perjantai 25. tammikuuta 2013

Mitä outoa näet tässä kuvassa?


Menin mun lähikauppaan (jonka nimeä en halua tässä tuoda julki,koska siellä on niin kivat myyjät). Tarkoituksena oli ostaa hodareihin ainekset, mutta valitettavasti siellä ei ollut niitä sämpylöitä joten jouduin väsämään nakkihamppareita yök. Olin mun kaverin kanssa puhelimessa ja aika harvoin tulee kysyttyä: "Onko nyt 2012 vai 2013?" ,mutta nyt oli ihan pakko varmistaa myös kaverilta tää asia.

Mitä outoa näette kuvassa?

Vinkkinä kerrottakoon että päivämäärä jolloin asioin kaupassa oli siis 25.1.2013 

32 kommenttia:

 1. no oisko noi vaik vähän vanhoja :dd

  VastaaPoista
 2. 20.12.2012.. Auts. .

  VastaaPoista
 3. joko vähän vanhoja tai ehkä on tullu vaan joku aivokatkos noitten päivämäärien merkkaajatyypeillä :''D vai miksikä niitä ikinä nyt sanotaankaan... Taas huomaa että on blondi täällä ruudun takana :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miten on, mutta meni kyllä hieman fiilis :D haha!

   Poista
 4. vähäks noloo tol kaupal mikä se oli?

  VastaaPoista
 5. Kai vaadit kovaan ääneen korvauksia? :)

  VastaaPoista
 6. Toivottasti veit kyseisen pussin mukanasi kassalle ja sanonu et "löysin tollasen hyllyst." oiait kattonu myyjän reaktion. :D

  VastaaPoista
 7. Vois kyl kuvitella et olis näkyny hometta noissa jos päivämäärä oli oikein?! Mulla ainakin kaikissa vaaleissa leivissä yms. on home aika nopeesti näkyny päiväyksen jälkeen. Tiiä sit.

  VastaaPoista
 8. Ompas TOSIvanhoja ! Miten toi on mahdollista , ettei ole muka huomattu ei taideta paljo tarkastella tuotteita. Yäks !!!!

  VastaaPoista
 9. Totuushan on se et noi on niin säilöntäaineilla kyllästettyjä että niihin ei tuu hometta vaikka ne olis tuhat vuotta vanhoja :D mut ei niitä pitäs silti enää pitää hyllyssä parasta ennen päiväyksen jälkeen...

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomasin juuri katsoneeni väärin, teithän reklamaation kaupalle vaikka se hyllyssä tuossa kuvassa näyttää olevan

   Poista
 11. Siis olenko ainut jonka mielestä on outoa, että kaupassa on myynnissä sämpylöitä, jotka ovat menossa vanhaksi vasta kuukauden kuluttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on teollista kamaa ja niissä npi päiväykset on toooodella pitkiä. Eli siksi niiden myyntiaika on tosi pitkä. Mikä tekee tuosta vanhentuneesta paketista siis TODELLA vanhan! :X

   Poista
 12. Ei ole kyllä uutta kun kyseisessä kaupassa on ennenkin ollut vanhoja tuotteita.

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Joo. Siellä on ennenkin ollut tälläisiä vanhoja tuotteita.

   Poista
 14. Kivan vanha pussi. Löysin itekin yhtenä päivänä kaupasta vanhan pipari paketin ja siintä oli vuosi sitten päiväys mennyt. Hämentävää.

  VastaaPoista
 15. siwasiwa siwa siwa:D

  VastaaPoista
 16. Mä huomasin aikoinaan yhdessä kaupassa että tälläinen meikinpuhdistusliina paketti oli mennyt vanhaksi kolme vuotta sitten :)

  VastaaPoista
 17. jep ja suonenjoen ärrällä oli -30 laarissa pari kuukautta vanhoja mehuja oikein siinä esillä korostetusti... Joo kylhä ne mehut ois varmaa ollu viel juotavia, mut sellasia tuotteita joista päiväys on ajat sitte menny ei pitäs myydä! Oli ne sitte kosmetiikkaa mehua tai leipää.

  VastaaPoista
 18. kai veit myyjälle, heillä on velvollisuus antaa kyseisen tuotteet tuore versio sulle ilmaseks ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wtf, mistä lähtien myyjien pitäis antaa yhtään mitään ilmaseks jos joku leikkii salapoliisia ja löytää jonkun vanhettuneet tuotteen? :DDD C`moon kaupas on muutenki kiire ni yritä siinä nyt miljoonan tuotteen päivämäärät viel tarkistaa samalla ku hyllytät... sitäpaitsi kauppa saa myydä tavaroita joiden parasta ennen-päiväys on mennyt, mut niistä pitää ilmottaa asiakkaalle just jollain ale-lapulla tms.

   Poista
  2. Anonyymi sun kommentti ei taida sisältää ainuttakaan oikeaa väittämää.

   A. Myyjille maksetaan palkkaa siitä että he tekevät työnsä ja siihen kuuluu myös se että kun sä hyllytät tuotteita niin sun tehtävä on katsoa myös ne päiväykset.

   B. Monessa myymälässä "salapoliisi"-leikit voi päättyä juurikin niin että mä saan ilmaiseksi kyseisen tuotteen, koska olen tehnyt heille aikamoisen palveluksen. Pahimmassa tapauksessa tämän myymälän, myymäläpäällikkö voi saada varoituksen siitä että heillä on vanhetunnutta tavaraa hyllyissä (tarpeeksi monta varoitusta voi johtaa työsuhteenpurkamiseen).

   C.Kaupassa ei todellakaan saa myydä tuotteita joista on päiväys mennyt. Ei varsinkaan tuotteita joissa se päiväys on aika tärkeää. Toki sinulle varmana maistuu yli kuukauden vanhat sämpylät mutta mua ei oikeen nappaa. Kaupassa yleensä alennetaan vanhetuvaksi menevät tuotteet esim. 1-7 päivää ennen päiväyksen menemistä ja jos ne eivät mene myydyksi ne heitetään roskiin.

   NIMIMERKILLÄ: Kaupassa ollut töissä liki 4 vuotta ja en edes kehtaa sanoa kuinka kamalat huudot me oltais Lidlissä saatu jos meillä olisi vastaava tuote ollut hyllyssä kun meille tulee tarkastaja. Että mä tosiaan toivon että sä et hakeudu kaupanalalle duuniin.. en nimittäin halua asioida kaupassa jossa sä olet tuolla asenteella duunissa.

   NOLO.

   Poista
  3. joo, oot oikeessa kuuluuhan se työntekijöiden hommiin se päivämäärien katsominen samalla kun hyllyttää, siitähän niille maksetaan palkkaa, valitettavasti lipsumista tapahtuu just tällä kuivatavara osastolla, koska ne päivämäärät on pitkiä ja yleensä se vaihtuvuus on aika nopeaa, eli sinne taakse ei jää vanhoja tuotteita lojumaan... mut kiireessä tulee virheitä monelle, eiks se oo ihan inhimillistä?

   "C.Kaupassa ei todellakaan saa myydä tuotteita joista on päiväys mennyt.", no kaupoilla on omat periaatteensa ja Lidl:llä on näköjään tollanen mut ei se lain vastaista ole, ainakin eviran nettisivujen mukaan ;

   " Saako kauppa myydä ja voiko kuluttaja syödä päiväysvanhoja elintarvikkeita?
   – Saa, jos kyseessä on tuote, jossa on merkintä ”parasta ennen”. Sen sijaan ”viimeinen käyttöpäivä” -merkinnällä varustettua elintarviketta ei saa enää myydä eikä sitä pidä syödä merkityn päiväyksen jälkeen.
   ”Parasta ennen” -merkintä tarkoittaa ajankohtaa, johon asti elintarvikkeen aistittava laatu varmasti pysyy hyvänä, kun tuote säilytetään oikein. Tuote on yhä käyttökelpoinen päiväyksen jälkeenkin. Käyttökelpoisuuden voi todeta katsomalla, haistamalla ja maistamalla tuotetta.
   ”Parasta ennen” -päiväyksen jälkeen myytävien tuotteiden yhteyteen suositellaan tehtäväksi merkintä, että kyse on päiväysvanhasta tuotteesta." Noi kyseiset hampparit kuuluu siihen osastoon että vaikka ne makais viis vuotta hyllyssä, niin ne ois silti samaa kamaa...

   Enkä halunnu mitään sotaa laittaa tässä liikkeelle, ja ymmärrän että olin tosi huonosti argumentoinu mun edellisen pointin, mua vaan ärsytti toi edellisen anonyymin kommentti siitä että pitäis saada jotakin ilmaseks jos löytää vanhentuneen tuotteen hyllystä, koska meidän kaupassa ei ollut tällaista käytäntöä..... MUTTA nettiä selaillessani löysin keskustelun missä oli jotain siitä että Siwoissa on laatutakuu jonka perusteella jos löytää vanhan tuotteen niin saa saman tuotteen tuoreena ilmaseks, eli hän oli myös oikeassa asiassa.

   Kiitos ja näkemiin.

   NIMIMERKILLÄ: Kaupassa 2 vuotta töissä ollut, ja kyllä sinuakin olen joskus aikoinani palvelut:DD


   Poista
 19. Eiköhän se ole ihan kauppakohtaista, miten tällasissa tapauksissa toimitaan. Itse olen ollut töissä vaan vähän pienemmissä kaupoissa, ei olis millään ehtinyt kaikkia päivämääriä katsomaan kun muutenkin sai kirjaimellisesti juosta koko päivän. Eiköhän kaikki nyt oo osittain oikeessa. Vanhentuneita tuotteita ei kyllä mun kokemuksen mukaan saa myydä.

  VastaaPoista
 20. olen itse ollut hyllyttäjänä ja aina kun laitoin uutta tavaraa, niin vedin ne "vanhemmat" tuotteet eteen. niin se kuuluisi aina tehdä, eikä vain kasata vanhojen päälle. tämä on teille muille anonyymeille ! :)

  VastaaPoista
 21. Joo, vähän vanhoja. Hyh :/

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com