maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tuliaisia ulkomailta!


Äiti ja sen mies tuli viikonloppuna Espanjasta. Mentiin eilen sitten moikkaamaan niitä ja hakemaan meidän tuliaisia. Hihi! Mä en tiedä mitään kivempaa kuin se että saa lahjoja vaikka ei ole syntymäpäivä tai nimipäivä.


Äiti tietää että mulla on pakkomielle ristikoruista (edelliset orgasmit ristikoruista tuli kun sain niitä jerone.fi -verkkokaupan paketin mukana, postaus täällä). Mun kokoelma kasvoi jälleen kahdella uudella tulokkaalla. Noi vaan on rakkautta! Edelleenkin mun olisi tarkoitus ennen kesää saada tatuointi jossa olisi tää samainen aihe eli helminauha+risti. Se vaan on sellainen pitkäaikainen haave ja unelma :) 


Lompakko! Mulla fetissi myös näistä ja omistan varmana keposesti sellaiset 20-30 lompakkoa. Yksi asia mitä mä kauhistelin oli noi hinnat.. ei ilmeisesti Espanja ole halpa maa, jos siis on joskus edes ollut? Ihan mielenkiinnosta kyselen, koska mulla ois epäilys että Aurinkorannan Tähtöset kuvataan tänäkin kesänä juurikin tuolla.. että minkä verran sitä shoppailurahaa pitäisi oikeen varata mukaan:)


Calvin Klein on tuoksuissa yksi mun lemppari ja en edes tiedä montako pulloa näitä tuoksuja on mennyt 8.luokan jälkeen milloin sain ystävältäni ensimmäisen CK:n..


Äiti toi omasta mielestään meille "makutupakkia". No me juodaan kahvit ja lähdetään tupakalle. Minäkin olin ihan innoissani että kun en oo koskaan maistanut vadelman makuista tupakkaa.. no askista sitten paljastuu joku pussukka joka on täynnä tuoksuvaa "töhnää". Me nauretaan vedet silmissä ja heitellään ilmoille erinlaisia ajatuksia mitä tää voisi olla. Mulla kävi jo mielessä että mutsi on salakuljettanut raukka tietämättään huumeita Suomeen.. joku taisi sanoa että nää on tuoksupusseja eteiseen :D 

No äiti oli sitten ostanut vesipiippuun (älä kysy mitä) ja minulle joka ei muistaakseen oo kertaakaan tuota laitetta edes kokeillut. Että jos siellä on jotain fiksuja niin saa toki kertoa miten ja missä tätä nyt sitten voisi poltella ja eihän tää oo laitonta? Toivottavasti ei koska mä bloggaan tästä.. ja mutsi sai tätä kuitenkin tuotua Suomeen ilman että joutu tullin haaviin. Ha!

34 kommenttia:

  1. Oon ollut Espanjassa, ruoka on ehkä halvempaa kuin suomessa. Ja vaatteissa riippuu tietenkin minkälaisissa kaupoissa käy. Tietenkin hintataso riippuen onko jossain rantakaupassa vai ihan kauppakeskuksessa ja kuinka paljon merkkiä ostaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitos :) No hyvä että edes joku on halvempaa kuin täällä. Kelpaa :D

      Poista
  2. Siis tota makutöhnää poltetaan vesipiipussa! :D lisäks tarvii hiiltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ai semmosia hiiliä millä esim. sytytetään nuotio? :D

      Poista
    2. http://www.cn.all.biz/img/cn/catalog/48146.jpeg < about ton näköstä!:D en sit taas tiiä mistä tota ostetaan... kandee googlailla!:)

      Poista
  3. Ei oo laitonta:) tiiän monii ketkä on roudannu vesipiipun ulkomailtaki ja sit just vetelee siitä noita makujuttuja:) se on vähä ku sellanen bongi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ku mä aina muistelen että pilvee poltetaan vaan semmosesta :D voi apua! OK, semmonen piippu pitää nyt sitten hommata!

      Poista
  4. Voin rakentaa sulle omatekosen vesipiipun ni voit polttaa sillä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jostain helvetin 1,5 litran muovipullosta? :D sellasia mä oon joskus nähnyt, mutta ei siitä sen enempää.

      Poista
    2. Juuri sellaisia! Niitä on tullut joskus teininä väsättyä eikä siitäkään sen enempää :D

      Poista
    3. Hahhhaaahhaaa! Et nou hätä, mä hoidan mä hoidan

      Poista
    4. Täälä vaan huumeille naureskellaan DDDD

      Poista
  5. Laitan sulle fb:n viestien kautta idean tuota tatskasta. Katso viestien "muut"-osio :)

    VastaaPoista
  6. Espanjassa on ruoka paljon halvempaa kuin suomessa, vaatteet halvwempia jos käy noissa ns. nuorten liikkeissä mutta merkkivaatteet aika samaa luokkaa kuin suomessa. kosmetiikka tuotteet halvempia. ja asunimen aika samoissa Suomen kanssa ja siellä ei ole mitään tälläista Kela mitä suomessa on, että siellä on pakko olla töitä jos siellä meinaa elää...ellei halua asua vanhempien luona. Näin kertoi espanjalainen kaverini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ok,hei kiitos kommentista! On aina kiva tietää jtn maasta missä ei oo ennen käynyt (..ja siis enhän mä tiedä että olenko mä vieläkään sinne menossa jos kuvaukset onkin muualla) :D mut..mut..ehkä ainakin joskus sitten.

      Poista
    2. Espanjassa aurinkorannikolla asuvana voin kertoa, etta vaatteet nuorten liikkeissa huitelevat kylla melko lailla samoissa hinnoissa kuin Suomessakin. Lahinna halpoja vaatteita loytaa kiinalaisten pyorittamista pienista liikkeista ja esimerkiksi meilla rannan laheisyydessa on paljon lahinna turisteille suunnattuja superhalpoja kauppoja, mutta vaatteet siella ovat mielestani auttamatta rumia. :D Mutta mielipiteensa toki kaikilla.

      Ruokaakaan ei nyt PALJON halvempaa ole, poikkeuksena sitten tuoreet hedelmat ja vihannekset jne, mutta kyllahan sen eron huomaa. Itseani on suuresti miellyttanyt viinien halvat hinnat, haha. Oma lempivalkkarini 1,89e!

      Mutta joo, varsinkin jos vaatteita tykkaa ostella niin rahaa menee itsellani ainakin paljon. Tosin kivoja koruja loytaa muuten superhalvalla verrattuna Suomeen!

      Voisin puhua Espanjasta ikuisuuden, mutta ehka lopetan tahan :D

      Hyvaa paasiaista sinne Suomeen!

      Poista
  7. Ärsyttää ku rististä on tullu brändi. Ennen se on meinannu monelle uskoa Jumalaan tms. Mutta nykyään sitä näkee vaatteissa, koruissa, tatuointeja tms pelkästää siks että se on 'cool' - en tätä valitusta haluu yksinomaa sulle osottaa, mutta yleisesti ottaen ottaa päähän. Ja hei, tää on mun mielipide, kaikilla saa olla omasa.

    Toi ck hajuvesi on ihanan tuoksusta. oon haistellu veljeltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne ajat vaan muuttuu :) Mulle risti kyllä merkkaa ehkä jotain muutakin. Tai siis oon kantanut mukanani varmana 10 vuotiaasta lähtien äitin rippiristiä ja sitten 15 vuotiaana sain omani. Ehkä sillä on mulle joku "suurempikin" merkitys :) Että tää ei nyt oo mun kohdalla ainakaan mkn viime kuukausina hoksattu "trendi".

      Mutta ymmärrän pointtisi!

      Poista
  8. Ei jaksa odottaa V.T ja A.T:ä!

    VastaaPoista
  9. Ihana toi ensimmäinen kaulakoru<3(: Millo muute Niko teet taas videopostauksii:=)

    VastaaPoista
  10. Joo,toi "töhnä" menee kaiketi nyt siihen äitees tuomaan vesipiippuun ja ei pitäs ainakaan olla laitonta. oon ite kokeillu kerran,alkuun hieman tuppas yskittää vaikka tupakoija olen,mutta alko sitte sujumaan. Mut oli kyllä ihan kiva kokeilu :)

    VastaaPoista
  11. Ai millon lähet kuvaamaan niitä aurinko rannan tähtösiä? :) Ku oon just toukokuussa tulos Helsinkii siskopuolen kans ja sanoin et sit samal reissul etitää Niko Saarinen! :D

    VastaaPoista
  12. Voin kokemuksella sanoa että vesipiipun polttaminen maistuu pahalle! :D Tosin en polta muutenkaa rökii ni ehkä sen takia just maistuuki. :D
    mutta tupla maku kannattaa aina ottaa! Sitte siinä maistuu maku, esim just vadelma, tai omena :)

    VastaaPoista
  13. Oon ite käynyt Espanjassa 12 tai 13 kertaa.No kun olin lapsi rahaa meni sillonki jo 200 pelkkii omiin vaatteisiin. Nykyää menee helposti 300 ja siitä ylöspäin. Eli kannattaa säästää jos menee sinne, ihania kauppoja on ihan liikaa ! En osta kalliita vaatteita, ostan vaan niin paljon : DD

    VastaaPoista
  14. Oman kokemuksen mukaan mitä oon Espanjassa käyny niin nää turistirysä kohteet ei oo halpoja ja hinnat suunnilleen samaa mitä Suomessa mutta jos et oo menossa turistirysään niin sitten tälläisistä pikkukylistä/kaupungeista löytyy kyllä vaatteita/koruja jne ihan pilkkahinnalla ja markkinat on Espanjassa sellasii et kannattaa käydä tsekkaa, siel on halpaa! :D

    VastaaPoista
  15. Saitko sen työpaikan ???????????????????

    VastaaPoista
  16. Rautatientorilla helsingissä on olemassa kaks tupakkakauppaa. Sieltä saa ostettua kaikki tarvittavat tarvikkeet vesipiippuun. Kannattaa kysyä neuvoja sieltä, ne osaa auttaa. Laillista on vaikka laittomalta vaikuttaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. cybersmoke(tobaccostore) ja feel tupakkakauppa.

      Poista
  17. Vesipiippu (sisha) on eri asia kun bongi. Tätä molassitupakkaa poltetaan sishasta, eikä sishassa juurikaan polteta budia tms. Molassitupakka on yleensä suht mietoa, mutta sisältää kuitenkin nikotiinia. Pehmeän makuista, ja paljon helpompi polttaa kuin normaali tupakkaa. Ja tosiaan steissiltä saat kyllä ostettua kaikki tarvittavat välineet sishan poltteluun, ja netistä löytyy ohjeet, jos ei heti hiffaa miten laitos toimii. Ja tässä ei missään tapauksessa saa käyttää kauppojen grillihiiliä, vaan sishaan kuuluvilla hiilillä. Kannattaa ehkä ostaa pikahiili, ne on nopea sytyttää, eikä tarvitse odotella hiillosta. :]

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com