keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Uimassa: tsekkaa nää rusketusraidat!


Olin tänään altailla uimassa ja saunomassa. Voi että tästä on tulossa kovaa vauhtia mun viikon kohokohta. Sen verran nautin tästä että asun ensimmäistä kertaa elämässäni talossa jossa on uima-allas ja juuri kesällä uusitut saunatilat :)

Tsekkaa noi rusketusrajat! Oon tosi tyytyväinen väritykseeni joka siis syntyi kun suihkutin yhden ainoan kerran koko vartaloon Yves Rocherilta saamaani itseruskettava suihketta . Eli sen kanssa ei tosiaan tarvi montaa kertaa läträtä ja vaikutukset näkyvät muutamissa tunneissa. 

Meikäläinen nukkui tuossa hieman yli tunnin päiväunet joten ei taida ihan heti olla uni taaskaan tulossa. Oon nyt ajastanut teille postauksia jokaiseksi aamuksi kello kymmeneksi. Tämän aamuisen postauksen voit lukea täältä. Huomiseksi on luvassa hieman talvitakkien esittelyä.. perjantaiksi kotipostaus jonka tekeminen oli ihan äärettömän tuskaista sillä mä löysin niin kivoja juttuja netistä että oksat pois. 

Muistakaa että huutokauppa mun puhelimesta päättyy huomenna. Pääset tekemään tarjouksen tästä. Nyt iltapalaa & nettitelkkarista muutama sarja. Pus-Pus. *)blogi sisältää mainoslinkin

11 kommenttia:

 1. käytätkö stringejä vai mikä toi vika raja on??=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvasin että tätä kysytään:Dhaha,juu en käytä.

   Poista
  2. hah :D mikä se raja on?

   Poista
  3. Mulla oli eilen sellaiset tangat jalassa kun laitoin itseruskettavaa :D Ja ei, en ole ostanut sellaisia vaan olen joskus saanut ne yksistä kuvauksista mukaani ja mä päätin eilen laittaa ne jalkaani levityksen ajaksi.. koska en jostain syystä halunnut että naapurit näkisivät minut mahdollisesti parvekkeilta alastomana täällä asunnossa :)

   Toivottavasti kaikki asiasta kiinnostuneet saivat nyt vastauksen?

   Poista
 2. Niko rakastan sun blogia! oot paras!♥ :)

  VastaaPoista
 3. hahah, niko oot paras ;)

  VastaaPoista
 4. kuka levittää itseruskettavan selkään sitten:(?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne saa itsekkin levitettyä selkään,varsinkin suihkuttaa sen pystyy itse. Vaatii hieman harjoittelua. Onneksi aina voi pyytää avuksi toiset kädet:)

   Poista
 5. haluaisin kovasti pylsiä sinua

  VastaaPoista
 6. mistä toi raita o?

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com