keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tulevaisuus?

Tänään on ollut aivan törkeen upee sää tuolla ulkona & ensimmäistä kertaa minäkin pukeuduin aika kevyesti ja paikoitellen tuli jopa hiki kun missasin tarkoituksella muutaman bussin jotta saan käppäillä ja ihan vaan fiilistellä tätä kaunista ilmaa:)






Kävin moikkaamassa muutamaa tuttavaa, ystävää, joista valitettavasti kuulee nykyisin aivan liian harvoin. Toisella heistä oli tälläinen hellyyttävä nyytti mukanaan, viisi kuukautinen Kiara-Neiti. Joka muuten oli ihan todella hellyyttävä ja viihtyi oikeen mukavasti mun sylissä, hymyili eikä edes ikävöinyt äitinsä syliin. Ja vaikka heräsi päiväunilta niin ei edes itkua päästänyt. Hieman kitisi, mutta meillä nämä chihuahuatkin pitävät suurempaa mekkalaa joskus pahoina päivinä,haha.

Annika lähti takaisin Espanjaan, jossa asuu nykyisin ja voi että mä tenttasin sitä paljon. Mä heitin sille läpällä että tuun käymään sen luona ja se lupasi majoittaa mut. Se raukka ei taida tajuta että mä olin aika hemmetin tosissani:D Here i come! Ja Ira ja pikkuinen puolestaan istahtivat junaan ja matkaavat takaisin Seinäjoelle.

Aina kun kaverit saa lapsia niin sitä itse alkaa miettimään että mitä mä teen? Tai siis kun tuntuu että mun elämä rullaa paikoillaan ja kun joku kysyy mun tulevaisuudesta niin en oikeastaan osaa sanoa juuta-enkä-jaata. Tuntuu että päivät on samanlaisia ja elän vaan viikon kerrallaan. Kavereilla kun on lapset.. asuntolainat.. ja nää on mun mielestä asioita jotka merkitsee sitä että niistä on tullut aikuisia!

Mä oon 25-vuotias ja mustakin pitäisi tulla aikuinen? Mutta mä puolestaan teen kaikkeni että näin ei tulisi tapahtumaan. Välttelen vastuuta ja koitan siirtää kaiken aina "huomiselle". Koitan hokea itselleni että mun ei vielä kuulu tietää mitä haluan elämältäni tai mitä teen tulevaisuudessa vaikka faktahan on se että kello tikittää.. ja niitä päätöksiä pitäisi alkaa syntymään. Mä oon toisinaan niin hukassa itseni kanssa! Ehkä tämän asian ääneen sanominen saa mun niveliin liikettä ja mä vielä joskus tiedän mitä mä haluan mun elämältä, koska en jaksa uskoa että vaikka mä olen paljon nähnyt elämäni aikana ettäkö mä olisin nähnyt jo kaiken?

Nyt mulla sattuu ihan maha kun tuntuu että näiden asioiden tänne kirjoittaminenkin saa mut voimaan pahoin. Mä oon sellainen ihminen että kun alan tressaamaan jostain jutusta niin mä kanssa sitten tressaan sen kanssa. Ja nyt mä ilmeisesti tressaankin niinkin vaatimattoman asian äärellä: "Mikä on sun tulevaisuus?". Ah, onneksi mulla on vapaata tämä ilta, koska tää voi viedä ihan muutaman tunnin..

Love ya!

34 kommenttia:

  1. Voi miten herttanen isopienirakkausneiti, Nikokin komeena :)

    VastaaPoista
  2. Voi ku sulonen yhdistelmä, Niko ja pieni lapsi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siitä yhdistelmästä mä en tiedä, mutta tuo tyttö oli niin ihana ja tuoksui oikein vauvalta :) <3 hellyyttävä! IIIK!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Hih ihania kuvia pikkuserkkusesta t. Elsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 seuraavaksi kuvataan ihanaista Elsaa tänne blogiin:) odotahan vaan, kyllä se kummisetä täältä tulee auringonpaisteen siivittämänä sinnekkin suunnalle pian:) <3

      Poista
  5. Niko oot alkanu taas kirjottaa blogia<3<3 enkä oo kuullu mitää!!, jotenki tää on silti erinalinen kun entine? jotain puuttuu?, oisko Niko aikuistunu pikkuisen viime blogista? aivan mahtavaa ja oon melkee selannu jo koko blogin! ihanaa! siis nyt tuli niin ihanan keväinen fiilis!!! noita videoita on ihana kuunnella ennenku menee nukkuu ja naureskella välillä joillekkin jutuille ihan vatsa kipeeks!"jos olette tarkan markan vartioita laittakaa yksi pilli": D ja ilmaset sen viellä joteski hassusti! noi sun koirat on aivan mielettömän sulooosia ja voisit tehdä niiden kanssa videopostauksen, koska Niko saarinen + hänen ihanat koirat saa kaikki hyvälle tuulelle


    AIVAN MIELETTÖMÄN IHANAA KEVÄTTÄ NIKO SINULLE JA PERHEELLESI!!<3ps. älä lopeta blogiasi ihan heti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiva että olet löytänyt blogiini:) Paljonkin on muuttunut. Tästä on tullut asteen kaupallisempi ja ei ehkä niin henkilökohtainen,vaikkakin avaan teille elämääni enemmän nykyisin kuvien ja videoiden muodossa kuin koskaan aikaisemmin. Toivottavasti kaikki tämä ei kuitenkaan ole puutosta blogissani vaan lisäys edellisiin blogeihin. PS. tämä ei tule loppumaan ihan lähiaikoina ja JOS kaikki menee hyvin niin tästä tulee aina mukanani kulkeva elementti:) Hihi, ehkä se Niko eli minä on myös hieman aikuistunut? MUISK:)

      Poista
    2. mukava kuulla! (: ei kyllä missään nimessä ole huono blogi! vaan erittäin hyvä!! monta astetta parempi kuin edellinen vaikka ei se edellineenkään mikään maailman huonoin ollut!(: mitä sulle kuuluu nykyään?
      Olet selvästi aikuistunu mutta,kun tuossa luki jotenki että "millon minä aikuistun" niko ei ikinä tartte kasvaa TÄYSIN aikuiseksi! ei edes silloin jos aikoo lapsen hankkia. Olet aivan huippu tyyppi! haluukko tehä tässä joku päivä jonkun videon? on vaan niin ihanaa istua rauhassa kuulokkeet päässä ja kuunnella kun niko höpöttää "millon ruuasta, millon kunnosta, millon säästä ja vaikka mistä muustakin hassusta ja vielä hassummastakin jutusta" :D

      Poista
  6. Ihana pikkunen!! olisit varmaan todella ihana ja huolehtiva isä jos sinulla olisi omaa lapsi<3

    saako näin suoraan kysyä, että haluaisitko sinä omia lapsia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe suoraan kysymykseen äärettömän suora vastaus: HALUAISIN <3

      Poista
    2. noniin, onhan sulla aikaa sitä lasta miettiä! ja nyt elää nuoruutta joka kestää vielä toivottavasti monta monta vuotta! itse rakastan lapsia ylikaiken<3 enkä näe tulevaisuuttani ilman omia lapsia,lapset ovat yksi maailman suloisimmista asioista!<3 jos saisit oman (omia) lapsia haluaisitko että he ovat julkisuudessa vai pitäisitkö ne kaikelta pois?

      Poista
    3. No jos ajatellaan että esim mulla ois tämä blogi niin voisin mä niistä blogata, mutta en mä niitä ehkä yhtä vahvasti haluaisi julkisuuteen esim. kuin Martina Aitolehti on tuonut tämän oman lapsensa (jos siis mietitään suomen mittakaavassa). Mulla ei oikeastaan tullut muita lapsia mieleen jotka komeilee äitinsä rinnalla seiskassa:D

      Poista
    4. mullaki tuli ensimmäiseks mieleen Marttina!: D

      Hyvää kevättä!

      Poista
  7. Hei, olet 25 ja vielä todella nuori! Sulla ei oo mitään hätää tulevaisuutes suhteen, eiköhän kohtalo pistä asiat rullaamaan kun on sen aika. Opiskele, bailaa, matkusta, muuta maailmaa omalta osaltas paremmaksi. Kiitos hei ;;) ps..äly söpö vaavi, puspus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 oi,hei törkeen hyvä viesti tai todella kannustava! kiitos tästä. ikäkriisi on taas selätetty hetkellisesti!

      Poista
  8. En malta ees odottaa sitä kuvaa jossa sä oot kans tommosen pikkusen neidin kans ylpee isä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..oiei sitä me joudutaan ehkä hieman aikaa odottamaan vielä:D

      Poista
  9. Kyl sää hinuri oot tyhmä ja tosi sairas,jos luulet että sitä persereikää hinkkaamalla muka lisäännytään ja ootha sä jo "perheenisä"kun on kax koiraa ja se homppeli kampaaja/meikkipoju..hahhahaa HOMOT HOITOON JA ÄKKIÄ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sä oot harvinaisen idiootti ja/tai lukutaidon (..sen on kovin yleistä serkun nussijoilla). Kerro mulle missä mä olen julistanut että kaksi poikaa voi "persereikää hinkkaamalla" tulla raskaaksi? :D <3

      Poista
  10. Voi ku suloista! Susta voi tulla malli-isä Niko. Sulle voi tullakkin itsellesikin tollainen nyytti ja voit hukuttaa sen huomionosoituksin. :D Mä ainakin toivon, että sinusta tulee isä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (: kiva kuulla Anime-Emo, sitähän me ei tiedetä mitä se tulevaisuus vielä tuo tullessaan.. ehkä sitten tämmöisen pienen nyytin myös minulle? :D se ois kyllä jo ihme, mutta ainahan sitä saa haaveilla <3

      Poista
    2. Se on tervettä haaveilla ja unelmoida tulevaisuudesta. ♥ Kyllä kaikilla on oikeus tulla vanhemmaksi pienelle lapselle. Mä ainakin haaveilen äitiydesstä joka päivä ja joka sekunti. :)

      Poista
  11. ihanaa ku sä kirjotat noin monipuolisia aiheita :) jos saat joskus lapsen nii se tulee kyllä olemaan todella onnekas isästään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) MINKA sä oot yksi ihanimmista ihmistä joka täällä jaksaa päivittäin kommentoida mun kirjoituksia. Oot <3

      Poista
    2. kiitos, ton kuuleminen merkitsee mulle ihan älyttömästi <3

      Poista
  12. ihana blogi sulla, oikee tulee hyvä mieli ku lukee näit sun juttui täältä, ja älä anna noitten homovastaisten ihmisien hetkauuttaa sua! kuinka säälittävii ihmisii voikaan olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu en anna(: antaa ihmisten kirjoitella mitä haluaa.. eihän se minulta mitään ole pois jos joku on homovastainen, onneksi ympärilläni ei ole tuollaisia ihmisiä ja toisaltaan onhan noi aika jyrkkiä mielipiteitä että en jaksa uskoa että tuonkaan kommentin kirjoittaja mulle päin naamaa ihan yhtä kovaa lataisi :D mutta ihanaa kevään odotusta sinne <3 kiitoksia tsemppaavasta viestistä!

      Poista
  13. Oi oottepas te sulonen näky<3:) Pakko kysyy, mut jos potee ikäkriisii jo 16-vuotiaana (niinku mä nyt:DDD) ni mitä sit ku oon 25?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon potenut enemmän tai vähemmän ikäkriisejä milloin missäkin vaiheessa elämääni. Milloin oon ollut liian nuori tai milloin liian vanha:) Kun sun ympärillä ihmiset vanhenee samaa tahtia kuin sä itse niin ei se nyt 25-vuotiaana mikään ihan "ylitsepääsemätön" juttu oo. Toisaltaan mä koen eläväni aika nuorekkaasti ja silleen "samallalailla" kuin esim. 5 vuotta sitten..että ei mullakaan vielä paskat vaipoissa oo jos näin voisi sanoa :DD<3

      Poista
  14. <3 Niko,sä olet vielä nuori verrattuna meihin,sä kerkeet tehdä vaikka mitä elämälläs :)Mulla on 14v tytär ja muistan hyvin noi vauva ajat,kun oli ihanaa kuulla ensimmäisen kerran ,sana ÄITI !!!
    Ja me ei Sarin kanssa haluta ikinä kasvaa aikuisiksi,koska ne on todella tylsää porukkaa,ne ei tee lumienkeleitä ja muuta mukavaa,koska naapurit voinähdä ja ne ei osta itselleen tai kumpannilleen kivoja kaiken kokoisia pehmoleluja,yllättääkseen puolisonsa jne.
    Olis ihana jos vois asua puolenhehtaarin metsässä Nasun,tikrun ja Nalle Puhun kanssa,muttakuin ei,ihmisellä pitää olla paljon unelmia ja jos toivoo jotain,on aina se vaara että saa sen mitä toivoo.
    Kauniita unia ja paljon enkeleitä ... :o)

    Päivi ja Sari :) :)

    VastaaPoista
  15. miun mielestä sopisit tosi hyvin isäksi :)

    VastaaPoista
  16. Hei Niko, ihan turhaa toi sun kriiseily... 25 ei oo vielä ikä eikä mikään :D Senkus nautit vaan nuoruudestas koska nuori sä vielä ootkin :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com