pyllistellä sedille kun pakaroissakin on lihasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö oo hyvä, että edes jollakulla on. Sulla pöksyissä vain paskaa. Ja sä et kelpaa karvapersees kanssa edes setämiehille

      Poista
  11. Syö spermaa siinä on "testoa" joka kasvattaa sinusta ison miehen;)

    VastaaPoista
  12. Ihanaa että hymy.fi -sivujen kautta ollaan saatu myös muutama "anonyymi" tänne kommentoimaan. Teidän narukäsi/homo/sperma kommentit on aina niin kannustavia:)

    VastaaPoista
  13. Heips Niko!

    Syö kananmunia, kanaa, rahkaa, raejuustoa, tummaa riisiä . Käytä palareita esim http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/leader-after myös rahka + banaani toimii. Syö säännöllisin väliajoin noin kolmen tunnin välein ja mieluiten ylitä päivittäinen kaloriannos.
    Kerro mihin tähtäät? Lisää massaa, lihaskasvua, voimaa vaiko kestävyyttä? Autan mielelläni sua asiassa

    VastaaPoista
  14. Lisäprotkua, Omega-3 kapseleita, palari ja kreatiini. Siinä ne tärkeimmät. Itse syön myös magnesiumia, koska sillä saa helpotettua lihaskipuja.
    Ja käytän myös treeniboostereita. Itsellä Shock:kia Fastilta. Ja isolla sinkkimäärällä saa lisättyä hormonitoimintaa(pikkasen kuparia mukaan).

    VastaaPoista
  15. voi jeesus tän homon kanssa
    kädet on ruikkukukon jalat ja elvistelee et pullistelee
    vitun palikka kasva aikuiseksi saatanan hoimo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sinä olet kuka?? Nuorisokodissa käyttäytymistä harjoitteleva teini??

      Poista
    2. IME MUNAA SINÄKIN HOMO

      Poista
  16. Minkä pituinen olet? Kannattaisi syödä tosiaan enemmän. Kaks ruisleipää ja jauhelihatikut ei riitä edes yhdelle päivälle.

    VastaaPoista
  17. Kanaa spermakastikkeessa, nautaa spermakastikkeessa, spermaa a la dente, spermapirtelö, sperma keitto, rahkaspermaa

    VastaaPoista
  18. hei spermakäsi homonaru :DD:D

    VastaaPoista
  19. Moikka,
    mikäli oikeasti haluat kehittyä suosittelen lämpimästi että otat yhteyttä Personal traineriin. Monilla saleilla on jo ihan vakiohenkilökunnassa porukkaa, jotka tekee kans henkilökohtasia treeni ja ruokaohjelmia asiakkaan tavotteiden ja lähtötason mukaan. Suosittelen lämpimästi, kummasti nostaa motivaatiota ja tuloksiakin syntyy kun tietää olevansa ammattilaisten käsissä:)

    Harmillisen usein uudet salinkäyttäjät vetävät väärällä tekniikalla ja liian suurilla painoilla repien paikat hajalle ja sitten kyllästyvät kuukaudessa pahimman innostuksen laannuttua kun tuloksia ei heti synnykään..

    VastaaPoista
  20. Suosittelen tilaamaan jotain massanlisääjää ruokavalion tueksi.

    Esim. http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/true-mass-26-kg

    Tuosta annos vaikkapa aamulla ja illalla ja lisäksi palautusjuoma. Normiruokaa tietenkin niin paljon kun vain ikinä pystyy vetämään. Tähtää vaikkapa aluksi sellaiseen vähintään 3000kcal-päivätahtiin.

    VastaaPoista
  21. Suosittelen kreatiinia, lue aineesta lisää Wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kreatiini. Sitä saa toki Fitnesstukun kauttakin. Käytännössä suorituksen jälkeen nautittu kreatiini tehostaa lihasten kasvua, toimii ainakin osalla. Tästä on suhteellisen paljon tehty tutkimuksiakin. Huonot puolet on turvotus, koska kreatiini kerää nestettä vartaloon joka selittää osan osan painon noususta, ei niinkään lihasten niin nopea kehittyminen.

    Joillekkin kreatiini voi aiheuttaa finnejä, mutta sinkkivalmisteiden käyttö yhtäaikaisesti saattaa helpottaa ongelmaa. Erilaisten bodausfoorumien kauttaa käytöstä löytyy paljon ohjeita ja kokemuksia.

    Kreatiinia löytyy myös osasta palautumisjauheista, mitkä ovat nopeuttavat ja tehostavat palautumissta ja vähentävät harjoitusten jälkeistä lihassärkyä, toisin sanoen jaksat treenata useammin, menemättä ihan rikki. Minulle naisena ne ovat sopineet ja kreatiinia on on ollut sen verran vähän, ettei mitään finniongelmiakaan tullut näistä. Kannattaa tutkia palautumisjauheiden koostumuksia.

    Cla:n ja vihreä tee kapselit olen myös rasvanpolton kannalta kokenut hyviksi. Mutta otetaan huomioon että olen siis nainen. Joka tapauksessa sain timmit lihakset ja rasvakerroksen pieneksi näillä.

    Proteiini on tietysti tärkeä osa bodaajien ravinnossa ja turhia hiilareita kannattaa vähentää. Maitorahka on paras "luonnollinen" proteiinilähde, mutta proteiinijauheita löytyy vaikka millä mitalla.

    Jos erityisen isoja lihaksia haluat niin kunnon bodarit pitävät massakausia, jolloin massa nousee ja treenataan paljon ja sitten taas aletaan tiputtamaan rasvaa pois, mutta se vaatii jo melkoista omistautumista asialle. Jokatapauksessa bodarifoorumit on kaikkein parhaimpia informaatiolähteitä, mistä löydät tietoa parhaiten.

    Tsemppiä, itselläni on ollut muutaman vuoden vähän hakusessa tämä meininki masennuksen takia, mutta haaveilen josko taas saisin itseäni niskasta kiinni ja treenauksen päälle.

    VastaaPoista
  22. saatko nyt yhden punnerruksen kun bbssä et saanut yhtään : /

    VastaaPoista
  23. aika naru. mun muijallakin on isompi haba.

    VastaaPoista
  24. Sun kannattaa tilata massanlisääjää. Se kyllä toimii ja voit ottaa siitä annoksia välipaloina pitkin päivää. Tarvit myös sheikkerin jolla sekoitella sitä juotavaa. Siellä on todella mukavia makuja joukossa joten se maistuu vähän, kuin karkkia söisi;) Kreatiinia kannattaa kanssa ostaa. Seki nostaa painoa vähän ja voimatasot nousevat. Kannattaa tuolla salilla pyrkiä treenaamaan kokonaisvaltaisesti lihaksia. 4 treeniä viikossa jaettuna erilihaksille. 1. treeni: jalat. 2 treeni: rinta: 3. treeni. selkä. 4 treeni: olkapäät ja kädet. Vatsoja voisit tehdä 2 krt viikossa. Liikkeitä monipuolisesti. Sillä kehityt parhaiten ja kokonaisvaltaisesti ja niin et kehosi näyttää hyvältä myös tulevaisuudessa kun lihaksisto vahvistuu.
    Terveisin: personaltrainer

    VastaaPoista
  25. jokaiseen treeniin 4-5 eriliikettä ja sarjoja jokaiseen liikkeeseen 3-4 ja toistot 8-12 välillä. Tuolla saat lihaksia aikaiseksi. Ensin lämmittelyä pienemmällä painolla ja sitten lisää vastusta. terveisin. personaltrainer

    VastaaPoista
  26. Taitaa olla pieni "kikuli" ku kädetki on noin laihat..

    VastaaPoista
  27. Heittele sä Niko vaan niit punkku laseja ihmisten niskaan ja kaljatölkkejä, siihen sun habas just riittää ei mihkään muuhun.

    VastaaPoista
  28. Montako leukaa sä kynäniska saat?

    VastaaPoista
  29. Kiitoksia lukuisista kommenteista :) Valitettavasti mulla ei ole mitään mielenkiintoa vastata niihin yksitellen, koska täällä jälleen kerran huomaa kuinka katkeria suomalaiset ovatkaan luonteiltaan. Miten se sanonta menikään..? " keep talking you make me famous " <3

    VastaaPoista
  30. mä haluun pistää sua vinopenkissä hanuriin ja samalla lyödä kaksvitosilla kiekoilla yhteen säkkisi välissä...

    VastaaPoista
  31. Onhan tääkin tietty ammatti, saada linkki omaan blogiin juorulehtien palstoille ja sitten blogissa viljellä tradedoubler-linkkejä. :D

    Ei siinä, itsekin teen samaa. Paitsi ettei ihan juorulehtiin asti tule saatua omia linkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosin bloggaan rakkaudesta kirjoittamiseen en niinkään rakkaudesta rahaan. Toki käytän hurjan määrän aikaani nykyisin tähän blogiin joten olen mielestäni ansainnut saamaan sitä myös "palkkaa". Se että juorolehdet nappaavat blogistani uutisia ei taas ole mitenkään minun valintani :) Lisäksi en mainosta mitään, mitä en itse koe tarpeelliseksi tai en ole itse kokeillut. Kiitoksia kuitenkin huomiosta jonka teit linkkien suhteen:)

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com