lauantai 7. heinäkuuta 2012

Hopeashampoot ja -hoitoaineet joita käytän!

Postaus on ajastettu, itse olemme nyt juuri Tallinnassa.

Ihan hurjan paljon saan aina kyselyitä siitä että millä tuotteilla hoidan hiuksiani ja miten saan ne pysymään vaaleina (vaihtoehtoisesti hopeina jos sille päälle satun). Listaan tähän nyt mun lempparituotteet tähän tarkoitukseen. Huomatkaa kuitenkin että hopeashampoota ei kuitenkaan kannata jokaisen pesun yhteydessä käyttää, väri lähtee äkkiä lapasesta ja heittää hiuksesi lila/sininen/harmaa -akselille. Itse käytän tuotteita vaihtelevasti, 1-2 kertaa viikossa. 


Tuotteet lueteltu vasemmalta - oikealle. 

Wella - Color fresh 0/6 Tämä tuote pelasti hiukseni juuri ennen Mr Gay Finland -kisoja. Hiukseni blondattiin ja väri alkoi menemään hieman "tipumaiseksi" muutamassa päivässä. Onneksi ihanainen Erja antoi minulle tämän tuotteen kotiin testiin ja kehotti heittämään päähän 30 minuutiksi, istumaan saunaan ja valmis! Tämä on siis sävyte, joka ei rasita hiuksia. Se oikeasti toimi ja tästä onkin tullut ihan lemppari. Pullosta riittää useammaksi kerraksi, itse olen tainnut nyt neljä kertaa heittää tämän päähän ja vielä on jäljellä pullossa. 

Four Reasons - hopeasuihke (samasta sarjasta myös shampoo käytössä, joka unohtui kuvata) Nää oli ensimmäiset tuotteet joita aloin muutama vuosi sitten käyttämään. Olin niihin todella tyytyväinen, mutta nyt muita tuotteita kokeilleena olen todennut että parempiakin vaihtoehtoja on olemassa. Hopeasuihketta heitetään pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Se hieman kirkastaa väriä, mutta tässäkin kehotan varomaan sillä muutaman kerran olen hieman innostunut ja lähtenyt bilettämään lilan väristen hiusten kanssa. Nää kuitenkin on aika halpoja tuotteita ja siksi niitä tulee aina toisinaan ostettua. Tosin kaikki nämä on pitkäkestoisia, sillä nämähän eivät missään nimessä sovellu päivittäiseen käyttöön. Tää hopeasuihke on kuitenkin nopea suihkauttaa hiuksiin ja siksi olenkin todennut tämän mukavaksi matkakumppaniksi reissuilla. Jos siis ei kerkeä istumaan 30 minuuttia saunassa muut aineet päässä. 

KC Professional - hoitoaine, silver Tää on uusin tuttavuus ja rakkaus. Peset hiukset, kuivaat hieman, heität tämän hiuksiin ja annat vaikuttaa (pakkauksen mukaan 5 minuuttia), mä vähintäänkin tuplaan aina ajan. Antaa jotenkin todella kylmän sävyn hiuksiin, juuri sellaisen mitä nyt kaipaan näihin. Ei myöskään rasita hiuksia ja jättää hiukset ihanan tuntuisiksi. Tämän kanssa mulla ei ole ollut mitään ongelmia eikä se ole heittänyt hiuksiani sini-lila-harmaaksi vaan olen melkein ottanut tämän jokaisen hiustenpesun yhteydessä käytettäväksi tuotteeksi. 

Fudge - hopeashampoo Sain tämän testattavaksi blogini kautta ja taisin sitä kerran jo hehkuttaa täällä ja edelleenkin hehkutan, mutta tässä on kyllä tujua tavaraa! Kumihanskat on ihan ehdottomat kun alat tällä pesemään hiuksiasi. Tämä päässä et missään nimessä 10 minuuttia kauempaa voi olla, koska tämä heittää hiukset todella lila/sininen/harmaa-sekoitukseksi. Se on toisinaan ihan hyväkin ratkaisu ja mä oon tämän ottanut sellaiseksi "hei lähden kemuttamaan"-shampooksi. Antaa kyllä aina sellaisen lopputuloksen että jengi tietää että on taas tullut leikittyä hieman Fudgella. Haha. Tämän käyttö on kuitenkin hieman nyt jäänyt, koska olen saanut hiukset aika kylmän sävyiseksi ja nyt on pakko sanoa että en edes uskaltaisi heittää tätä päähäni, koska se saattaisi olla sitten jo asteen tai kaksi liian kylmä. Mun parturi kuitenkin sano että mulla lähtee aika helposti hiukset taittumaan keltaiseksi eli kyllä tämä ehdottomasti kaapista muutaman viikon välein kaivetaan esille kun alkaa tiputanssit soimaan.

Tsekkasin että ainakin Sokoksen verkkokaupasta löytyy todella paljon hiustuotteita, jos vaikka kotikaupungissasi ei ole näitä myyviä erikoisliikkeitä. Mikään näistä tuotteista kun ei vielä ainakaan ihan perus ruokakauppojen hyllyiltä löydy..

,pääset hiusosastolle suoraan tuosta. 

Mun parturi on muuten nyt jenkeissä kuukauden.. mitenköhän mun tukan mahtaa nyt käydä? O-ou. Leikata se ainakin pitää ennen sitä, ehkä mun pitää taas tehdä Britneyt.

Kivaa lauantain jatkoa! 

Blogi sisältää mainoslinkin

10 kommenttia:

  1. Osaatko yhtään sanoa mistä saa tota color fresh sävytettä? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain sen mukaani kampaajalta että en tiedä onko se sitten vaan semmosta ainetta jota myydään vaan jossain kampaamoissa /:

      Poista
  2. tuttuja tuotteita! Ite oon miettinyt et pistäsin taas violetin päähän mut toisaalta se blondi/harmahtava houkuttaisi :'D liikaa vaihtoehtoja. Mulla ei itellä toiminut toi hopeasuihke :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikilla ei aina kaikki tuotteet toimi, mulla on toi hopeasuihke toiminut hieman liiankin vauhdikkaasti joskus :D että sen vuoksi mä olen hieman sen käyttöä joutunut rajoittamaan :DD

      Poista
  3. tee lisää video postauksia! Ne on niin hyviä, kun olet niissä iloinen ja energinen ;D tulee aina vähän päivän piristystä niistä! Ja varsinkin ne "niko keittiössä" videot on tosi hyviä, siis liää niitä!! ;) Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Itselleni tää ainaki oli erittäin hyödyllinen postaus, koska oon koittanu kans kaikkia tököttei, et sais nää kutrit pysyy viileen vaaleina! :p Kiitos vinkeistä, lähdenkin huome ostelee tota color fresh sävytettä! (:

    -Kata

    VastaaPoista
  5. itse kävin ostamassa tuota sävytettä stokkalta, nyt kokeilen ekaa kertaa..saa nähä miten käy. Epätoivoissani etsin tänään myös tuota fudgea mutta eihän täällä tampereella sitä ole..varsinkaan sunnuntaisin kun kaikki on kiinni.
    Cutrinilla on myös hyvä hopeahoitoaine..tosin istun se päässä 2-4 tuntia mutta kyllä keltaisuus lähtee :D

    VastaaPoista
  6. Oijoi niko pelastit mun tulevat päivät! Mun hiukset oli ku pääsiäis tipulla mutta, ostin kerralla kaikki noi tökötit ja jes, nyt ne on sellaset mitkä haluunki. Kiitos ! <3

    VastaaPoista
  7. Platinablondina voisin lämpimästi suositella Joicon violet-shampoota ja -hoitsikkaa. Taittaa keltaisuuden pois erinomaisesti, ei tahraa käsiä tai mitään muutakaan, ja äärimmäisen riittoisaa.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com