lauantai 26. tammikuuta 2013

Poliisien toiminta puhuttaa!EDIT: Poistin kirjoittamani tekstin, koska mun inboxi ja sähköposti alkoi laulamaan hoo-si-an-naa! Enkä siis halua aiheuttaa sen suurempaa pahennusta.Tää aihe vaan on ollut niin suunattomasti kortilla joten ajattelin vaan kertoa omakohtaisen kokemukseni aiheesta ja kirjeestä joka odotti minua kun saavuin viidakosta kotiin tuossa muutama kuukausi sitten.

Mua ei tämä asia sinäänsä haittaa ja omaan aika rennon asenteen elämää kohtaan. Mika Myllälän kuoleman seurauksena melkein 200 poliisia tutki luvattomasti hänen tietojaan (asiasta on uutisoitu runsaasti). Minusta kyseessä on huolestuttava ilmiö jota pohdittiin muutama päivä sitten jopa kymmenen uutisissa. Toivottavasti asioille tehdää jotain ja jatkossa näiden tietojen urkkimiseen ei olisi kaikilla pääsyjä ja kaikki ihmiset ymmärtäisivät että kyse on rikoksesta.

Muksaa viikonloppua kaikille! xoxo

9 kommenttia:

 1. No juu... pistäähän tuo vähän miettimään. Tilaisuus tekee varkaan - poliisistakin, kait.

  VastaaPoista
 2. A, tai oli sitten Ö -luokan julkkis -> ihminen loppupeleissä siinä, missä kaikki muutkin tavalliset kaduntallaajat. Myös niille kuuluu se OMA yksityisyys, mitä ei saa edes poliisi luvattomasti mennä urkkimaan. Tuohan on jo loukkaus, että ventovieras käyttää valttikorttiaan hyväksi aivan väärällä tavalla.

  Karu totuus tosin on se, että etenkin mediaa kiinnostaa paljon enemmän julkimon yksityisasiat, kuin jonkun "tavallisen ihmisen".
  Itselläkään ei vaan mene jakeluun, miksi joku haluaisi vaarantaa oman työnsä (mihin on joutunut tekemään työtä paljonkin) laittomalla urkkimisella ja tietojen vuodattamisella.

  VastaaPoista
 3. En oo ennen edes oikeen tullut ajatelleeksi tommosta.. Mutta tottakai se on väärin, oli julkkis tai ei. Mutta tällästen asioiden leviämistä on varmaan aika vaikeaa tässä vaiheessa mitenkään pysäyttää, kun tuntuu että siitä on tullut jo ihan normaali ja hyväksyttävä asia... :/ Asialla pitäs kyllä edes yrittää tehdä jotain!

  VastaaPoista
 4. Älähä anna periks, vedä oikeuteen tuo katsoja. Mä olen käräjillä tottunut jo käymään ja puolustamaan syyttömän oikeuksia, kun yks kylähullu on jo kohta 1.5vuotta kiusannut meitä muutamaa syytöntä. Onneksi oikeus totesi tuon kiusaajan syylliseksi ja mie voitin oman juttuni,ja niin muutama muukin.
  Harmi, että sie oot joutunut tuollasen kohteeksi, mut periksihä ei anneta. Pidä puoles! Mie peukutan sun puolesta, että se syyllinen joutuu vastuuseen. Tsemppii!

  VastaaPoista
 5. NIKO OOT IHQ <33 Hävettää vaan ku lähit siihen viidakontähtösiin, häivät tytöillekkin ;/ mut ei se haittaa ku oot niin vitun ihQ <3

  VastaaPoista
 6. Luultavasti joku sun fani oli lukenut sun tietoja ja sitten rapsahtanut :DD Tai sitten joku antifani ;)

  VastaaPoista
 7. Törkeää, mutta h-vetin yleistä ! Tiedän enkä luule, että tuota "luvatonta tietojen katselua" tapahtuu todella paljon esim. terveydenhuollossa (naisystäväni tietää...) - ja omakohtainen kokemukseni on verotoimistosta vuosien takaa, jossa olin töissä. Ei kukaan välittänyt ns. lokimerkinnöistä vaan tietsikalta näki haluavat kaikkien valtakunnan ihmisten tulot,omaisuudet tai vaikka aviottomat lapset ym. ( julkkisten tiedot tietysti kiinnostaa uteliaita, mutta myös sukulaiset, tuttavat jne. ).

  VastaaPoista
 8. Ei tarvitse paljin miettiä, kun katsoo Nikon nykyisiä seuralaisia ja laskee yks plus yks, kuka tai mikä pollari se urkkija vois olla...

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com