perjantai 25. tammikuuta 2013

Voisiko tässä olla sun viikonlopun suunnitelmat?


Thäänks duud! Sain ennen reissuun lähtöä (..marraskuussa, hups!) muutaman boxin postin mukana kotiin. Gossipit on melkein katsottu, mutta The Walking Dead on vielä kattomatta. Kiitos Discshop.fi kivasta paketista. Tuli kyllä niin oikeaan osoitteeseen, koska mä rakastan ahmia sarjoja kerralla kunnon satsin. En millään jaksa viikottaista rumbaa että pitää odottaa naama kiinni telkkarissa milloinka tulee uusin jakso ulos.

Jos joku muukin rakastaa tuotantokausia ja haluaa haalia niitä itselleen niin Discshopitilla on menossa alennukset jossa boxit alk. 9,95 pääset sinne suoraan tästä.


*)Postaus on tuotettu yhteistyössä ja se sisältää mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. The Walking Dead on niin ihana sarja ♥
  Ekan kerran kun rupesin kattomaan sitä netistä. Ei ollut tullut vielä Suomeen, niin jäin niin koukkuun siihen ettei toista :D

  VastaaPoista
 2. aaa GG <3<3 ehkä pakko hommaa :):)

  VastaaPoista
 3. http://nikojuhanisaarinen.blogspot.fi/search/label/hiukset < Niko nää hiukset takasin !!! Syötävän sulonen :)♥♥

  VastaaPoista
 4. Mulla on GG:n kaikki boxit, The O.C:n kaikki boxit, Pll:n 1, Skins 3-4 ja TVD 1-3. RAKASTAN TV SARJOJA BOXEINA ! Suomeen tulee ihan liian hitaasti kaikki ohjelmat TV:stä. Itekki oon tilaillu joskus jotain DiscShopista :)

  VastaaPoista
 5. Mäki rakastan sarjoja boxeina! mulla on täykkäreitten kaikki kaudet, vampyyri päiväkirjat 1-3, l-koodin kaikki, skinssin 1-4, ruma betty 1-3. En muista onko muita, jotain yksittäisiä.

  VastaaPoista
 6. oon niin samaa mieltä, eihän kukaa jaksa viikkoa venata että saa nähä seuraavan jakson! mulla on skinssit, greyn anatomiat ja frendit, mutta ei riitä! :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com